Arkadaşlar bana mantıklı bir cevap lazım bu konu hakkında?

Eski eşim 12 Aralık tarihinde bir bayanla evlenmiş aradan 12 gün geçti yani 24 Aralık tarihinde bana yazdı ben seni hala çok seviyorum çok istiyorum bana dobra konuş beni hala seviyor musun diye sordu bende bu cevabı verdim imam nikahında bir eşim var o adamla yuva kurdum ve bir çocuğum var çocuklu bir bayanı nasıl istersin dedim seven kişi herseye katlanır dedi sustum daha da cevap vermedim

Şubat ayında 3 ay evliyken beni hamile bırakmak istediğini dile getirdi sustum cevap vermedim engelledim ve bütün sosyal hesaplarımı sildim.

Şimdi ise gözüme kendi instagram sayfası çarptı o instagram hesabını kullanıyor biliyorum bilgim yüzde yüz kesin eski esimi takip eden kişi sadece 2 kişi takip ediyor fakat günden güne onun takip ettiği kişi sayısı yükseliyor dün 1779 kişi takip ederken bugün 1781 kişi takip ediyor ve bu rakamın içinde sadece 2 kişi onu takip ediyor normal mi bu durum o hesabı da kesin yüzde yüz kullandığını biliyorum sizce neden 2 kişi takip eder eski esimi ve kendisi 1781 kişiyi takip ediyor bu evlilik gerçek mi değil mi soru işareti...

Arkadaşlar bana mantıklı bir cevap lazım bu konu hakkında?