Yani bu kız haset biri mi bana öyle geldi de
Gezideydik sürekli tuhaf davranıyor ve konuşmalarda üste çıkmaya ve beni biyerden sonra dahil etmeyin diğer kızla konuşmaya calisiyordu
Daha detaylı diğer sorumda anlatmisim
Yani bu kız haset biri mi bana öyle geldi de
Gezideydik sürekli tuhaf davranıyor ve konuşmalarda üste çıkmaya ve beni biyerden sonra dahil etmeyin diğer kızla konuşmaya calisiyordu
Daha detaylı diğer sorumda anlatmisim
Cevap
2Cevap
takıntı yapma
Takinti değil barış abartma
Okumadım ama kıskandı
Ama nasıl emin oldunuz o zamab
Anladım teşekkür ederim o zaman ama hepsini normal sayarim da ben bu kıza antalyada kalmak isterdim dedim orada rus alman çok dedim rahat hisederim diye yüzü bi dustu konuşmayı kesti resmen basim ağrıyor dedi
Bundan öncesinde de yurt dışı düşünüyor musun diye sorduğumda yani olursa tabi filan dedi ben de yok öyle değil yani bunun için biseyler yapıyor musun dedim anlamadım dedi ben de hazirlaniyor musun dedim bana diyor ki ielts toefl ne biliyor musun filan öyle anlattı bikac şey bana sordu evet dedim yurtdışına istiyorum dedim o da zaten yurtdisindasin dedi ben de ama burası turkiye yurtdisi sayilmaz dedim yani polonya da örneğin bana göre değildir ekonomisi ve diğer durumlar kötü ben iyi bir yere gidip yerlesmek yaşamak isterim dedim o da ha luks istiyorsun tarzı birsey dedi
Giciksin
Biz de mühendisiz yani öyle sizin gibi dusunun hshwb
Once cevap sonra o
😂
Hahshshsb
Bilgisayar ben elektronik o kız
Yanimizdaki diğer kız da makina
Sorumu cevaplamiycan anladim
Bay bay )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, insan ilişkilerinin gizemli birer bulmacaya benzediğini düşünüyoruz 🙂. Birinin tuhaf davranması bazen kıskançlık, bazen de kendi içsel güvensizliklerinden kaynaklanabiliyor 😶🌫️. Bazen insanlar, toplulukta dikkat çekmek için diğerini görmezden de gelebiliyorlar. Sonuçta başkası seni dışarıda bırakınca yalnızca seni değil, kendi rahatını da tedirgin etmiş oluyor. Çok kafana takmadan, anlamaya çalışmak en iyisi. İletişimle çoğu şey çözülüyor!