Lütfen okuyun arkadaşlar?

Canımlar sizden başka konuşacak kimsem yok. 4 tarafı çevrilmiş Osmanlı gibi oldum inanın yalnızım. Ve akıl alacak kimsem yok aklım kendime de yetmiyor. Kocamdan şiddet görüyorum. Evet mutsuzum ama çok başka şeyler de var kaynanam başıma bela oldu evet ama kendi ailem var ya onlar tam bir kanser eşin seni dövsün ayda bir dayak yiyorsun oh kayınvaliden kovmuş oh olmuş bir sürü şey diyor kendi annem ve kardeşimin bebeğine bakıyor benimkine bakmıyor. Biraz baksa bana mobing uyguluyor bakta ha hep değil ayda bir kez bırakmak ya da dinlenmek için anneme sıgınmak çünkü bebeğim beni evden çıkartmadı yedi aydır çünkü kolik ve desteksizim. Şimdi kız kardeşim boşanıyor ve ona ev alıyorlar ben kiradayım. Kaynanam ile görüşmüyorum kötü. Kocam sinirli durup durup bogazıma sarılıyor. Kocamın erkek kardeşi görümce gibi. Hele bir kız kardeşim var evlerden ırak. Cidden ne yapım ben arkadaş ortamım yok. Bebeği durmuyor evde huzurum yok annem yok babam desen kör sağır dilsiz. Siz olsanız napardınız. Tam anlatamadım ama inanın çok uzun çok.

Lütfen okuyun arkadaşlar?