Beynimi yemek üzereyim yardım edin?

Arkadaşlar ben 18 yasındayım ve nisanlıyım , eşimi seviyorum bu zamana kadar maddi manevi çok desteği oldu. Şimdi olay şu benim eniştem pastaneci ve bende onun dükkanında calısıyorum düzensiz olarak yani bazen giderim bazen gitmem belli olmuyor yaklasık 4 senedir falan bu durum böyle ve dükkana gelen müsterilerden 2 tane cocuk var biri 25 yasında digeri de 23 falan heralde her neyse bunlarla 4 senedir tanısıyoruz ve arkadasız. Fakat ben nisanlandıktan sonra nisanlım onları hayatımdan ve sosyal medyadan cıkarmamı istedi eyvallah bende cıkarttım. Ama Buralarda oturdukları için ister istemez birbirimizi görüyoruz ve birkac defa acil bir yere yetismem gerekti arabaları ile beni bıraktılar sagolsunlar hic yanlıs birsey söylemediler bu zamana kadar bir yanlışlarını görmedim bu arada nisanlım uzakta bu yuzden onlara bıraktırdım kendımı cunku tek tanıdıgım onlar baska tanıdıgım yok, herneyse olayın aslı şu ki arabalarına bindikce ortamda dönen sohbetle birlikte kafa yapımızın cok uyustugunu bir kez daha hatırladım ve sanırım hoslanmaya basladım cidden cok kafam karısık bunun sebebi ne olabilir lütfen yardım nolursunuz

Beynimi yemek üzereyim yardım edin?