Avrupalı Abd'li kızlara kadınlara bakıyorum, sevgilisi ve evlendileri erkek için her fedakarlığı yapabiliyorlar. Örneğin geçmiş yıllarda internette dolaşırken Avrupada yaşayan ve 20'li yaşlarda olan bir çiftle ilgili bilgi görmüştüm, çocuğun hayali bilgisayar oyunu yapmakmış. Bu fikrini sevgilisine açmış. Sen iş bul çalış bize bak, bende güzel bir bilgisayar oyunu yapayım ve sonra bu oyunu insanlara satıp gelen parayı bölüşürüz ve güzel bir paramız olur demiş. Kız da kabul etmiş. Çocuk 1-2 yıl boyunca eve kapanmış, bu süreçte kız çalışıp çocuğa bakmış. Çocuk da uğraşıp güzel bir oyun yapmış ve ardından bu oyunu satıp güzel paralar kazanmış ve sevgilisiyle paylaşmış. Aynısını yapmayı bi Türk erkeği sevgili olduğu bi Türk kızına teklif etse, kız o çocuğu 1-2 gün sonra terk eder ilişki biter 😄
Yabancı bi belgeselde de görmüştüm, yine batılı bir çift kendi evini kendisi inşaa etmişti. Adamda ev inşa etme yeteneği ve bilgisi var. Karısına da ne yapacağını öğretmiş. Ustalara para vermeden, malzemeyi kendileri alarak güzel bir müstakil ev inşa etmişlerdi. Bunlar bir Türk kızının kabul edemeyeceği, kabul etse bile pek başaramayacağı şeyler. Bu tip şeyleri görünce insan ister istemez Avrupalı Abdli kızlarla sevgili olmaya özeniyor. Neden Türk kızları hiçbir zorluğa gelmek istemiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer