Alışveriş & Hediyeler Teslimat kodunuzu nasıl söylüyorsunuz? BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Kargonuzu teslim alırken kullandığınız teslimat kodunu ikişerli mi, üçerli mi okuyorsunuz? Başka derdim kalmadı, biraz önce kargom gelince aklıma siz geldiniz, merak ettim 🥺 Teslimat kodunuzu nasıl söylüyorsunuz? Cevapla Kargo Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
selinbiricik3 Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl genelde 4 rakamdan oluşuyor bu kodlar. ben de 2li olarak söylüyorum. mesela kod 2456 ise ikibin dörtyüz elli altı demek yerine yirmi dört elli altı diyorum. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı. Sık sık internetten alışveriş yapıyorum. Bazen oluyor ki, haftadaki min 10 kargo geliyor. Teslimat kodu falan söylemiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. İkişerleri söylüyorum 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bugüne kadar hiç söylemedim, artık kargocular tanıyor. Onlar sormuyor, ben de söylemiyorum 1 2 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Böyle bir torpili de ilk kez duydum Yorumla blackman3419 +1 yıl O kadar sipariş veriyoruz, bir ayrıcalığımız olsun 😂 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl 4 haneli oluyor genellikle yani bana öyle denk geliyor ve ikişerli okuyorum ama her zaman sormuyorlar 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Okumuyorum. İş yerine kargo geliyor benim yerime devamlı arkadaslar alıyor 😂 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hepsini birden söyleyip adamı çok ediyorum :D 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. okumuyorum ver kargomu diyorum verip basıp gidiyor zaten 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cidden bunu mu merak ettin skjdksk 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet 😂 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. Artık soran yok, bırakıp gidiyorlar 🤭 1 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Yakını aldı kısmına imza atıyorum söylemiyorum :) 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar