Sorsan hepsi makyajsız, doğal kız ister, ama 95% makyajlı kızların peşinde koşuyor... Bu düşünce nerden geliyor aceba? Bir tek benmi uyuz oluyorum buna?
Cevabın nedir?
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. O laf ergen salaklarin lafi. Ben dogal kiz istiyoroomm.. bundan kasit makyajsiz hortlak gibi kiz degil.. hafif makyajli dogal guzel kizlardir.. boya kupu suratlar iticidir evet. Dogallikla dogal guzellik farkli seyler. Rimel ve hafif bir eyeliner vs ve hafif bir ruj sever erkekler. Bu ayrimi anlayamadiniz gitti. yatsktsn kalkip gelen kizi dogal kiz saniyorsunuz. Ya da 16 yasinda dogal guzel kizlar var hic bir seye ihtiyaci olmayan. Onlarla kiyasliyorsunuz meseleyi. Evet hafif - dogru makyaj yapan kizlari daha cok seviyoruz. Oyle kizlar var sifir makyaj koy karsina seyret biblo gibi. Onlar ayri..
17 Yorumla- +1 yıl
Makyaj malzemelerini bilmen çok ilginç 😃
- +1 yıl
😃😃😃vayyy beeee
- +1 yıl
Hello
- +1 yıl
Evet öyle vlla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek makyaja degil. Kendini boyalamaya karsi. Pardon ama siz bayanlar duvara boya surer gibi niye suruyorsunuz o pis seyleri? Ondan sonra yok sivilcem cikti yok baska marka bakacam yok doktor bu makyaji verdi diye turkiyeyi dolan dur. Iste bu yuzden karsiyiz. Kendini duvara boya surer gibi niye boyuyorsunuzki kendinizi
14 Yorumla- +1 yıl
Ben her zaman makyaj yapmam ve her zaman aynı gece yüzümü yıkar temizlerim makyaj yaptığım da. Bende asla problem olmadı. Ama haklısınız, bu dediğinizi düğün günü bazı kızlara bakınca bende düşünüyorum.
- +1 yıl
Bazı kişiler o kadar abartıyorki yani barbi popları bilirsin. Onlardan farkı yok sadece barbi poplar çabalamazlar bunlar çabalıyorlar. Bir insanın en güzeli doğal ve kendi güzelliği. Asla unutma bunu
- +1 yıl
Anlıyorum sizi. Abartmaya zaten bende karşıyım, maalesef oluyor ama. Yinede teşekkürler.
- +1 yıl
Ne demek ben teşekkür ederim
+1 yılSenle makyajlıyken tanışıyo büyük ihtimal. Sonra sevgili oluyonuz. Sen makyaj yapmaya devam edince. Başka erkeklerinde aşık olacağını sanıyo. Kıskançlık damarları çatlıyo mübarek! Neyse, sonra yaptırmıyo. Ayrılıyorsunuz. Bu seferde eski sevgilisisin diye karışıyo. Yani en iyisi eşcinsel sevgililik millet 🤣🤣
23 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yüzünden ayrılan, zaten asla başlamamalı bence 😂
- +1 yıl
Kıskançlık konusunda haklısın ama. Belkide makyajı gerçekten bırakmamız lazım 💁🏻♀️
- +1 yıl
Makyaj bir hobi aslında bence. Sadece değişik şeyler yapıyorsun ve sonra siliyorsun.
Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Çünkü tam olarak makyacli ve makyajsiz Kadınları ayırt edemiyorlar, hafif tonlarda yapılan Makyaj dokunuşlari doğal zanneden çok.
Makyajdan anladıkları sadece koyu Ruj veya Gelinin Kız kardeşi gibi abartı olanlar haliyle tam olarka ne istediklerini bilmiyor çoğu ahaha. Yani daha çok fazlasına karşılar 😃22 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahha gelinin kız kardeşi 😂 çoğunlukla onların yüzündeki makyaj, tüm salona yetecek kadar fazla oluyor 😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
68Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Karşı oldukları için mi boyalı kadınların peşinde at koşturuyorlar. Sözde karşılar sadece.
21 Yorumla- +1 yıl
Valla burda okuduğuma göre hepsi karşı ve neredeyse hiç biri aşırı makyaj yapan kadınları sevmezlermiş. 😂 Bence yaşam tarzları ve burda anlattıkları tamamen farklı. Hayatda inanmam bu kadar kişinin makyajlı kadinlara kafa çevirdiklerine... ya da en temiz site bu olsa gerek 😂😂😂
+1 yılSeni olduğundan faklı gösteren herşey yapmacıktır. Aşırı makyaj da öyle. Biriyle birlikteysen sabahki makyajsız haliyle sevebilmelisin. Dışını boyayıp süslemeye saatlerini harcayacağına biraz da beynini ve vücudun kendini güzelleştirmeye harcaması lazım. İnsanlar çok şekilci olmaya başladı. Kimse karaktere dikkat etmiyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajla alakası yok. Ben hiç makyaj yapmıyorum. Saçlarım bile yapılı ve boyalı değil. Hergün kaç kişi yiyecek gibi bakıyor. Üstelik açık saçık giyinmiyorum. Gömlek pantolon giyen biriyim. Üstelik öyle vücut hatları olan tahrik edici bir halim de yok. Ama boyna bakıyorlar. Yaşlı da bakıyor. Genç da bakıyor. Sevgilisi olan da bakıyor. Erkekler her an her kıza bakabiliyor yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende daha yeni birisine söyledim. Makyajlı olsak da bize baktıklarını, yapmasak da. Her türlü gözler üzerimizde. Yeter ki kiz ol. Şimdi, o zaman kıskançlık nerden geliyor madem iki şekilde de sonuç aynısı? Anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini makyaj yaptığın zaman ezik görüyordur. Sen daha alımlı gözüktkçe o yerin dibine giriyordur. Başka kızlara bakarak da yanındaki kızın gururunu kırmak istiyordur. Ona göre kızın havasını söndürmek bu.
Ben dogalliktan yanayim. Makyaj yapilinca sanki samimi gelmiyor bana. Benim kiz arkadasimda asla makyaj yapmaz mesela. Sadece yuzunu, disini yikar o kadar. Yeterli benim icin. Evlenecegim kizin normal halini begenmeyip makyajli olmasini isteyeceksem nasil bir omur gececek? Ha birde kiskancim, ilgi cekmesini istemem ki kendisi de oyle biri degil cok sukur :))
10 YorumlaKıskançlık duygusu yanındaki insana başkalarının bakmasını istemiyorlar ben çok az makyaj yapan bir insanım bana bile erkek arkadaşım bir ruj sürekli yeter diyor halbuki makyajsız insanada bakan bakıyor ilginç bir düşünce yapıları var şu erkeklerin
11 Yorumla- +1 yıl
Bende aynısını diyorum. Bakan yine bakıyor. Sorun makyaj değil ki, sorun kadin olmamız. Makyajın var ya da yok her türlü bakarken, neyi kıskanıyorlar anlamam.
Erkeğin doğallık isteği içten ve duygusal yönden, süslü kadınların peşinden koşması hormonal dürtülerden. İkisi farklı şeyler karıştırmamak lazım. Kadınlar serseri erkekle sevgili olur, olgun erkekle evlenir. Aynı buna benzer bir erkek davranışı anormal bir durum yok
10 YorumlaKimsi doğallığını seviyor karşısındaki insanın ondan istemiyor , kimisi makyaj yapmasını bilmediğinden ve ya çok abartılı yaptığından kadını öyle görmek istemediğinden dolayı, kimisi de öpüp koklarken üstüne başına bulaşsın istemediğinden ; senin yaptığın genelleme içerisine giren erkekler ise 2. cümlemde bahsettiğim bir kadın var ise karşısında makyajlısını istemeyipte dışarıda makyajlısına bakıyor işte
26 Yorumla- +1 yıl
Makyajlı haline aşık olup, sonra senden o makyajlı halini ellinden almak istiyorlar bazen 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Öpüp koklarken bulaşmasın diye işte hem erkekler meraklıdırlar doğal da görmek istiyorlar her ne kadar makyajdan mahrum etmeye çalışsalar da pek dinlemeyin yapın bazen bu hoşuna gider bir diğer nedeni de belki artık kötü makyaj yapıyor olmanızdır başka bir şey gelmedi aklıma 😂😂
- +1 yıl
Çoğunlukla makyaj yapmam, arada sırada. Makyajlı halimin daha güzel olduğumu söyleyip, yapma diyor. Ben onun için değilde kimin için yapayım peki? Açıkçası hoşuma gidiyor makyaj. Temizlemesi ne kadar berbat olsada 😂
- +1 yıl
Abartılıyor bence. Yakında nefes almamız da kıskanılır...
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle söylerler makyajlılara dibi düşer. Bunlar böyledir
Herkes kızın makyajını eleştiriyordu yeni yüz takmış gbi diye ama aynı zamanda hepside ondan hoşlanıyordu
Böyle de mallar31 Yorumla- +1 yıl
Anlamakta zorluk çekiyorum bazen erkekleri, hani kötüyse makyaj, makyajlı kıza bakma demi? Biz doğal olsak ne yazar... Hepsi boş laf gibi geliyor bazen.
Dogal istiyosam dogal hep olsun benim fikrim bu, makyaj yapmacik geliyo sonucta cünkü arada daglar farki oluyor bazen 😉, bana iki farkli yüz gibi geliyo acikcasi, ben sevmiyorum ve istemiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Abartan var, düğünlerde görüyoruz bunu. Ama hafif makyaj bence her iki tarafı da daha mutlu edebilir.
- +1 yıl
Güzel görünmek rahat hissettiriyor. Buda bana mutluluk veriyor. Tersini düşünmek çok itici. Sağlık konusunda haklısınız. Ona bir lafım yok, ama beğeniyoruz. Ayni içecek, yiyecek gibi düşün? O kadar zararlı şeyler var ama seviyoruz demi? Buda öyle bir şey.
- Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Hiç alakası yok.
İnsan asla dış görünüşü ile değerlendirilmemeli.
Fikirleri duyguları çok daha önemli. Ve elbette yüreğindeki sevgisi.
.113 Yorumla- +1 yıl
Buna kendin dahi inandığını sanmıyorum. Kusura bakma ama dış görünüş bence önemli. Ben önem veriyorum yani.
- +1 yıl
.
Bir sivilce ile gidecek güzellik mi?
Yoksa birlikte ağlayıp gülüp eğlenebileceğin vicdanlı, merhametli sevgi dolu bir insan mı? Bence engelli bile olsa ikincisi.
. - +1 yıl
.
Ha sizin düşüncelerinize elbette saygı duyuyorum. Günümüz dünyasında artık her şey imaj oldu.
Ama ben kahve fincanını değil, içindeki kahveyi önemsiyorum.
.
- +1 yıl
Bu ikisi bir arada da olabilir. Saçma buldum. Kötü eleştiri. Illa seçim yapman gerekseydi anlardim, ki bu söz konusu değil.
- +1 yıl
Birini sevmek zaten bir seçimdir. Benim tercihim bu yönde olurdu,
Güzellik sizin için illaki olmalıdır. Benim için ise duygu ve düşüncelerindeki naiflik yüreğindeki sevgi olmazsa olmazdır.
Gerisi teferruattır, olsada olur olmasada,
. - +1 yıl
Kahve fincanıni değil, içindeki kahveyi önemsiyorsunuz öylemi? Tabi, içindekine merak salmak için, ilk fincana bakılıyor. Kimse kendini kandırmasın. Lütfen. Dış görünüş önemli.
- +1 yıl
Yanlış yere yazdım kusura bakmayın. Sizin dediğinize gelince, her şey önemli bence. İç güzellik en önemlisi olsada, dışı da önemli
- +1 yıl
.
Sizin için kesinlikle öyle bunu net olarak anladım.
Ama herkes için bu kesinlikle böyle değil.
. - +1 yıl
,
Sedef, vitiligo, akneler, rosa gibi hastalık olduğunda ilişkiyi sonlandıralım mı?
. - +1 yıl
Dış görünüşe önem vermek onu dış görünüşü için değerlendirdiğim manasına gelmez. Karakterine göre değer veririm, ama görünüş benim içinde önemli. Bakımsız insanları sevmem. Veya orasını burasını açan kızları da sevmem mesela çünkü ilgi çekerler dışarıda erkeklerin yanında falan. Ama eminim ki siz yinede karaktere bakıyorsunuz. Eminim öyledir. Çünkü özüne bakılırsa, iyi kızlar. Kendileri için öyle geziyorlar.
- +1 yıl
Aceba dediğiniz şeyin nereye gittiğini farkında mısınız?
- +1 yıl
İşte temel olarak asla es geçemeyeceğim bir konu.
Eğer insan özbakımına dikkat etmiyor ise kendini bile hak etmiyor demektir.
Ayrıca biz toplumun bir parçasıyız, diğer bireyleri de düşünmeliyiz asla toplumu karşımıza alamayız.
Toplumsal değerlerimizi önemsemeli ve korumalıyız.
Onun dışında her birey önemlidir ve saygı görmelidir.
. - +1 yıl
.
Yazarın dediği gibi; ya anlaşılamamaktan ya da yanlış anlaşılmaktan korkarız.
Burada sınırlı sayıda kelimeler ile anlaşmak gerçekten zor.
Eminim sizde insanları gerçekten önemsiyorsunuz.
Şimdi affınıza sığınarak son mesajım diyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
.
+1 yılE kızların %90 ı düzgün makyaj yapamıyor ki. Kendini şebeğe çevirince haliyle istemiyorlar. Ya düzgün makyaj yapın ya da hiç yapmayın
21 Yorumla- +1 yıl
Abartan çok, bu konuda katılıyorum. Ama yeterli, az hafif kullanan arkadaşlarım da var. Bence gayet güzel gözüküyor ama yok. Illa doğal olun doğal olun... Yani yapa bilsen bile faydası yok.
Sevişirken yüzde ki makyajı yiyorlar adamlar haklı olarak karşı yani kanser olacaklar yoksa 😂
56 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç makyaj yapmıyor musun yani?
- +1 yıl
Hahaha 😂 sesli güldüm buna. Yemelerine izin verme daha iyi değilmi?
- +1 yıl
Sizden çekeceği var 😂 erkeğin suçu ne ya, tahrik oluyordur bak dikkat et 😅
Valla sanırım şu haberlerde falan çıkan evlenene kadar karısını makyajsız görmemiş ya kesin ondan dolayı korkuyorlar 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Haha 😂 onu haber eden kişi, yaktın bizi 😂
+1 yılBu algı normal bir günde bile düğüne gider gibi makyaj yapan kızlar yüzünden oluştu. Sade bir makyaja kimse laf etmez diye düşünüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğine tamamen katılıyorum canım, makyaj diyince akıllarına ne geliyor aceba.
- +1 yıl
Evet kesinlikle 😑 Dönüş için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Asil ben teşekkür ederim düşüncenizi dile getirdiğiniz için. Böylece kimin nasıl düşündüğünü öğreniyorum. Belki bir gün erkekleri anlarım...
- +1 yıl
Umarım bir gün hepimiz...
+1 yılKarşı değiliz ama dışarda millet görüp baksın istemem. Benimsen bana yapacaksın disardakilerin bunu görmesine gerek yok. Görmesinler hatta manken değilsin birşey değilsin kime neyi kanitlayacaksin.
Yani kısacası kıskançlıktan 😖20 Yorumla
+1 yılMakyajlilarin pesinden kosarlar kendilerine gelince millet bakmasin diye makyajsiz isterler 🤦♀️
23 Yorumla- +1 yıl
Yapsak suç, yapmasak suç. Yapınca ilgi istiyorsun, yapmayınca bakımsız. Anlamak mümkün değil...
- +1 yıl
O yuzden canin ne istiyorsa onu yapacaksin ve makyajina kimseyi karistirmayacaksin
- +1 yıl
Yok, hani tamam doğru karar benim. Ama bunu dile getiren kişi öyle kimse değil işte. Yoksa umurumda olmazdı.
Doğru doğal kız isterler şu anda beğendiğim kız yataktan çıktığı gibi okula geliyor :D Bu sizin kaslı sevmiyoruz dedikten sonra kaslı erkeklere bakmanız gibi bir şey. Ama ben gerçekten doğal seviyorum.
10 YorumlaKarşı mı dışarı çıkınca kızlar da görülen makyaj gibi suratları
117 Yorumla- +1 yıl
Tadında yapılırsa bence gayet makbul. Bence erkekler abartıyor.
- +1 yıl
Evet, azıcık yapsan da suç ki gözlerinde. Doğallıktan kaybettiğimizi söylüyorlar çoğunlukla.
- +1 yıl
Seviyorum. Makyajı severim. Sadece tembellik konusundan kaybediyorum, ve ondan çoğunlukla yapmıyorum. Özel gün hariç. Doğal gezmek sorun değil ki benim için, sorun kıskançlığı anlamıyorum.
- +1 yıl
Maskara candır ❤️ yani en önemlisi diyebilirim. Çoğunlukla bende sadece maskara yaparım. Öbürleri olmasada olur 😂
- +1 yıl
18 yaşındayken çok kullanırdım. Ama bana şimdi 1 sene gidiyor. Bir zaman sonra gözlerin bile ilgilendirmiyor 😂 tembellik beni ele geçirdi 😔
- +1 yıl
Makyaj yapması hiç problem değil. Sorun temizlemesi. Bu konuda tembellik çok ağır basıyor 😂 niye atıyorsun be çöpe. Ver başka birisine. Senin işine yaramayacak olsada, başkasının işine yarar. 😊
- +1 yıl
Makyaj eşyalarını hemen bitirmek istiyorsan, gelinin kız kardeşine düğün günü verin 😂 eminim ki seneler içinde bitirdiğin makyaj eşyaların bir kaç dakikada biter 😂
- +1 yıl
😱 Haha güldüm yemin ederim 😂 çok tehlikeli 😂😂😂 delisin haha 😂
+1 yılÇünkü makyaj insanı çok farklı birine dönüştürebiliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel gözükmek için herkes kendine bakıyor. Biz kizlarda makyaj da içinde var. Abartıp çok değişen insanları doğru bulmuyorum. Ama azıcık kullanan kızlara lafım yok. Herkes güzel görünmek ister. Bakım önemlidir bence.
Sen yanlış anlamışsın makyajsız güzel kadınları seviyoruz biz
11 Yorumla- +1 yıl
Makyajsız güzel kadınları bizde seviyoruz. Emin olabilirsin buna.
+1 yılÇünkü makyaj yapan kadın onların gözünde çirkin yapmayansa güzel bu konuya nasıl varıyolar anlamıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Günün sonunda 95% makyaj yapan kadınların peşindeler. Madem çirkin doğal olana bak? Gerçekten anlamak istiyorum ama bu düşünce arkasında bir mantık bulamıyorum.
Çok ilginç günümüzde hala makyaj kıskanç lığı devam ediyormuş, benim bildiğim kızlar bekaretine bile önem vermiyor artık, kim neyi kimden kıskanacak bu halde anlamış değilim..
10 Yorumla
+1 yılÖnce öyle beğenip sonra yapmasın kimse bakmasın diyorlar kıskançlıktan kjkjjj
21 Yorumla- +1 yıl
Bu devir de dünyadaki en temiz, doğal kız olsan dahi bakıyorlar 🙃 makyajın fark edeceğini zannedip, kıskançlık ne boş... Yapsan da bakıyorlar, yapmasan da.
Bu yüzden zaten, krndileri baktıgı için başka erkeklerindr bakacaklarını biliyorlar. Sevgililerine bakılmasını istemediklerinden.
10 Yorumla
+1 yılBen degilim bakimli kiz herzaman farklidir ben kendim bakimliyim sevgilimin karimin hatta arkadaslarimin bile bakimli olmasini isterim benim yanima yakismali 😅
10 Yorumla
+1 yılMakyaj yaparak cildinize daha çok zarar verdiğinizin farkındamısınız
14 Yorumla- +1 yıl
Evet, tabikide farkındayız. Bu yüzden her gece temizlemeye çalışırız.
- +1 yıl
Bir gün cilt kanseri filan inşallah olmassınız olursanız anlarsınız ne demek istediğimi
- +1 yıl
Cilt kanseri? Dünyada kaç kişi bu hastalığa yakalanıyor aceba?
- +1 yıl
Bunlardan biri arkadaşımdı
+1 yılMakyaja karşı değilim ben. Sadece fazla yapılmasına karşıyım
40 Yorumla
+1 yılMakyajlı sevmem açıkçası doğal seviyorum bir kadının en tatlı halı ev halidir tartışmasız
10 Yorumla
+1 yılKarşı değilim ama 27 yaisna kadar bir kızla evli kalırım yaşlı kadın sevmem. Hayır yani birde makyah yaşlandırıyor 27 olcak sana 45.. en iyisi 5 yılda bir kız değiştirmek. 18-22 arası favorim
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin de bir şeyi var ama değil mi efendim.
Asfalt gibi surata yol çizgisi gibi makyaj çekip otoban görüntüsü veren kızlar da var nihayetinde10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim makyajıma gelcekse gelmesin makyajsız gezince ne olur bir düşün her halimle sevmeli beni o
23 Yorumla- +1 yıl
Sorun sevip sevmemek değil ki kuzum. Her türlü severler, o problem değil. Ama hani, makyajli kişileri beğenip, bize makyaj yapmayın doğal kalın demeleri çok saçma geliyor benim için. Madem doğalı daha iyi neden Makyajlı kızlara bakıyorsun? Bu düşünceyi anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılMakyajın da bir adabı var boya kutusu olanları sevmiyorlar hafif makyaj her kadın yapabilir bir ruj bir rimel hafif allık bitti
- +1 yıl
Çok makyaj yapan kızlara lafım yok. Onlar abartılı. Onları bende sevmiyorum. Yapmam da. Hafif makyaj bencede güzel. Ama aslında onu bile istemezler.
Makyaj malzemesi öpmek istesem gider mağazadan satın alırım.
10 YorumlaHafif makyaj olur, ama bazıları yüz hatlarını değiştiriyor makyajla 🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılMakyaja karşı değilim. Doğru makyaj yapılmalı. Dogru makyaj nasıl yapılır. Dinleyin! Dudaklara ruj, kirpiklere rimel, gözlere kalem. Bukadar. Fondöten lütfenn kullanmayın!!!
10 Yorumla
+1 yılDaha güzel, çekici görünmesini istemiyorlar çünkü sevgililerinin. Kıskanç erkekler genelde makyaj yaptırmayanlar oluyor, kıskanç olmayanlarda ise tam tersi oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Kıskanması güzel bir şey bence. Ama makyaj konusunda kıskançlığı tutması, anlam veremiyorum. Daha güzel olarak bakmıyorum ben, daha bakımlı olarak bakıyorum. Daha bakımlı olmak kıskanılacak bir şey değil bence. Hani bilmiyorum, ben erkek olsaydım laf etmezdim.
+1 yılKoşanlar vardir. Ama ben dediğin gibi dogalliktan yanayim diğerleri sahte gibi gelir bana
10 YorumlaHayır aksine ben doğal severim abartılı makyaj hiç sevmem
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılCunku makyajla guzel gorundugunuz icin erkekler ondan ayrilabileceginizi dusunuyor :dd
20 Yorumla
+1 yılKarşı olsam ne olacak? Karşımdaki, "Kendimi güzel hissetmek için yapıyorum" diyor. Ne diyebilirsin?
06 Yorumla- +1 yıl
Ben şahsen azalttım, dikkat ediyorum. Ama sadece bu fikre bir anlam koyamıyorum. Sizi daha çok düşünüp önemsiyor olsaydı, inanin bana oda dikkat edip azaltmış olurdu.. Yoksa her diyeni dinleseydik...
- +1 yıl
Kimse kimseyi o kadar önemsemiyor. "Her halinle foto atabilirsin." diyorum, "Kendimi güzel bulmadan atmam." diye cevap veriyor. O yüzden bu konuda bir şey dememe kararı aldım. Dediğim zaman suçlu ben oluyorum.
- +1 yıl
Biz fotoğraf paylaşmadan önce, güzel çekinmek için girdiğimiz o bin türlü pozisyonu bilseniz... O kadar zahmete giriyorsa sevinin.
- +1 yıl
Samimiliği öldürüyor. Sevgiliysek en yakın arkadaş da sayılırız. Birbirimizin en saçma, en çirkin, en garip halimizi görebilmeliyiz. Sürekli güzel/yakışıklı görünüp o hali sevdirmek bana göre saçmalık. Evlendikten sonra normal halini görünce, "Bu kadar çirkin miydin sen?" diyince bozulanlar var. E sen önceden kendini göstermemişin, ne yapsın?
- +1 yıl
Saçmalık. Ne demek evlendikten sonra doğal halini ilk defa göreceksiniz? Illa ki denk geliyor. Gelmiyorsa şüphe edin. Ben şahsen her gün her gün yapamam. Kimse kusura bakmasın. O yapabiliyorsa sorun var bence.
- +1 yıl
Öyle olanlar var yapacak bir şey yok
+1 yılmakyajsız bir kızın yüzünü görmek nasip olmadı:DDDDD
10 Yorumla
+1 yılHop hooop genelleme yapmayın 😒
Makyaja karşıyım fakat bildiğiniz gibi değil 😏06 Yorumla- +1 yıl
95% öyle. Ne derseniz deyin. Genelleme olarak geçtiğini sanmıyorum.
- +1 yıl
%95 bölümünü kaçırdım kusura bakma ,
Benim her haliyle beğenip sevdiğim kızın ince detaylarla süslenip püslenmesine ne gerek var?
Elalemin kızı zaten zerre kadar beni ilgilendirmez ki kimsenin namus bekçisi değilim , namusunada göz dikmem 😏
Ayrıca cildini havasız bırakıyo yazık lan 😖 - +1 yıl
Ondan temizliyoruz işte her gün yatmadan önce.
- +1 yıl
Yanakdan bir öpücük atıcaz ağzımız yüzümüz fondaten oluyo , hadi bunuda açıkla 😂
- +1 yıl
Sen kesin 95% in arasındasın 😂 biz kızlarda abartı buluyoruz öyle abartarak makyaj yapanı. Ne diyelim? Azıcık daha doğal olana bak, beğenirsen, fondöten gelmez.
- +1 yıl
Kırdın kardeşim , teşekkürler 👍
+1 yılMakyajlı kadın sevmeyen erkek zevksizdir ya da gizli gaydır
10 Yorumla
+1 yılNasıl gezerseniz gezin bitmedi bir türlü sizin şu saçma tavrınız
10 YorumlaTopallari yakalariz sorun yok 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha 😂 yakalasak bile faydası yok ki canim, erkekleri yine anlamıyor olucam 😭 mantık göremiyorum.
+1 yılAdam gibi makyaj yapın. Biz adam gibi yapmayanlardan hoşlanmıyoruz
00 Yorumla
+1 yılEee kızlar makyajsız güzel oldularda bizmi koşmadık 😂😂😂
10 YorumlaMakyaj yapmak başka şey badana boyası yapmak başka şey :D
10 YorumlaKarşı değilim annemde yapar daha güzel ve seksi oluyor
10 YorumlaMakyajında bı adabı var ya %5lik kısımda olmak sevindirdi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yalan yemeyin kizlar :))
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, banada öyle geliyor.
- Güzellik & Bakım konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılÇok biliyorlar isteyen istediği gibi yapar
11 Yorumla- +1 yıl
Her zaman istediğin gibi yaparsan huzurluksuz oluyor. Ben sadece anlamak istiyorum, belki o zaman zoruma gitmez diye.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit. Gerçek yüzülerini daha çok merak ettikleri için. Yani makyaj güzeli mi değil mi onu bilmek için.
10 YorumlaSaatlerce sizi bekliiyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Daha çekeceğiniz var 😂
Makyajlı kızlar itici geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Az makyaj yapan kızlar da çok. Kesinlikle doğal gözüken. Onlar da mi itici?
+1 yılYanlarında süs köpeği istiyolar da ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Makyajlı birini bulup, öyle beğenip, değiştirmek istiyorlar. Makyajsız yapmak istiyorlar. Ama düne kadar bu makyajlı yüze aşık olanda onlar. Doğallığı bu kadar önemseyen, makyajlı kizlara bakmamali bence.
+1 yılDoğal olmak en güzeli
23 Yorumla- +1 yıl
Tabikide bu dediğine katılıyorum. Her gün uğraşamam makyajla falan. Ama bazı günleri özel kılan şeyler vardır. O gün insan birazcık daha güzel gözükmek istiyor hani 😂
- +1 yıl
Hımmm yok anam uğraşamam hiç yapmam makyaj keşke gerçek hayattada filtre olsa ne güzel olurdu :D
- +1 yıl
🙈😂 Çok diledik galiba 😂
+1 yılAbartılı bir makyaja karşıyım
Gerçek yüzünü göstermek herzamn iyidir 😉02 Yorumla- +1 yıl
Abartılı makyaja her insan karşı, yapanlar dışında...
- +1 yıl
Ya canım sade olacak makyaj dediğin göz kalemi kaş ve kirpik bakimı hafifi sade bir ruj 💄
Birazcıcık allık 🥰🥰🥰🥰
+1 yılbazı kızlar makyajla çok çekici oluyo bazıları doğal haliyle. kişiden kişiye değişiyo işte
10 Yorumla
+1 yılDüşünün bir de makyajsız güzel olsa depara kalkar erkekler
10 YorumlaPalyacodan farki ne ki 😀
20 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?