Cinsel Yaşam Kola mı Fanta mı arkadaşlar? (Sayfa 3) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kola mı Fanta mı arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 18,1b cevap paylaştı. Gazlı içeceklere hayır 1 0 Yorumla
maneater- Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Asitli içecek tüketmiyorum o yüzden : ice tea 0 2 Yorumla burakenesbaki +1 yıl Onda hiç asit yok mu sanki? Yorumla maneater- +1 yıl Hayır varsa da meyve asiti vardır Yorumla
BalıkBiri Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Kola. 0 0 Yorumla
susadamimcesmeye Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Asite hayır evde yapılmış meyve suyuna evet 1 0 Yorumla
fellis90 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. içinde böcek kanı olduğunu bile bile kola diyorum. 0 0 Yorumla
ArıKan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Niğde gazoz, Kula maden suyu, İce tea. 0 0 Yorumla
brownie Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. cola tabiki mümkünse pepsi 0 0 Yorumla
Hudson Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Pepsii hic bir gazlı içeceğe değişmem 1 1 Yorumla tostos yeappp Yorumla
AyPrensi Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl ikisinide içmiyorum 3 yıldan fazla meyve suyu :))) 1 0 Yorumla
Murat1994 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. muzlu süt alabilirim varsa 0 0 Yorumla
dişitatarramazan Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl ikisinide içmedim içmem 0 4 Yorumla Tahsin34 +1 yıl niye içmiyosun ? Yorumla dişitatarramazan +1 yıl kola içmem Yorumla Tahsin34 +1 yıl sitede bir sorun var heralde bildirimler gelmiyor, neden içmiyosun sebebi nedir söyle bende içmeyeyim Yorumla dişitatarramazan +1 yıl sagliksiz yetmezmi Yorumla
elinisobayadegmeCIS Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl fanta nedir abi. boğazımda gulukçuk bişey kalıyo. 1 0 Yorumla
KetenPrenses35 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Soru mu tabiki coca-cola ! Hastasıyız :D 0 3 Yorumla manyakgüzel böcüklü böcüklüohhh Yorumla geberejackson bortak noktalar cogalıo bilgine canm ;) Yorumla KetenPrenses35 Böcük dediğin nedir yani :D iç gitsin ohh Yorumla
manyakgüzel Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl uludağ limonata(sekersiz) 0 3 Yorumla panterakay eed oda guzel Yorumla manyakgüzel eeeed bencede Yorumla efe-efem kendi yatıgım limonataaaaaaaaaaaaa Yorumla
birtutamask2 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl kolayı severim ama artık 2 sinide içmiyorum.. 0 0 Yorumla
Testestehoron Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Asitli icecek tuketmem 1 0 Yorumla
cevizlikibir Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl bu soruya icetea diyeni siteden kovuyorlarmış:( 0 0 Yorumla
xLucius Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Fanta sevmiyorum.Kola. 1 1 Yorumla çekingen +1 yıl Pasif içici..Kıh kıh kıh. Yorumla
eleştiri_reaktörü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. hiç birini..varsa bir ayran alırım :/ 0 0 Yorumla
cevizlikibir Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl yedigün diyen bizden değildir. 0 1 Yorumla panterakay :) Yorumla
Vişne_Votka Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Fanta 1 0 Yorumla
acabadımınekoysam123 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl çok içmesemde fanta çünki daha sağlıklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
206Cevap
Gazlı içeceklere hayır
Fantayı tercih ederim :)))
Asitli içecek tüketmiyorum o yüzden : ice tea
Onda hiç asit yok mu sanki?
Hayır varsa da meyve asiti vardır
Kola.
zafer gazoz bi tanedir :))
Asite hayır evde yapılmış meyve suyuna evet
içinde böcek kanı olduğunu bile bile kola diyorum.
Gazlı içecek içmiyorum.
Gazozcuyum ben. Ama fanta'yi isaretledim.
Niğde gazoz, Kula maden suyu, İce tea.
cola tabiki mümkünse pepsi
dönemsel bazen fanta bazen cola
Cola değil kola tercihimdir.
Pepsii hic bir gazlı içeceğe değişmem
yeappp
ikisinide içmiyorum 3 yıldan fazla meyve suyu :)))
zor soru be heralde fanta :D
muzlu süt alabilirim varsa
coca cola tabiki başkalarını sevmiyorum
ikisinide içmedim içmem
niye içmiyosun ?
kola içmem
sitede bir sorun var heralde bildirimler gelmiyor, neden içmiyosun sebebi nedir söyle bende içmeyeyim
sagliksiz yetmezmi
fanta daha hafif oluyor
coca cola ustune tanımam :D
Gece gece canım istedi
fantaaaaa doyamzsın kolaya yüz basar
fanta nedir abi. boğazımda gulukçuk bişey kalıyo.
ana okulundan beri kola kankaaaaaa
Kolayı tercih ederim.Ama içmiyorum.Çok zararlı.
kesinlikle fanta diğerleri midemi bulandırıyo
Soru mu tabiki coca-cola ! Hastasıyız :D
böcüklü böcüklü
ohhh
bortak noktalar cogalıo bilgine canm ;)
Böcük dediğin nedir yani :D iç gitsin ohh
uludağ limonata(sekersiz)
eed oda guzel
eeeed bencede
kendi yatıgım limonataaaaaaaaaaaaa
kolayı severim ama artık 2 sinide içmiyorum..
çok tüketmemekle birlikte cola severim.
Ben sprite alayım en iyisi
Asitli icecek tuketmem
Fantayı daha cok seviyorum :D
Fanta olsun hadi.İkisini de pek tüketmem ama.
Fantayı daha çok severim ama ikiside
bu soruya icetea diyeni siteden kovuyorlarmış:(
spirte susuzlugunu gider
Erkekler : CoCo CoLA
Kadınlar : Sarı KoLA :) ):)
kola ama nadir içerim.
Fanta sevmiyorum.Kola.
Pasif içici..
Kıh kıh kıh.
Kola bence. fanta dan tiksiniyorum
hiç birini..varsa bir ayran alırım :/
yedigün diyen bizden değildir.