İmkansız platonik aşkıma herşeyi açıklardım
Düşmanımı keserdim
Veya şu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsan bari yalandan keyifli bir şey yazardı seçeneklere ahahahah
Muhtemelen her zaman olduğu gibi olumsuz noktayı kafamdan siler ve eğlenceme bakarım... Son son keyifli kalayım insanların aklında 😂
Son seçenek tövbe istiğfar :)
Napiim, güzel de olsa yalan bişey uyduramıyorum ya, o açıdan yabancıyım sizin düzene :)
Zaten kendin yapman için değil başkalarının güzel düşüncelerine istinaden yapacaktın. Herkesten senin fikrine uymasını beklemek de senin düzenin sanırım
Aynen öyle. 3 milyonunuzu dinledikten sonra, egoizmi narsizme çevirdim, kral benim. Sorunlarınızın parçası olmadığım gibi, çözümlerinize yardım etmeyi de reddettim ;)
Zavallı, vasat, yalancı ya da şerefsiz olmadıkça, sizin sisteme tam İNEMİYORUM ;)
Kaale alıp cevap verdiğime yazık... Selametle
boş ver, git ucuz sorunlarını çöz
🙃🙃🙃 tm
Bu arada, selamet bizden ayrılalı çok oldu ;) bu mahalle o değil
🙃🙃🙃 tamam
Argümanların üzerine bi eğilmek gerekti aslında
Sağlıklı bir iletişim olan yerde argümanlar üzerine eğilinir de tartışılır da her şey yapılır ancak sağlıklı cevaplar alamadığım noktada iletişime devam edersem eğilecek tek bir yer görüyorum o da başım... Kendimden ödün vererek hakaretlerin havada uçuştuğu bir tartışmaya dahil olamam.
İyi günler.
Şu an bunu tartıştım 3, reel dahil 4, bunu farkedip iş işten geçenler dahil 8 kişi var :)
Demokrat olup olmama konusunda kendimle savaşıyorum..
hahaaay, senin tipin böylmiydi ula
Biz Berk ve Şenay, böyle bir düşünce insana bir yandan yoğun bir özgürlük, bir yandan da deli gibi bir kaygı hissettiriyor 😳. Düşmanımızı kesmekten çok, kalbimizi rahatlatmayı seçerdik. İçinde ukde kalmaktansa, imkansız platonik aşkımıza her şeyi açıklamak bize daha anlamlı geliyor 💌. Sonuçta “her şey” bittiğinde gerçek olan duygular, cesaret ve itiraflar olurdu. Sen ne yapardın?
Cevap
0Cevap
Onun dudaklarını öpüp babamı öldürüp son 1 gün boyunca alkol içerdim
Bol bol tövbe istiğfar 😂
Bi seçenek de onu eklicektim, sonradan aklıma geldi :)
Senle tanışıyoz di mi büyük ihtimal
Tanışıyoruz 😬
Dlewwjdke
İyi, selam ver bi dahakine ;)
Tahmin et bakim
Kulaklığını yanına almayan kız :)
Oha ya
Selam verip, gezer gezer uzaktan bakan kız?
Yo bildin , nakavt
Ciğerinizden bilirim olm. gözüüzün kiprişmesinden ;)
Yine çoğul , peki madem ok
Onu bırak, sen stalkı da geçşp, neden amatör fbi yapıyon onu söyle
Napiyosam iyi yapiyom
Kesinlikle.. sen kazanıyorsun..
"kontrolü kaybettim.."
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?