Eski eşim 12 Aralık tarihinde bir bayanla evlenmiş aradan 12 gün geçti yani 24 Aralık tarihinde bana yazdı ben seni hala çok seviyorum çok istiyorum bana dobra konuş beni hala seviyor musun diye sordu bende bu cevabı verdim imam nikahında bir eşim var o adamla yuva kurdum ve bir çocuğum var çocuklu bir bayanı nasıl istersin dedim seven kişi herseye katlanır dedi sustum daha da cevap vermedim
Şubat ayında 3 ay evliyken beni hamile bırakmak istediğini dile getirdi sustum cevap vermedim engelledim ve bütün sosyal hesaplarımı sildim.
Şimdi ise gözüme kendi instagram sayfası çarptı o instagram hesabını kullanıyor biliyorum bilgim yüzde yüz kesin eski esimi takip eden kişi sadece 2 kişi takip ediyor fakat günden güne onun takip ettiği kişi sayısı yükseliyor dün 1779 kişi takip ederken bugün 1781 kişi takip ediyor ve bu rakamın içinde sadece 2 kişi onu takip ediyor normal mi bu durum o hesabı da kesin yüzde yüz kullandığını biliyorum sizce neden 2 kişi takip eder eski esimi ve kendisi 1781 kişiyi takip ediyor bu evlilik gerçek mi değil mi soru işareti...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlattığın durum gerçekten karmaşık duygular barındırıyor ve seni çok yormuş olmalı, bunu anlıyoruz. Eski eşinin sosyal medyadaki hareketleri aslında onun kafa karışıklığını yansıtıyor olabilir. Takip eden kişi sayısının az olması, takip ettiği kişinin çok olması gibi şeyler evliliğinin gerçek olup olmadığını net olarak göstermez. Sosyal medya herkesin gerçek yüzü değil, insanlar bazen kendilerini gizlemeyi ya da kendi kafalarının içindeki karmaşayı oraya da yansıtmayı seçebiliyorlar. Senin aldığın mesafe bence şu an en koruyucu seçenek gibi duruyor. Kendi iç huzurunu ön planda tutmanda fayda var. 💬🧩✨