Cinsel Yaşam Kola mı Fanta mı arkadaşlar? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kola mı Fanta mı arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bistrol Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Cola'nın her türlüsü...ne kadar ucuz cola o kadar güzzel..Tercih... Le cola light. 0 0 Yorumla
defro Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl ne pepsi ne cola bunlar bizi kesmez alkolik hareket engellenemez :)) 1 2 Yorumla laplaplap yürü be +1:D Yorumla defro ben icmiyorum ona göre alkolikler adına yazdım :D :D Yorumla
Aşkvarveyok Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl ıkısını ıçmıyorum, kahve çay ve su ıçerım bazende portakal suyu okadar 1 0 Yorumla
Blackjack21 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl ben asitli şeyler sevmiyorm bana ayrı bir şık daha açarmısın kayısı suyumu şeftali suyumu diye :D 0 0 Yorumla
Romeooo Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl 2 sini karıştırın bide buz atın süper oluyor beyler 0 0 Yorumla
Burakkkkk Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bu soruya yedigün içerken tabiiki kola demek istiyorum :D 0 0 Yorumla
nikimikedi7 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl gazlı içeçeklerde alkol olayı beni soğutu araştırma yaptım ama caizmiş 0 0 Yorumla
TelToka Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ikisini de tüketmiyorum Ice tea, limonata ya da fruko candır 0 0 Yorumla
Berk28 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Ayran daha çok severim.Ama illa bir seçim olacaksa kola 0 0 Yorumla
akıllıbirdeli Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Asitli içecekler sevmiyorum ama illa bir tane seçmem gerekiyorsa, fanta. 0 0 Yorumla
anqeLqirLss Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Fanta. 1 bucuk senedir kola içmiyorum zararlı zaten ;) 0 2 Yorumla panterakay fanta yararlı demı :)) Yorumla anqeLqirLss evt öLedir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence sigara ve çay kahve kültürüne bayılırım ha birde esmerlere 0 2 Yorumla bitter_moon : D Yorumla efe-efem katılıyorum muhteşem üçlü sıgara çay kahve 4. cüsü muhabbeti iyi olsun fark etmez Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rakı-balık :) Yok ya kesinlikle kola ama pepsi değil,le cola değil,cola turka hiç değil kısaca coca-cola 0 0 Yorumla
jacquesawas Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl imaj hiçbirşeydir susuzluk herşey ! Sprite ;) 1 0 Yorumla
kepelektozu Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl sari cola :D hangisinde böcük coksa o olsun 1 0 Yorumla
hotdog Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. alkolle karıştırmadığım sürece tüketmiyorum 1 0 Yorumla
vanillalatte Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikisini de sevmem sade soda içerim ben 1 0 Yorumla
redkıt77 Takip Et Yoda Yaş: 59 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Bence en güzeli maden suyu,zararsız. 1 0 Yorumla
buketdere Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. asitli olan hiçbi içeceği içmiyorum. 1 0 Yorumla
Bihter___ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Simdi baska birsey olsa daha iyi ama neyse... 0 0 Yorumla
ama_sor_bi_neden Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Herkes kolayı seçmiş. Ben fantayı. 0 0 Yorumla
Vector Takip Et Xper 2 Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl ne kadar meraklısınız mason malları tüketmeye... 0 0 Yorumla
ebbla Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. ice teaaaa yeaaaaah :) 0 0 Yorumla
wolfie Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 43% +1 yıl Ayda yılda bir içerim ama kolayı tercih ederim 0 0 Yorumla
illalazımmıki Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı. fantadan nefret edıom -.- 0 0 Yorumla
myuksel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl kola iyidir ama tercihim limon yada mangolu IceTea 0 0 Yorumla
Kırık_KaLpLi_Kız Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ikisini de çok severim ama sanırım kola daha çok 0 0 Yorumla
littlemonsta Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Fanta sevmiyorum, kola. 0 0 Yorumla
akrepcil Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. sprite. ama fanta da içerim... kola asla... :( 0 0 Yorumla
miraaa Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hangisini bulursam :) genelde cola. 0 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 14,3b cevap paylaştı. Sarı cola geldi yine aklıma peh 0 0 Yorumla
tostos Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. if you want to sexy you drink pepsi derim(H) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
206Cevap
Cola'nın her türlüsü...
ne kadar ucuz cola o kadar güzzel..
Tercih... Le cola light.
ne pepsi ne cola bunlar bizi kesmez alkolik hareket engellenemez :))
yürü be +1:D
ben icmiyorum ona göre alkolikler adına yazdım :D :D
ıkısını ıçmıyorum, kahve çay ve su ıçerım bazende portakal suyu okadar
ben asitli şeyler sevmiyorm bana ayrı bir şık daha açarmısın kayısı suyumu şeftali suyumu diye :D
2 sini karıştırın bide buz atın süper oluyor beyler
Bu soruya yedigün içerken tabiiki kola demek istiyorum :D
gazlı içeçeklerde alkol olayı beni soğutu araştırma yaptım ama caizmiş
ikisini de tüketmiyorum Ice tea, limonata ya da fruko candır
Ayran daha çok severim.Ama illa bir seçim olacaksa kola
Asitli içecekler sevmiyorum ama illa bir tane seçmem gerekiyorsa, fanta.
Fanta. 1 bucuk senedir kola içmiyorum zararlı zaten ;)
fanta yararlı demı :))
evt öLedir
Bence sigara ve çay kahve kültürüne bayılırım ha birde esmerlere
: D
katılıyorum muhteşem üçlü sıgara çay kahve 4. cüsü muhabbeti iyi olsun fark etmez
kola fanta ayran hayatta içilmez alkolik hareket engellenemez
Coca Cola deyim ben :) pepsiyi koladan saymıyorum aslında :D
Rakı-balık :) Yok ya kesinlikle kola ama pepsi değil,le cola değil,cola turka hiç değil kısaca coca-cola
tatlarını bıle bılmem :) ben ayrancıyım
ikiside zehir!!! en iyisi su
imaj hiçbirşeydir susuzluk herşey ! Sprite ;)
sari cola :D hangisinde böcük coksa o olsun
alkolle karıştırmadığım sürece tüketmiyorum
ikisini de sevmem sade soda içerim ben
Bence en güzeli maden suyu,zararsız.
asitli olan hiçbi içeceği içmiyorum.
Kola fanta ise bacağa pepsi mi kanka...
Kola ama bu ara fanta çok daha iyi geliyor.
Simdi baska birsey olsa daha iyi ama neyse...
Genelde her ikisinide tüketiyormm :)
Herkes kolayı seçmiş. Ben fantayı.
Fanta ne ya? Yine kola fena diyil.
coca cola..Yalan diğer kolalar
seçenekler bunlar ise kola..
Kolanın bağımlısı oldum neredeyse :(
Bir zamanlar kolaydı şimdi hiç biri.. :'(
Bazen ikisini karıştırıyorum
Taze sıkılmış portakal suyu
ne kadar meraklısınız mason malları tüketmeye...
ice teaaaa yeaaaaah :)
hayatıma zevk katan 3 şeyden biri :D
" PEPSİ "...o kadar...
Ayda yılda bir içerim ama kolayı tercih ederim
kola :-) ama kola turka :-)
fantadan nefret edıom -.-
kola iyidir ama tercihim limon yada mangolu IceTea
kola tabi başka seçenekler ver yine kola.
ikisini de çok severim ama sanırım kola daha çok
cola fantada ise mandalinalı
ikisini de zerre sevmem
İkisi de içilecek şey değil
Ikileme dusme karistir super oluyo
Kola diyorum fanta da iyi ama kolanın yeri başka
Niye gizli sordun :D :D :D
Fanta sevmiyorum, kola.
sprite. ama fanta da içerim... kola asla... :(
hangisini bulursam :) genelde cola.
Colaaaaaa tabikiiiiiiiiiiiiii
Sarı cola geldi yine aklıma peh
Hıcbırını sevmıyorum :/
Süt desem yalan olur :D
Şeftalili ice tea :)
Belediye gazozunu daha çok seviyorum
if you want to sexy you drink pepsi derim(H)