Aynısını bir erkek yazsa feministler hemen uçuşurdu. Ya abi bunlar tam olarak ne istiyor erkekleri köle yapmak mı? Köle olanlarda erkeklere yakışmaz derler eminim 😃 iyilik edip kadın evde prenses gibi oturur gezer dolaşır erkek çalışır demelerini bekledikleri halde diyen erkeğe bile laf söylüyorlar. Ne istiyor bu feministler?
Sırf kadın oldukları için kendilerini üstte görenler ne zaman biteceksiniz?
Bu zaka ile alakali ustunluk olmadigi aşikar bu dunyada en azindan cinsiyet ustunlugu yok yani ama zeka seviyesi dusuk insanlar kendilerini ustun ve her seyi yapabilecek guce sahip sanarlar yani bunun özü zeka
Valla @mk ben ortalıkta kadınlara haksızlık eden erkek bile görmüyorum artık desem yeridir. Önümüzde artık hiçbir engel yok. Bir şey yapmak istesek yapıyoruz nerede cinsiyetçilik anlamıyorum. Asıl erkeklere karşı haksızlık var baksana ne kadar yoruyorlar
Şimdi şöyle her kadın dırdır yapmaz ama yapanı da tam yapar. Uzak durmak lazım. Çalışan erkeğe bile kulp buluyorlar para kazanıyorsun diye kendini evin reisi zannetme ama aynı zamanda çalışmayınca erkeğe gelip nasıl erkeksin git çalış diyende yine bir kadın. Kadın resmen kendinin düşmanı
Ben evlendiğim adamdan asla nafaka talep etmem. Ya da evlilik yaşantımızda abuk sabuk istekler istemem. Gelde anlat bu feministlere. O adam eşinden bir şey istese sen nasıl erkeksin çalış al diyorlar. O zaman sende kadınsan çalışabiliyorsan diyorsun ya kadınım ben yaparım diye. O zaman o adamdan da istemeyeceksin.
O adam bana almak isterse alır zaten. İçinden gelmesi önemli. Mecbur değil ben kendimi sevdiririm ona erkekliğini ve bir eş bir koca olduğunu hissettiririm. Bakma erkekler sert görülmeye ittiriliyor ama kadınlardan daha yumuşak kalpleri var. İlgi gören bir kadına dünyayı sererler ;) boşuna dememişler savaşma seviş diye.