Kafayı yemek üzereyim yardım edin?

Bundan 1 yıl önce tecavüze uğradım ve toplum baskısı yüzünden kimseye anlatamadım, 4 ay boyunca tecavüz sürdü. 4 ay boyunca her gün birine anlatmasıyla tehdit etti, aileme söylemekle tehdit etti. Sonra her şey daha da ileriye gitmeye başladı. Arkadaşlarımdan birine anlatmak zorunda kaldım, çözüm yolu aradık. Her şeyi hallettik ama bana tecavüz eden insanla aynı okulda 8 ay daha okumak zorunda kaldım. Her gün o iğrenç yüzünü görmek zorunda kaldım. Yine gelip bir şey yapar, birine bir şey söyler korkusuyla kafayı yedim. Telefondan bildirim geldiğinde korkudan kafayı yedim. Biri beni aradığında korktum, biri bana bir şey soracağında korktum. Dedemden, dayımdan, babamdan ve bütün erkeklerden soğudum. Şimdi okullar kapandı ama hala atlatamıyorum, hâlâ o görüntüleri kafamdan silemiyorum. Çok dua ediyorum, namazımı kılıyorum ama silemiyorum. Hâlâ aklıma geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Kimseyle dertleşip olanları utancımdan açık açık anlatamıyorum. İçimde kocaman bir yük var, lütfen yardım edin. Nasıl silerim yardım edin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sağ olun hepiniz. Öneminiz için teşekkür ederim. Birlikte atlattığım arkadaşıma açtım biraz konuyu, o da rahatsız olmasın diye uzun zamandır açmıyordum ama konuyu açınca o da aslında şaşırdığını, nasıl ona bu kadar uzun zamandır bu konuları açmadığımı söyledi. Yani şimdi onun da rahatsız olmadığını öğrendikten sonra o çoğu şeyi bilip çoğu şeyi gördüğü için onunla konuşmak daha kolay oluyor. Üstümden büyük bir yük kalktı. İçim biraz daha rahatlar gibi oldu. Yine de öneminin için sağolun.
Kafayı yemek üzereyim yardım edin?