AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Aşırı olmamak şartıyla karışmam. Abartılı olunca hoş görünmüyor zaten.
Dogru abarti kotu.
Ben de kıl tüy sevmiyorum mümkünse hepsinden kurtulsun.
Gercekten de oyle
:) onlar anca konuşur
sadece şu eyeliner ı seviyorum bide belki azıcık minicik pembe ruj.
:) tamam sursun pembe
(っ^‿^) っ
istemiyoruz diye bşy yok en azından ben kendini nasıl hissediyorsa öyle yapsın ayrıca siyah göz makyajı çok güzel oluyor bnmkisi çok güzel yaoıyor benimde yok hoşuma gidiyor
Engel olmak istesek oluruzda. Makyaji sevmememin ndeni en buyuk sebebi hatta secişirken hepsini ben yiyom mide kanseri olmaktan korkuyom ondan canmcım anlayabildinmi ;)
bir kıza takıldım... sandım meğer dayım makyaj yapmış:S... yapmayın o kadar makjaj doğal olun da sakata gelmeyelim:D. o değil de altından bambaşka birşey çıkıyor kalakalıyoruz öyle.:)
Sevgililerinde karılarında istemezler sonra makyajlı karılarla aldatırlar. A bide derler ki kendine hiç bakmıyorsun. Pehhh
Dogru yaklasimm.
Güzelliğine güvenmeyen makyaj yapar. Makyaj sevmem tamamen doğal olsun biz doğaliz bir zahmet sizde doğal olmayı becerin
Dogru
Neden sevmeyelim canım yapmayı bilen kendine yakıstırabilen yapsın, ben sadece ruj istemiyorum, operken sıkıntı oluyor, tadını sevmiyorum :)
Dogru
Siz konuyu yanlış anlıyonuz biz severiz ama sizin doğal halinizi görmek isteriz yani makyajı sildiğinde gözümüze çirkin gelmek hoşunuza gidermi?
Yani özel günlerde yapılmalı diye düşünüyorum
Ve en güzel makyaj temizlik ve formdur
Herşeyin azı karar , çoğu zarar.
Makyaj , ilerleyen zamanlarda ciltte deformasyonlara neden olabiliyor.
Kim sevdiği insanın kötülüğünü isterki.
Bir erkeğin makyajı sakalsa, bayanında gamzesi, gözleridir.
Ama hafiften de makyaj yapabilir.
Yapma diyince kaba ve zorba oluyoruz herseye karışıyor oluyoruz sizleride mutlu etmek dert karışmak dert bana kalsa hiç sürmesin fondotenli yanaklar rujlu dudaklar sanki başka biriyleymişim havası veriyor sevmiyorum
makyajı değil abartıyı sevmez bazıları boya kovasına düşmüş gibi
Haci abi bina siva ile durmaz disardan gorenler begenip daire satin almaz. Ha sivasiyla goren de cevresine bakar guzel hos dairelerde guzel aliyim der. Ilk bakan boya yapilan binaya ikincisi sivaya bakarak alir. bir de boyle dusun.
bence bir kadının en güzel hali doğal hali çünkü boya ile doğallık dan uzaklaşıyor ve kendi ssuratınaı yıpratmak dan başka bişi olmuyor MAKYAJ YAPMAYAN KIZ DAİMA BİR ADIM ÖNDE
Haklisin
Yakin temas kurmayacaksak begenirim makyaj yapan kadinlari, ama yanagindan opmek icin yaklastiginda fondoten kokuyor :)
İlginç bir şekilde ben kadınların makyaj yapmasını isterim. En azından partnerim makyaj yapsın yani :)
erkekler bence kızlara göre daha kıskançtır.. bence en büyük sebebi kıskandığımızdan dolayı.. başka birinın Sevdiğim birini güzel görmesini istemem.
en güzeli doğal olan, tüm doğallığı çıplaklığı ile.
süse gerek yok, kız dediğin zaten dünyanın en güzel süsüdür.
Güzel kızların makyaj yapmasına gerek yok. Onlar her zaman güzel oluyor.
Hafif makyaj iyidir abartılmadığı sürece sıkıntı yok bence
Kötü laf ediyoruz ağlıyosunuz l*n tam sevecez bir bakıyoruz karşımızdaki kız vampir olmuş
Çok yapay olabiliyor sürekli yapanlar için söylüyorum bayanlar özel günlerde yapın sadece
Sevmezler miymiş?
Hep olmasa da hiçbir erkek makyaja "asla" da demez sanki...
Makyajı seviyorlar aslında ama abartı olmadığı sürece. Doğal duran, bayanı bakımlı gösteren bir makyaj olduğu zaman beğeniyorlar
yaparsın yapmazsın o senin tercihin ama ben sadelikten doğallıktan yanayım. sırıtan makyaja karşıyım.
Doğal güzellik varken makyajsız görmemiz lazım ilk. Makjay la erkek olan var bee biz ne yapalım. :D
Degisikmis
Herkesten farklı. :D
onlar hem sözde kesinlikle bakımlı makyajlı kadın severler
Evet dogru
abi cildi öldürüyor aslında o hiç makyaj değmemiş cilt en güzel cilttir sürekli makyaj yapanların makyajsız halini gördünüz mü? hortlak gibi işte neden bu.
Seviyorum.
Doğal güzellik çok az var hele türkiyede. O yüzden mümkünse kızlar hafif makyaj yapsınlar.
Hafif iyidir.
Makyaj seviyorlar onların sevmedikleri badana boyası. Bakımlı bayanı herkes beğenir ama bülent ersoy makyajlı kimseyi beğenmezler:D
Dogruu
Hangi erkek sevmiyor ya. Abartılı olmadığı sürece hoş oluyor
sevmem kız arkadaşmada yaptırmazdım hiç doğallık daha güzel bence
elmacık kemiğini belli eden makyaj gerçekten kusturuyo beni amacınız ne abi
Ben sevgilimin makyajına karışmam cunku o beni bilir ve bende onu bilirim asla makyaj küpüne girmez doğal Görünür !
Sevdikleri kızı makyajsiz gördüklerinde ayrıldıkları için
Dogruu
makyajın nesi kötüki bir bayan için normal birşey
Bence de
sıhırlı sozcuk alımlı olmak sınırıda bu belırlıyor...
Dogru
Erkekler o kadar sabırlı değildirler, oluyorsa olsun olmadı Uğraşamam hesabı
Himm peki
Abartılı makyajı srvmiyorlar doğal bir makyajlı kiz görsün bakarlar :D
Haklisin
Makyaj guzeldir hele sevdigine guzel gorunmek icin yapilmiwsa bawka bir guzeldir ama kafanizi da pudraya gomun demedik opunce dudaklarimiz kirec bagliyo l*n -_-
Severiz aslında hatta dinimizce kadının kocasına süslenmesi teşvik edilir..
Bence sevmiyorum diyen abartılı makyajı eleştiriyorlardir
Dogrudur
Yüzü güzele 40 günde doyarsında gönlü güzene 40 yılda doyamassın.
Bir kadin makyaj yapmadan da guzel ve bakimli olabilir, sahsen dogal seviyorum :)
Sevmezler gibi görünürler ama fena azar * abazaları.
Kozmetik sektörünü Türk kızları doyuruyor;) Hep zararlar heppp
makyaj sevmediğimizi kim söyledi sana? kadın dediğin makyajlı olur bakımlı olur.
Eğer bir kız güzelse, makyajların ardına saklanmasına gerel yoktur. Bu yüzden sevmeyiz makyajı
Doğal makyaj seviyorlar Bülent Ersoy gibi değil 😒😒
Bende sevmem. Dogallik daha iyi. Suyla akıp giden şey güzellik degildir.
Makyaj maskedir önemli olan kendisi makyaj güzel olmuyor da değil hani :)
kızın güzelliği her zaman doğallığında belli olur onun için her zaman doğallık :) yaşasın doğallık :)
abartılı makyaja karşıyım... hafif makyaj her zaman iyidir... hep kendisi içinde iyi olur ileride kanser riskini ortaya çıkarır yazıktır...
makyaj yapip. bakimli olan kiza can feda ama bazilari istinat duvari gibi :/ ya hafif makyaj yap. niye boya badana yapıyorsun :(
yakışırda böyle tek tük işte sürse iyi. ama böyle 5 kilo fondöten sürünce alnına beni yıka yazasım geliyor :)
evet sevmiyoruz:) ne yapalım yani rujunu elinden mi alalım makyaj malzemelerinimi saklayalım. tamam ruj yerine parlatıcı olabilir :)))
Kadın doğal olmalı , öptük mü makyaj ağzıma gelmesin ağzımızın tadını bozmayın :D şaka bir yana doğal olmalı kadın az sade olabilir makyaj
sade olmak koşuluyla güzel duruyor fakat bazı kadınlar abartıyor , ve ayrıca fazlası cilde zarar veriyor doğal güzelliğini alıyor insanın..
eşim veya sevgilim yok ama evli olduğumu varsayarsam çok fazla makyaj yapmasını istemezdim sanırım eşimin.
Makyaj sevilir fakat yerinde ve zamanında yapılırsa :)
Dogru.