u
1 yılKoç burcu erkeği, ateş elementi burçlarından biridir. Bu burcun erkekleri, enerjik, lider ruhlu ve kararlıdır. Koç erkekleri, yeniliklere açık ve maceracı bir ruha sahiptir. Enerjik ve lider ruhlu Koç erkekleri, enerjik ve lider ruhlu kişilikleri ile dikkat çeker. Her zaman bir şeyler yapmak ve yeni şeyler keşfetmek isterler. Kararlı ve cesur Koç erkekleri, kararlı ve cesurdur. Hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapabilirler. Yeniliklere açık ve maceracı Koç erkekleri, yeniliklere açık ve maceracı bir ruha sahiptir. Rutinden hoşlanmazlar ve her zaman yeni şeyler denemek isterler. Sevgi dolu ve sadık Koç erkekleri, sevgi dolu ve sadıktır. Sevdiklerine karşı son derece korumacı ve sahiplenici olabilirler.
Özgüvenli ve bağımsız: Koç erkekleri, özgüvenli ve bağımsızdır. Başkalarına ihtiyaç duymadan kendi başlarına ayakta durabilirler. Koç erkeği ile bir ilişkiye girmek isteyen kadınların, bu özelliklerin farkında olması gerekir. Koç erkekleri, heyecanlı ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirler.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Yok daha neler, yuh diyorum, bu ben olamam😂
12 Yorumla- Oğlak1 yıl
Teşekkürler 🙂
- Balık1 yıl
Rica ederim.
Astroloji & Burçlar konusunda 636 cevap paylaştı. Biri benden bahsediyor.🤫🤫🤫
12 Yorumla- Balık1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- 1 yıl
Koç erkeğini çok çekiyorum hocam korkuyorum kendimden artık 🤣🤣🤣🐏
🥳🥳🥳
12 Yorumla- 1 yıl
Sana ne varsa koç erkeğinden var bilesin
- Balık1 yıl
Aşk evin koçtur muhtemelen 😊 Onlarda seni çekiyordur.
- 1 yıl
Ahahaha Ahahaha Ahahaha onaylıyorum uzak durun bunlardan. Hitler de koc burcuydu
13 Yorumla- Balık1 yıl
Abov 😱 yakar bunlar bizi saklanalım bir yerlere..
- Yengeç1 yıl
Aklı olan kaçar
- Balık1 yıl
Haklısın.
Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Koç erkeği diyince aklıma ilk gelen psikopat halleri
112 Yorumla- Koç1 yıl
Ne psikopatlığımızı gördün allah aşkına :) sadece biraz sinirli oluyoruz ama çabuk geçer sinirimiz.
- Koç1 yıl
Eve ani parlarız ama çabuk geçer psikopat değiliz :)
- Koç1 yıl
Bak bide eleştiriyi sevmeyiz hahah :)
- Terazi1 yıl
Bizde en azından kimseyle konuşmak istemiyorum deyipte konuşanlardan değiliz @Edameda06
- Terazi1 yıl
@Edameda06 bundan 15 20 gün öncesi senle konuşuyorken beni tipimle alakalı yargilasaydin işte hosuma gitmedi benim stsndardimda deseydin, bana öyle senle alakalı hiçbir sorun yok sadece ben kimseyle konuşmak istemiyorum diye şeyler söylemeseydin çoktan salmıştım emin ol
S*lak ap*al yerine koydun o yüzden yediremedim kişiliğime karakterime oysaki dürüst gelmiştim be seninle konuşmak için
Şimdi için rahat olsun umrumda değilsin artık
Hesabı kapatıyorum rahat ol
Ben göreceğimi gördüm zaten şu üstteki diyaloğda
Arkadaşla alakalı bir sorunumda yok o senle konuşmak istemiş ve basarmista senin son zamanlardaki genel insanlara bakış açını değiştirmiş bir soruyu sildirecek kadar
Hadi eyvallah hayatında mutluluklar herseye rağmen pozitif bakmaya calisicam bu aramızda geçen herseye
Ben kimseye bir kötülük dahi düşünmedim
İyi olmak dürüst olmak herzaman kazandirmiyormus insana
Ona rağmen hayatımda yinede dürüst olucam ap*al yerine konsamda
Kendine iyi davran iyi seç partnerini falan bak sonra üzülürsun istemem üzülmeni falan
Haydi hoşçakalllll. Umarım son dizelerimi okumayacak kötü bir insan değilimdir senin gözünde... 🖐️🖐️ - Koç1 yıl
@azaz56 birader hayırdır bu yazı ne. Hiç sevmediğim şeyler. Adam olup böyle saçma sapan düşüncen varsa gelip soracaksın bana öyle aramızda birsey varmış gibi lanse etmek nedir? Kendi kendine tiplere girmişsin. Eda ile arandaki sohbet mevzu nedir bilmem ama ithaf ettiğin seyi sevmedim dikkat et tavrına
- 1 yıl
Koç erkeği olarak hepsini doğru buluyorum, sadece reddedene aşık olmak saçma geldi.
00 Yorumla - 1 yıl
bunun kova kadını örneği var mı? :P
13 Yorumla- Balık1 yıl
Yarın aslan ile kova gelicek kayıt ettim.
- Oğlak1 yıl
kova olsun <3 ben hem kovayım hem de stelyum kova aşırı merak ettim :P
- Balık1 yıl
Her gün ancak 2 tane ekleyebiliyorum
Aslan gelmeyecek galiba ısrarla
11 Yorumla- Balık1 yıl
Soru hakkım kaldıysa tekrar ekleyeceğim.
Buyrun benim😊
10 Yorumla- 1 yıl
Kim yaa benden mi bahsediyorsunuz yoksa :)
10 Yorumla Koç burcu erkeği olarak bunlar abartılmış bence🙄
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahahah çok iyi ya
10 Yorumla - 1 yıl
Belge? Belgesel
01 Yorumla- Balık1 yıl
@MoRTeamRFB geldi koç burcu.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?