Kendimden örnek verıyım.. Eğer beğenmişsem ve oda beğenmişse Önce karşıdan bir sinyal almalıyım. Aldıktan sonra tanımaya çalışırım.. İlerleyince de gidip konuşurum
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Karşıdan sinyal aldın ve tanımaya çalışmıyorsun. Sorular sormuyorsun ama ona yardımcı olmaya çalisıyorsun güzel tavsiyeler veriyosun minik espri yapıyosun. Neden ona adım atmıyorsun?( empati kurmanızı kolaylaştırmak için bu şekilde yazdım)
Biz Berk ve Şenay, efendi erkeklerin aktivasyon kodunun aslında “güven ve samimiyet” olduğunu düşünüyoruz 😊 Birini samimi hissettiklerinde daha rahat hareket ediyor, saygı duyulduklarını hissettiklerinde ise kendi sınırlarını açıyorlar 🚦 Tavsiyemiz, abartılı davranmak yerine doğal, açık ve biraz sabırlı olman! Kendin gibi davrandığında bu enerji mutlaka geçiyor, inancımız tam 👀
Boşveremiyorum diyorum sanaaa. Benden hoşlanan bi çocuk vardı onla konuşmadım başka kızla da sevgili olmadı aşk acımdan sigaraya başlamış umrumda değil ben onu istemiyorum ki
Vakti zamanında verdiğim şansı kullanamadığı için iki senedir benle irtibat kurmaya çalışıyor 2 defa saçlarıni kazıttı şimdi de sigaraya başlamış napayım aklını kullansın. Benim aklımda bir paşa var zaten🥰
Çook eskiden sen büyük ihtimal sek sek oynuyordun ben çok şeyi yarıda bıraktım ilgim çabuk gider her türlü işletim sistemini kullandım pcye hackintosh portluyorduk bir ara
Heves gitmesi kadar iğrenc bir şey yok eğitimleri yarıda bırakmak falan var bende de ama iş istiyorsam kesinlikle devam etmek zorundayım yapay zeka siber güvenlik vs
Efendi erkek aktivasyon kodunu herkesle paylaşmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Avına bir çıta gibi gibi yaklaşır yavaş ve randımanlı
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
İyi ahlaklı bir ailede büyümüş ve sen konuşmadıkça konuşmayan birisi düşün. Fakat konuştuğun zamanda sana her zaman yardım eden soran candan davranan birisi bir kadın olarak ne yapmalıyım bıktırmadan kendimi sevdirmem için
Tabii! İşte "bıktırmadan kendini sevdiren bir kadının" duruşunu yansıtan kısa ve etkili bir metin:
---
"Benim için sevgi, baskı kurmak değil; varlığıyla huzur vermek demek. Sessizliğine saygım var, ama ihtiyaç duyduğunda yanında olacağımı bilmeni isterim. Hayatımı dolu dolu yaşamayı, kendi yolumu çizmeyi seviyorum ama seninle kurduğum her sohbet bana iyi geliyor. Ne fazlayım, ne eksik… Sadece gerçek ve samimiyim.".
Ya şöyle bişey düşsen bile bunu belli etmezdin muhtemelen benim bahsettiğim şahıs babalarımız tanış olduğu için mi bilmiyorum soruyor yardım ediyor ama merak etmiyor napcam ben
Ya söyleyemem ben utanırım öyle olmaz ki belki de umurunda değilim. Ayağım alçılandı 10 gün falan öyle evde yattım okula gidemedim. Biz aynı bölümdeyiz hocalarla alakalı bişeyler sordum bana geçmiş olsun diledi geçer inşallah dedi iki defa sonra hocalarıma gidip sordu devamsızlık durumunu sekretere gitti. Kendisi bunu teklif etti gideyim mi diye. Ama bak şimdi ben konuşmasam konuşmuyo neden ya
Durumlarıma bakıyo mesajlarıma hemen dönüyor pozitif bir diyalog var ama merak uyandırmak çok zor değil mi diyelim ki sen bi kızı sevdin o sana ilgi duymuyorsa merakını uyandırman imkansız gibj
Doğru taktik ben ayagım alçıda diyince neden oldu demedi çok geçmis olsun dedi iki kez okula gelme bişey kaybetmezsin dedi şaka mahiyetinde problem olmaz rahat ol dedi falan
Hah ben şahsen merak etsem , hoşlansam ne oldu ayağına neden oldu , üzüldüm , iyi olup hemen kalkman lazım lazımsın bize falan derdim ha lazımsın derken dedin okulda , ailene derdim falan
Ben şu an açılmış halim sıcakkanlıyım ama ben de çekimserdim ama bende deli cesareti de vardı neyse sadece çekimserse hiç olmadı merağını nasıl oldun falan diye giderir.
Evet ya haklısın demek ki ilgisi yok birine hafif ilgi duysak neyin var deriz modu düşük olsa bile hayrola noldu deriz alçı dedim ya sadece iyilik yapmış anlaşilan...
Efendilik kadınlara takındığın tavırdır bence tabi ticarette de efendilik var. Senin bahsettiğin namus evet her temiz temizi hak eder bence. Bu çocuk bana normal ayarında davrandı ailesi ailemi tanıyor dediğim gibi etkisi vardır belki rahat davranamıyordur ne bileyim. Merakını uyandırmak istiyorum ama bu benim elimde mi onu da bilmiyorum😞
Etrafta hep görüyorum efendi erkekler biraz daha geniş rahat erkeği saymayan biraz teşhirci kadınlarla beraberler. Acaba kadınların ona açılmasıyla mı hareket ediyorlar? Zamana bırakıcam neden dersen ben tanımıyordum bu kişiyi benden 2 yaş büyük. Biz bebekken yanyana oyunlar oynarmışız düşünsene 20 sene sonra tekrar denk geliyosun hatırlamasam bile çekim yaşıyorum. Sence irtibat kurmam doğru olur mu ya da ne şekilde sormalıyım
Yani bilmem de şeyden olabilir o kızlar daha rahat ayakkabı değişir gibi sevgili değişiyorlar kabul etmeleri kolay oluyor efendi kızda kendi halinde diye kabul etmez bu sevgili yapmaz diyorlardır sonra da üzülüyorlar. Hatırladın mı de oyunlar oynardık sonra konu konuyu açsın.
Ay öyle diyemem ama bak ben ders hocalarımızla ya da ne bileyim staj hakkında iş hakkinda biseyler soruyordum hatta bi keresinde bazi sorularımı da başka zamana saklayayım dedim tabi ne zaman istersen sorabilirsin dedi. Ama ben yine de çekiniyorum akrabalardan da tanıyanlar var ne diye geçer adım kız da hevesli biri falan derler korkuyorum anlayacağın. Ama amacım kesinlikle sevgililik de değil ciddiyet
Mesela ben gelsem sana desem ki geçen dönem notlarını bana veirr misin kolaylık olur seneye çalışırken kullanırım. Sen nasıl bir cevap verirsen bu hoşlantıdır veya iyilik amaçlıdır
Güzel söz söylemez neden söylesin demedik mi sevmeme ihtimali %65 falan. Şaka yapıyorum makas işini benden etkilenmeyen birine çabalamam sadece emin olmaya çalışıyorum
Makası ondan demedim karşı ne kadar masumda olsa o da almaya kalkışır öpmeye falan ondan dedim. Güzel söz işin şakasıydı sen mayamızda yok odunluk deyince yani sohbet aç konuşma tarzına bak sen
Ohoo öyle iş olur mu gerçekten aktivasyon enerjisine koduna ihtiyac var o zaman ahahahha erkeklerin kendi enerjileri yeterdi bence harekete gecmek icin
Sohbet var seviyeli ailelerimiz tanışıyor aynı bölümde okuyoruz çok münasebetimiz yok cıvımak falan yok. Okul konusunda dersler staj konusunda bana yardımcı oluyor ben istediğimde de elinden geleni yapıyor ama ben konuşmasam asla tek bir mesaj atmıyor nasilsın demiyor. Durumuma bakıyor. Ayağım alçılandığında nasıl oldu demedi çok geçmiş olsun dedi iki kez yardımcı oldu falan ama daha sonra sormadı nasıl oldun diye. Istediğin zaman bana sorabilirsin merak ettiğin şeyleri dedi bu şekil
Ya şöyle ondan sinyal almazsam ilerlemem ben bilirsin erkekler hoşlanınca duramazlar o yüzden çekimser diye mi böyle yoksa sevmiyo mu onu anlamaya çalışıyorum. Ona göre hamle yapmak istiyorum
Şöyle düşün şimdi kız sana sorular soruyor gayet güzel iletişim kuruyorsunuz yardimcı oluyorsun kız sana iyi davranıyor. Ama o konuşmanin devam etmesi için birşeyler yapmıyosun ne bu
Beni beğenmeyen erkek niye okula gitmediğim zamanlar hocalarla görüşsün devamsızlık sorunu çikmasın diye. Ya da ne bileyim dilediğin zaman aklına takılanı sor desin başına dolanmamı ister mi Beğenmeyen şahıs
E benim de çevremde bir sürü kız var, yardım istiyorlar yardımcı oluyorum, bi ihtiyaçları olunca elimden geleni yapıyorum ama beğenmiyorum hiçbirini. Şimdi yardımcı oluyorum diye hoşuma gidiyorlar mi? Tiksiniyorum hatta bazılarından
Valla bence güzelim kendime baktırıyorum fizik olarak da 53 kiloyum 158 boya pozitif biriyim. Bakımlı ve süslüyüm öyle anlatayim esmer değilim açık buğday tam süt değil
Ben de etkilenmiyordum o çok zor bir şey kendini formatlaman lazım. Duygusuzluk tepkisizlik insana acı verir. Hoşlanmazdım da uzun zamandır kimseden uyum gördüğum için neden olmasin dedim ama sen bne diyosun
Peşimden koşanları da ben istemiyorum işte. Sanki bu çocuk yanlış anlaşılmamak için adım atmıyor gibi. Babam vesilesiyle tanıştık biz ve babamin dediğine göre efendi birisi
Sen bir konuyu ne kadar umursarsan o kadar takıntılı olursun ve o işi zorlaştırırsın ben de kendimi zorla aşık etmeye çalişiyorum mesela finallerime çalışmak yerine ogurmuşum eseklik ediyorum