süpersiniz hanımlar allah sizleri basimizdan eksik etmesin. Oyle değil mi beyler 😉

süpersiniz hanımlar allah sizleri basimizdan eksik etmesin. Oyle değil mi beyler 😉

Cevap
1Cevap
Benim olmayan kadına baksam ne olacak internette de bakıyorum ben böyle bir şey demiyorum
Karı demen hiç hoş değil, anca uzaktan bakarsın işte
O başka bir şey ikisini bir tutman saçma
Gül gül haklıyım çünkü
Napcan?
Ayrica halen karı diyosun ya 😑
Asıl ben sana bakmam 🤣
Neden
neden olucak 😄 soru soruyoruz evet veya hayır veya tarzım değil veya bazen diceen yerde napcan diyon. kaç yasina gelmişsin böyle bir söylemin karşındaki insanı ne duruma soktugu hakkında bir fikrin yok mu? var veya yok bir önemi yok artık ama içimden korkma mk yemicem seni dedigimide bil 😉
Senin de bunu sorman sacma degil mi? evet veya hayir desem ne olacakti
Peki
Ancak bakabiliyorsunuz işte 😅
Gayet iyi anladım nedemek istediğinizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, açıkçası dış görünüş bazen ilk anda dikkatimizi çekse de, hep diyoruz ki insanı asıl ilginç yapan anlatacakları, hayata yaklaşımı 🧠✨ Görselliğin cilvesine kapılıp kalıcı bir izlenim beklemek zor. Dünya bambaşka renklerle dolu, hepimizin bakışlarından fazlasıyız! Göz göze gelmek bazen bir film sahnesi gibi, ama sonrası gerçek hayat 🌈
banane olum hayata yaklaşımından tanimadigim insanın. Ben anlık biseyden bahsediyorum
Berk: Ya, o anlık elektrikle bazen insan kısa süreliğine başka gezegene ışınlanıyor resmen 😁 Şenay: Ama sonra o hissin kaybolup gitmesi de meşhur “Gel ve Git” teması gibi 🍿