gerci artık koladan midem bulanıyor ama yine de fantaya tercih ederim :D
Kola
Fanta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 sini de tavsiye etmem gerçekten . ben 4 sene önce sıkı bir kola içiyordum. midemde gastrit çıktı kansere kadar goturecektı son zamanlarda kurtardım . çok kötü midem şişiyordu klarnet caldııgmdan dolayı çok sık diaframımı zorlardım . onun yüzünedn diaframım yırtıldı 1 ay hastanede yattım cok sukur sımdı ıyıyım bence 2 sındende uzak durun lütfen
gazlı içeceklerden artık nefret ediyorum. yazın buz gibi kola iyi oluyor ama çok sağlıksız
Kola. Kola sürekli içsen tadı yine aynı geliyor bana ama Fanta içince bi süre sonra hatta 2. bardakta tiksiniyorum. Uzun zamandan beri de içmedim zaten. Bazıları da Kola'yı içinde fare kanı varmış da fareler varmışta ondan içmiyorlar. Yok ya onun içinde kolum var benim kolum, içme sen.
bız yanı burann bazı yerlerınde fantya sarı kola denır bende alısmısım ole dıyorum yanı sarı kola :)
ege mi orası
Cevap
204Cevap
Bir filme bakarsınız.O anda ya bi cola olsa da içsem dersiniz.Ya da başka bir meşrubat.İşte bu 25.karenin yüzündendir.biz 24 kare görebiliyoruz.ama beynimiz 25.görüntüyü bilinş altında bize nüksettirir.Çoğu ülkede bu uygulama yasaklanmıstır.Ne zamanki bi filme baksak genelde hepimizin canı cola ceker.Ama olayın arka yüzüne bakınca karlarının %90 ı israil ordusuna gidecek bir meşrubatı müslüman türkler olarak içmemeyi ön görüyorum.
kola mı fanta mı diye sorarsan tabiki kola :)) ama bu aralar kola çok gündemde içinde alkol var mı diye ? o yüzden içmemeye çalışıyorum ama burgur kıng e gidince menünün yanında kola olmazsa da olmuyor hani :)))
link cola her daim :P
soğuk nescafe varya hani böyle çikolatalıları filan oluyo..ya ben ondan içeyim bütün günüm mutlu geçiyo bu kadar güzel bi içecek daha var olabilir mi :) :) :)
İkisi de zararlı. Bir bardağa bozuk para atıp kola döksen pırıl pırıl oluyormuş para. Mideyi ne hale getiriyorlar sen düşün.
misafirlikte hissettim kendimi :)
ben siyah kola istiyorum" desem de annemin "ablası sen ona bi sarı kola ver" deyişini hatırladım.
ben pepsi severdim ama artık asitli içecekler tüketmiyorum. onun yerine meyve suyu limonata yada soğuk bol köpüklü bir ayran tercih ediyorum yemeklerin yanına.
Ayran, taze sıkma meyve suları, sade su veya sade soda. Kola, mola, fanta manta tüm gazlı içeceklerden uzak durmalı.
İlla ki ikisinden biriyse kola. Ama farklı seçenekler de varsa bu ikisi son sıralarda yer alır. Icetea hoş olurdu şimdi :)
Liste içinde: Coca-cola
Genel olarak lipton ice tea şeftali
ama bak niğde gazozu da çok güzeldir, olsa da içsek
İlk sorduğunda da anlamıştık. 3 defaya gerek yoktu. Bence sprite.
Kola 😊daha zararli belki ama tadı çok daha güzel.👍
Fanta içen insanları hiç anlayamadım tadı korkunç bence. Kola içmemek içinse sprite için bira için su için abi fanta ne
Bak dikkatli oku "bence" yazıyo yukarda, saygı duymusum zaten
disarda yemekte :cola
eglencelerde : red bull
iste : su, kahve, red bull
evde ; red bull
genelde 2-3 red bull icerim günde
sonra o enerjıyı nasıl atıon napıon :)
biz red bullu su niyetine iciyoruz :) artik alistik enerji vetmiyor
:)) cok sert konusuyn bak :)
ne biçim türksünüz evladım siz. çay çay.
ice tea diyeni döverim.
Eskiden Fantayi çok seviyorum ama şimdi tek tutkum su
Gazlı İçeceklere Hayır Sloganımla Meyan Şerbeti, Ayran, Limonata(Hazır Değil Ama Ev Yapımı), Osmanlı Şerbeti gibi v.b. yazmak isteyen çoğaltabilir. :))
Eskiden Coca Cola'yı Çok Fazla Tükedirdim Ama Enerji İçeçekleriyle Tanıştım Tanışalı Coca Cola Benim İçin Bitmiştir Yakında İlk On Bir Kurcam :D > Powerrade ,Red Bull , Burn ,Tiger ,Monster Ve Nos
monster dehsett yaa
eed ya ben bole bı etkılı bıse gormedımm
yemekle kola serinlemek için fanta olabilir. ama ben genelde serinleme ve yemek için ayran ve ayran-soda karışımı terci ederim. Annemin yaptığı komposto sularından birini bulmuşsam başka bir şeye gerek yok.
anketten seçmek zorunda kalırsam cola.
colaaaa tabikide cola herseyle yakisir hele yaninda bide jack daniles varsa offff
Fanta en son ne zaman içtim hatırlamıyorum bile,hiç sevmem.
O değil de Uludağın imonlu gazozları müthiş oluyor deneyin :)
Pepsi kolayı tercih ederim. Oldukça yararlı, hazma yardımcı, enerji veriyor ve beyni dinçleştiriyor.
sıcakta hele bide susamışsan buzlu kola---sonsuza kadar dikebilirim kafama.
ayy eed
Kola ama her kola olmaz Coca Cola olacak,asitine ve kafeinine hayranım...Fantayı ağzıma sürmem
ikiside yavaş yavaş dişleri çürütür. Ve ağız kokusunun başlıca sebebidir. Lütfen asitli içecekler tüketmeyelim arkadaşlar.
evet katılıyorum
ice tea tüketiyorum zaten içeçek olsam asitli şeyleri ben de sevmem
Normalde gazlı içeceklerle eskisi gibi pek aram yok. Ama içecek olursam, Fanta'yı tercih ederim.
Kola ve fantayı karıştırıyorum. Koyu yeşilimsi bir karışım oluyor onu seviyorum işte.
c şıkkı hiç biri taze sıkılmış portakal suyu ve sebze suyu
Hepsinin taaaa. en güzeli doğal sade maden sular. Almıyorum İsrail malı falan.
ya kola olarak pepsiyi seviyorum çünkü onda şekeri daha fazla ama kola mı fanta mı dersen oyumu fantadan yana kullanıyorum
taşş gibi susurluk ayranı varken neyleyim ben kola yı. nefret ediyorum.reklamları da ayrı bir iğrençlik resitali
benim ayrı bir fantezim var :) ilk fanta yı az koyuyorum sonra üstüne çok yavaşca kola koyuyorum karışmıyorlar :)
cochineal böceği içerir kola... Bu yüzden içmem.
Fantanın asidi de sindirim sistemine zarar verdiği için içmem.. Buz gibi ayrannnn..
kola .bu soruyu niye gizli sorduğunu merak ettim? :D
canım istedi :D
The Coca-Cola Company işini biliyor. CocaCola, Fanta, Cappy, Sprite, Burn ve son zamanlarda Fuse Tea... Hepsi bi harika.
:))
Her ikisi de değil, gazlı içecek kullanmıyorum. Bu sebepten ice tea.
İce tea laciverti
İkisini de içmiyorum ama illa tercih yapacaksam fanta
coca cola dedim ama ikisini karistirip ta iciyorum valla güzel gidiyo :))
Cola candır can ama canı yakanda Coladır ÇOK ZARARLI :)
kolayla fantayı karıştırınca kokteyl oluyo ya heh işte ondan:D
Kola siyah renkli olan içeceğin genel adıyken Fanta bi markadır arkadaşım.
Kola yemekle fanta kurabiyeyle aslında ama tek cevap hakkımız vardı koladan yana kullandım
kolayı brakmak için o kadar yol denediğim için kola.
Colaa :) zararını bile bileee :) karşı konulmaz bağımlılığım :))
2sinide fazla tüketmem.İçtiğim zaman kola tercih ederim.
eskiden doktor bana yasaklamıştı çok kaçamak yapardım ancak şimdi ki zamanda hiç kullanmıyorum bile.
ikisinide içmiyorum asitli içicek içen kızların içmeyenlere göre kemiklerini kırılma riski 3 kat daha fazla
ayran süt su :) gazlı içeceklerden uzak durmak lazım :)
gazlı içecekleri pek tüketmiyorum. çok canım çekerse veya mecbur kalırsam içiyorum...
gazlı içeceklerden uzak duruyorum.meyve suyu yada gidip bir çay demlerim hepsinden daha iyi
yaklaşık 12 yıldır gazlı içecek içmiyorum her ikiside sağlığımız açısından çok zararlı
Kola içmiyorum, şahsi değil yapımda var. Fantada içmiyorum, niğde gazozu güzel.
ne fark varki
ikiside asit içeren gazlı içecek
normali ikiside değil olmalı..
bu iki şık arasından seçersek tabiki kola başka içeceklerdende seçersek ice teaa ♥
aynennnn :)
kolada ne buluyorsunuz anlamıyorum. Saçma sapan bir içecek. Neden kola içiyoruz?
Kolayıda fantayıda body'e basladığım ıcın bıraktım ayran ve kefir içiyorum
Gazoz tercihen sprite ama illa iksinden birini seçiçeksek Fanta
Taze sıkılmış portakal suyu tabiki 3 buzlu olsun :/
ikisini karıştırıp içen oldumu acaba?
Benim çılgın arkadaşım gibi...
En İyi Cevaplar