Krem ve makyaj benzer şeyler değil krem bakım için sürülür bazen kuruluğu alır bazen bir yara vardır onu kapatır bir iz bırakmaz makyaj malzemeleri süslenmek amaçlı kullanılır ve en başından beri kadınlar için üretiliyor erkekler bazen cinsellik sırasında bu şekilde giyinmek makyaj yapmaktan zevk alabiliyor transvestizm deniyor buna ama normal şartlarda heteroseksüel olup kadın gibi giyip makyaj yapan erkeklere ne dendiğini unuttum maalesef.
Bana şey komik geliyor , sanki makyaj yapmayı Allah kadına göndermiş gibi davrananlar var. Sonradan icat edilen bir şey ve kimsenin çıkıp da "buna erkekler elleşmesin." dediğini sanmıyorum. Çok geri kalıyoruz bazen toplum olarak. Makyaj bakımdır sonuçta. Adam kendisini öyle görmek istiyor. Size ne oluyor? Ay sinir oldum.
Yakışmayacağını nerden biliyorsun , makyaj kusurları kapatıp daha güzel görünmek için yapılır erkek lerin de kadınlar kadar yeterince kusuru var yüzünde
Makyajdan kastin boyanmaksa resimdeki erkekimsi canli gibiyse olmazz. Ama e vitaminleri ile cildimi nemli tutarim bu cilt bana daha cok lazim cooookk 😆
Ayırt edemeyen tek kişi ben miyim? Kusura bakma ama bunun anatomiyle alakası yok, öyle erkekler oluyor ki vücutları kadınlardan daha kadınsı, bir de artı makyaj, çık çıkabilirsen işin içinden, etek falan da giysinler madem, kadınla erkeği ayıran hiçbir şey kalmasın, iyice b*kunu çıkarın da tam olsun
Isteyen istediği gibi yaşar beni ilgilendirmez kimseye zararı olmayan insanları ne olursa olsun severim. Sadece dediğine karşılık olarak kadınların da hakkı var demek istedim.
degısık bır erkek resımdekı :) oyuncuysa evet rol ıcabı yapabılırde normal hayatta kadınların rolunu calmıs otarz gıyınmıs lere erkek denmez adları bellı
bu tum ya da boyle bazı sapkınlıklar yasayan toplum harıc erkeklerde genelde sakal denen tuy denen kıllanma kadınlardakı gıbı degıl gen meselesı sırf makyaj yapıcam dıyede bır erkek buralarıyla oynuyosa zaten ıstedıgı kadar asagısı erkek olsun ustu sısana altı kasımpasa derler bence sende fazla karısma yoksa senmısın kendınımı saklıyosun
En İyi Cevaplar