• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Erkekler neden makyaj sevmez?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sozde sevmiyorum diyorlar burada denk geliyoruz ama sevgililerine veya eslerine engel olamazlar hep makyajlidir onlar sebep nedir sizce? :)
Erkekler neden makyaj sevmez?
Makyaj Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Makyaj, karşı cinsin dikkatini çeker. bu bayana bakan erkekte 1.'ci bakış harici bakış başına günaha girer !

Dinimizcede caiz değildir ! detay :

www.sorularlaislamiyet.com/.../...-caiz-midir.html

Linkteki açıklamanın bir kısmını aşşağıda belirttim !

Dinimizce uygun olmayan, benim içinde ve sorunuza cevab olarakta geçerlidir.

Güzel soru teşekkürler.

Ayrıca kadınların saçlarını kendilerine nikâh düşen erkeklere göstermesi haramdır. Güzel görünmesi için boyanıp süslemesi bu günahı daha çoğaltır. Müslüman bir hanımefendi, boy abdesti almak ve namaz için abdest alması gerektiğinden, boyanın suyu geçirmeyecek derecede olması, dolayısıyla boy abdestinin ve namaz abdestinin olmaması anlamına gelir. Öyleyse yalnız kocasına güzel görünmenin dışında süslenmeleri doğru değildir. Kocası için süslenmiş ve boyanmışsa su geçirmeyen cinsten boyaların mutlaka temizlenip ondan sonra abdest alınması gerekir. (bk. Kaynaklarıyla İslam Fıkhı, Celal Yıldırım, IV/209-210)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

mesele su ki biz sevmiyoruz desekte kadinlar güzelligin makyajla tamamladigini düsünüp israrla yapiyorlar..
    Onlara karissak bu sefer baskici koca sevgili damgasini vuruyorlar

en iyisi sanirim hoslanmiyorsak cok makyaj yapan kadindan uzak durmak gerek:)

10
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak ne guzel dedinn bravo :)

Yorumla
  • pastaaaam
    pastaaaam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Cunku makyaj kadini guzel gosterir daha bakimli yapar abartisini kastetmiyorum ama disarda baskalari gorupde begenecegi icin begenmezler aslinda bir nvei kiskanirlarda belli etmemek icin bunu tercih ederler ama evde kendine yaptigi zamanda hosuna gider engel olmaz

0
    0 Yorumla
  • JudyJetgil
    JudyJetgil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Sevmezler, yan ceplerine koymak lazım.. :)

0
    2 Yorumla
    • JudyJetgil
      JudyJetgil
      +1 yıl

Teşekkürler :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim poly :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

253

Cevap

• Sorad
    Sorad Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

Makyajlı kadınları görünce ilk başta dibim düşüryor... Sonra aklım devreye girip "Yeni bina bu" diyip ayıkıyorum.. Her zaman için makyajsız doğal güzelliğiyle dolaşan kızlara gönlüm kaymıştır.. Hem ben öyle seviyorum hem yalançı değiller neyseler o.. Mevlananın dediği gibi "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol."

Güzelleşmenize kimse bişi demiyor.. Sıkıntı güzelleşmiyor ve bunun için çaba harcamıyor.. Devasa kozmetik şirketlerin paralarınızı sövüşlemek için hazırladığı reklamlara kanıyor ve sadece güzel gözükmeye çalışıyorsunuz.. İhtiyacı olmayanlar bile kullanıyor ve yıllar sonra o kimyasallar cildi bozuk asfalta çevirdiğinde bu sefer mecburen makyaj yapıyorlar..
    Güzelleşin işimize gelir bunun için bir sürü yol var.. Güzelleşmek kalıcıdır.. Yaptığın şey kalıcı değilse sadece gözükme çabasıdır..

0
    0 Yorumla
  • çatlak_prof
    çatlak_prof Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Çünkü abartıyorsunuz. Rujun yarısını yiyor yarısını dudağınıza sürüyorsunuz. Kazalı arabanın kabortasına macun çeker gibi duvara sıva yapar gibi yüzünüzde kaç kat fontodenle geziyorsunuz. Sevmemekle haksızmıyız. Ha birde yakışan yakışmayan her şeyi sürüyorsunuz. Nedir bu yüzünüze taktığınız maskeler kimden neyden kaçıyorsunuz anlamıyorum ki

7
    1 Yorumla
    • Sorad
      Sorad
      +1 yıl

Helal!! Maskeli beşler bunlar hep..

Yorumla
  • ibrahim96
    ibrahim96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence makyaj sahtecilik gibi birsey yani neden yüzünü saklamak istiyorlar guzellesmek için mi? Yahu madem güzel değilsin kalıcı çözümler dene. Makyaj gibi geçici badana boyaları deneme. İlla yapmak istiyorsan aşırıya kaçmamaları gerekir. Makyaj bildiğin Sahtekarlık başka bir şey degil. Örneğin bir erkek bir bayani makyaj için seçmemeli. Kanka bak şu kız ne güzel makyaj sürmüş diyen erkek yoktur. Şu kızın doğal güzelliğine hayran oldum diyen erkek vardır. Güzel değilse kalıcı çözüm denesinler. Krem falan kullansinlar. Eğer ise yaramıyor ise hafif bir makyaj yapsınlar.

0
    0 Yorumla
  • Kahverengilikız
    Kahverengilikız Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.

normal yaa niye sevsinler bazen makyaj yapıyorum sevgilim öpüyo kızıyrum fondöten oluyo kimyasal sonucta kızıyo noolcak dye ben makyajı yüzüne dolduran bir kızı öpmek istemezdim mesela erkek olsam. Makyajla güzelleşip gzelleşip gelmesini de istemezdim sahsen

1
    0 Yorumla
  • Merve1902
    Merve1902 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Mynette yazı vardı. Erkekler doğal güzellikleri daha çok seviyor diye. Sonuçta kocan seni doğal halinde görecek doğal halin başka makyajlı halin başka insana garip gelir. Ben özel günlerde yapıyorum sadece ama azcık. Günlük hayatta makyaj yapmam bakım ürünlerine yönelirim.

1
    0 Yorumla
  • Afrolevent
    Afrolevent Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Hatunumu öperken dudaklarima pudra vb makyaj gelmemeli

şahsen abarti makyajli birini dogal olarak yapamam psikolojik olarak etkiler beni opmem
    +makyaj yapan birinin makyajsiz halini bilmek istemem sogutma sebebidir
    az Yapsiñlar
    bOya badana yapmasınlar

1
    0 Yorumla
  • tuncay17
    tuncay17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 71%
    +1 yıl

Sebebleri şöyle olabilir.
    makyaj özel günlerde gecelerde yapılırsa güzel olur
    Sıradan bir günde dışarı çıkarken makyajı sevmez
    Makyajlı kadın sanayiden çıkan arabaya benzer. bir sıkıntısı olmasa girmez o sanayiye. bence güzel olan bir bayan makyaj yapmamalı. Ara sıra yapması renk katar heyecan katar ilişkiye

0
    0 Yorumla
  • EserAlp
    EserAlp Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 836 cevap paylaştı.

Mesela bak ben makyajı sevmem. Eşimin makyaj yapmasına izin veririm ama tek şartla. Evden çıkmadan o makyajı göreceğim. Onahımsan geçmezse makyajsız çıkar evden. Tamam kadın makyaj yapacak ama bir ton boya ile ortalıkta gezmesine makyaj değil soytarılık derim ben.

0
    0 Yorumla
  • aslan3
    aslan3 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Ya şimdi şöyle bir şey 7/24 makyaj bakım vs yapıyor kadın, evleniyorsun işte bir gün gece banyo yapıyor yatıyor zaten karanlık bir şey gözükmüyor ertesi sabah bir bakıyorsun önce bir afallıyor sun bu kim diye sonra alışıyor insan yavaş yavaş ama kandırıyorsunuz bizi. :)

En büyük korkusudur hep erkeklerin makyajlı silinince ne hal alacağı kadının :))

O kadar boyayı bana sürsen Ricky Martin den daha yakışıklı olurum be. :)))

0
    0 Yorumla
  • tblisi
    tblisi Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 33%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sevmem derler ama makyajlı kızlara bakarlar, o yüzden o kadar itibar etme. Ama Adnan Hoca'nın kedicikleri gibi çenenden burnuna kadar ruj sürersen erkeklere itici gelir.

Yani bence düzgün yapmak gerekir.

Ben kadın olsaydım tepki olarak hiç makyaj neyim yapmazsım herhalde o da ayrı mesele.

0
    0 Yorumla
  • Breakthrough
    Breakthrough Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 43%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.

Makyaj çoğu zaman çok gereksiz ve de insanlar ciltlerini yıpratıyor kendi kendilerini yaşlandırıyor. Öte yandan makyaj malzemelerindeki kimyasalların vücut tarafından absorbe edilmesi ve vücutta birikmesi ayrı bir dert. Belirli kanserler kadınlar arasında neden bu kadar arttı? En basitinden ruj ne içilse ne yenilse çözünüyor vücuda geçiyor.

Benim sevmeme ve istememe nedenim bu karşımdaki kişilerin sağlığı için.

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Açıkcası victoria secret mankenleri bile makyaj güzeli çoğunlukla. Makyaj çok fazla değiştiriyo kızları erkeklerde doğal güzelliklerini görmek istiyo. Yani makyaj güzeli ve doğal güzel ayrımını yapmak istiyoruz sanırım o yüzden pek istemiyorum makyajı

0
    0 Yorumla
  • BeautyGuru
    BeautyGuru Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bak şimdi kendini erkeğin yerine koyarak düşün. Tam kızın yanağına dokunacaksın romantik dakikalar için bir bakıyorsun kızın yanağında sıva atılmış gibi fondöten var. Ne biliyim yakından bakıyorsun kızın yüzü ruh gibi pudrayla kaplı. Rimel sürmüş çoğu kirpiği birleşik veya haddiden uzun.. Ya da kırmızı ruj sürmüş hayatta öpemezsin. Empati gerekli..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklilar elbette

Yorumla
    • metay
      metay
      +1 yıl

Hay ağzına saglık içimi okudun resmen

Yorumla
  • TırtılKızz
    TırtılKızz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.

Çünkü aşırı makyajın altından nasıl bir kadın çıkacak belli olmuyor 😄 hak veriyorum onlara 😂 https://i.hizliresim.com/vgoLaR.jpg

3
    0 Yorumla
  • RusnqeL
    RusnqeL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ben kendimden örnek veriyim ben herşeyi sade olarak severim bu kız arkadaşım olsa bile kendiside bilir bunu boyalı cilalı olmak kızlara bir artı kazandırmıyor aksine itici oluyorlar benim gözümde çünkü o kiş ile evlendiğinizde sizin her halinizi görecek ve sizi sevmeyecek bile

0
    0 Yorumla
  • bolkopuklukahve
    bolkopuklukahve Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Çünkü erkekler doğal olun derken aslında ax makyaj yapın, boya badana yapmayın demek istiyorlat ama biz kızların dogalliktan anladigi sıfır makyaj olmak. kadinlar ve erkekler arasındaki algı farklılıgindan dolayı biz onları makyaj sevmiyor saniyoruz

3
    1 Yorumla
    • NightCat
      NightCat
      +1 yıl

İşte bu çok doğru biz olaylara yüzeysel bakıp yüzeysel yorum yapıyoruz ama kızlar derinine bakıyor derinini düşünüyor kızlar bu kadar derinlerden düşünmeyin az yüzeysel düşünün erkeği anlamak için.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hafif gözleri öne çıkaran tonlar, yüzde minik kusurları örten dokunuşlar olabilir.

Ancak çoğu zaman öylesine makyaj yapılıyor ki benim tuvale sürdüğüm boya ile yarışa girebiliyor.

Bayan kişisi aslında esmer, ancak bir karşınıza çıkıyor sanırsınız Michael Jackson. Bembeyaz olmuş.

Makyaj yapmayın demiyoruz, hobi olarak yine yapın.

https://i.hizliresim.com/GvRPNb.jpg

0
    0 Yorumla
  • Slyter
    Slyter Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Öptüğümüzde ağzımıza kızın kendi tadı gelmeli rujunun ya da pudrasının bulaşık suyu tadı değil. Ayrıca bazıları öyle bir yapıyorki şebeğe dönüyor.
    Göz kalemi vs çok hafif yapılabilir. Bunun gibi.
    imageserver.moviepilot.com/...-in-celebration.jpeg

0
    0 Yorumla
  • metinpusat
    metinpusat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

bir erkek eşi veya sevgilisi yanındayken sarıldığında kokusunu çekmek ister içine, makyaj abartılınca malesef kimyasal kokuyor resmen, bu hoş değil tabiki. Bir gülü alıp allayıp pullamışlar üzerinede sıprey sıkıp vermişler gibi, oysaki gül sadeliğiyle güzeldir.

0
    0 Yorumla
  • HBeyefendi
    HBeyefendi Takip Et
    +1 yıl

Bana makyaj itici geliyor açıkcası. Benim kendi yorumum kadınların doğal hali daha tatlı bence. Ne kadar desem de desek de yıne makyaj yapmaya devam ediyorsunuz buda tuhaf aslında bıraz. Neden bır kadın makyaj yaptığında kendısını guzel hissediyor anlamıyorum. Ruj ya da rimel tarzı şeyler tamam da bazıları çok abartıya kaçıyor. Ben sade şık naif sevıyorum makyaj yapsa bıle.

0
    0 Yorumla
  • _HaruN_PolaT_
    _HaruN_PolaT_ Takip Et
    +1 yıl

ben hayatta bilmiyorum bir hastalıkmı bu televizyonda bile makyajlı birini gördügüm an yemek yiyemem o yüzden esra erol gibi programları annem izledigi an kapattırırım nedeni insan dogal olmalı tabiki takı takabilir ama makyaj hem insanın dogallıgını bozuyor hemde sanılan gibi güzelleştirmiyor aksine kişinin güzelliğini bozuyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne guzel

Yorumla
  • MRDALKILIC
    MRDALKILIC Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Makyaj Kullanımınız Kişisel Tercihiniz Fakat; Yüzünüzü Makyaj Adı Altında Bir Katmanla Kapatıp Gece Makyaj Temizlendiğinde Sen de Kimsin Şoku Yaşatıyorsanız Bunun Adı Maskedir. Sade Bir Yoğunlukta, Sildiğinizde Hala Tanınabiliyor Olduğunuz Kıvamda Kabulumüzdür.

0
    0 Yorumla
  • Miraipinhan
    Miraipinhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 85%
    +1 yıl

Neden sevmez... Silin makyajlarınızıda yüz yüze konuşalım, ben muhattap olduğum kişiyi tanımak isterim, öyle maskenin arkasından konuşur gibi ne öyle... Kız arkadaşımda çok sevmez makyajı ve özel günler dışındada kullandığını görmedim çok şükür

0
    0 Yorumla
  • GFLaz
    GFLaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

İnsanın aslında doğal hali bambaşka güzeldir. Ancak gerçekten o kadını doğal seversen :)
    Makyaj tabii ki güzeldir, bakımdır. Kadını çekici kılar. Ancak çok aşırı olmadığı sürece üzerinde güzel durabilir :))

0
    0 Yorumla
  • aizou
    aizou Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.

Sevdiğim çocuğun eski sevgilisi tam bir makyaj delisiymis. Bende bu yüzden makyaj yapmaya başladım. Makyaji her sevmiyoruz dediklerinde erkeklere sinir oluyorum. Yalan. Ya da benim ki aptal.
    Bir de benim makyaj yapmama izin vermiyor...

1
    0 Yorumla
  • burcakim
    burcakim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 61%
    +1 yıl

Bazill erkekler. sevgilisnin. ve. esinin makyaj yapmasini istemiyo Ama sokakata makyajli guzel bir kiz gordulermi dipleri dusuyo... Bu Modellerdende cok var malesef

1
    0 Yorumla
  • mügenaz
    mügenaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

erkekler duyduklarina inanir kadinlarsa gorduklerine o yuzden erkekler yalan soyler kadinlar makyaj yapar..

2
    0 Yorumla
  • maviışık
    maviışık Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl

Kozmetik ürünler, tavşanların kör olması uğruna,
    tavşanlar üzerinde test ediliyor.

Kadınlar yeryüzünün çiçekleri oldukları için,
    makyajsız da güzeller.

Makyaj yapmanıza gerek yok bence.

0
    0 Yorumla
  • OrdoAbChao
    OrdoAbChao Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 346 cevap paylaştı.

Eşim yok, olsa makyajlı pek istemezdim.
    Yatacağım ve uyanacağım onunla.
    Ee noldu? Yüzü makyajlı mı uyanacak?
    Özel günlerde olabilir kendi kararı. Ama genelde istemem doğal seviyorum onun beni sevdiği gibi.

1
    0 Yorumla
  • Blondeist
    Blondeist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

güzel bir kızın makyajsız hali çok daha iyidir.
    sadece siyah makyaj yapınca hoşlanıyorum

ama istediğim gibi yapmadı diye de onun hayatına karışacak değilim

onun yüzü sonuçta :)

gerçi sadece siyah herşey ya siyah ve sarının uyumu <3

0
    0 Yorumla
  • __YouAreMyCure__
    __YouAreMyCure__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Makyaj suratı yaşlandırıyor sevgilinin zaten normal doğal yüzü seviyosan adam gibi kalpten sana hertürlü cazip gelecektir zaten... keşke sevgilimiz olsa bunu diyecek ama aşktan bir süre uzak durmalıyım

0
    0 Yorumla
  • Cassiedml
    Cassiedml Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Makyaj yapmam bir ruj bide beyaz göz kalemi minyon tip olduğum için yakışmıyor zaten erkeklerde boya küpünü öpmek istemediğinden sevmiyorlar galiba

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
    • NeverlandNoSkype
      NeverlandNoSkype
      +1 yıl

Minyon tip ne demek? Bana da diyorlar da ne demek bilmiyorum

Yorumla
    • Cassiedml
      Cassiedml
      +1 yıl

çocuksu yüz yani yaşından küçük gösterenlere minyon deniyor benim bildiğim

Yorumla
  • ManofCurious
    ManofCurious Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Niye sevmeyelim ki? Ben severim ama b. ku çıkmayacak derecede. Bakkala giderken süslenen tiplerde var, onlardan istemem. İlerde suratı çökecek makyaj makyaj.

0
    0 Yorumla
  • EmreAvsar
    EmreAvsar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

bayanda makyaj sevıyorum fakat yuzunde baska bı surat yapmasına sinir oluyorum yanı abartmasına ne gerek yok guzel kızlarımızın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abarti kotudur

Yorumla
    • EmreAvsar
      EmreAvsar
      +1 yıl

Aynen oyle.. ikinci bir yuz yapıyo bazıları kendıne

Yorumla
  • darkblue_
    darkblue_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Cok abartiyo bazi bayanlar boya küpü gibi erkek o yuzden makyaji sevmiyorum diyo kimse hafif yapilan makyja bisey demiyo

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dogrudur

Yorumla
  • Cutthroads
    Cutthroads Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya öpüşürken o yanağınıza ne sürüyorsunuz arkadaş , sürekli kokusu mokusu geliyor yüzüme sürülüyor sevmiyorum , birde ruj boşuna sürüyorsunuz zaten alıyoruz onu , dışarıya bir yemeğe çıkarken abartılmadan yapılması hoş olur

0
    0 Yorumla
  • KimlikLazım
    KimlikLazım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl
    Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.

Sevdiğini öptüğünde dudağına fondoten gelmesi ne kadar çekici?
    öyle bir duruma geldik ki bir kadını begeniyorsun sonra makyajı bir siliyıor bu kim l*n diyorsun.. evlenmeden önce kızlarımızı tazikli su ile bir çalkalamak lazım :D

0
    0 Yorumla
  • CSKaplan
    CSKaplan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

sevmem diyen yalan söyler makyaj yaparız boyanmışsın yapmayız bakımsızsın e ölelim biz zahmet etmeyin :D

1
    1 Yorumla
    • KOMAND028
      KOMAND028
      +1 yıl

Bakım illa makyajlamı oluyor değişik kiyafet tahrik edici sözler ve bakışlar çoğu erkeğin hoşuna gider

Yorumla
  • Epilepsimir
    Epilepsimir Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Ben sevdiğim kızı öpmek istiyorum boyayı değil. Boya istesem evin duvarlarına yapisirim.

2
    0 Yorumla
  • Surfboard
    Surfboard Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Sevmiyorum diyorlar cunku sevdigi insanlarin bir maskesi olmasini istemezler. Bir bayani oldugu gibi sevmek isterler.

0
    0 Yorumla
  • elcengiz
    elcengiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 34%
    +1 yıl

makyaj kendini olduğundan farklı göstermektir bence güzelleşmek doğal halinizde sıkıntı yoksa makyaj yapmayın doğal daha hoş oluyor bayanlar bence

0
    0 Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 982 cevap paylaştı.

Makbul olan doğal güzellikte ondan ötürü.. ;)
    Yanımda boyanmış bayan olacağına sade güzelliği ile olması bin kat daha iyidir.

0
    0 Yorumla
  • armind
    armind Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl

Makyajdan kasıt, yüzünü badana edercesine fondötene bulamaksa eğer, bunu sevenin zaten aklına şaşarım.

Biraz eyeliner, biraz ruj gayet yeterli.

0
    0 Yorumla
  • hibabil
    hibabil Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Makyaj kusur kapatmak için yapılmalı bence benim hoşlandığım kız zaten bana göre kusursuzdur gerek yok o yuzden.

0
    0 Yorumla
  • jacktar
    jacktar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 344 cevap paylaştı.

Ben fazlasini sevmiyorum sevgililerimede karisiyorum o karismada su şekilde ben sevmiyorum diyorum bide fondotenliyken opmem yüzünü falan elimle sevmem falan o yüzden yapmaz

0
    0 Yorumla
  • Fransuva
    Fransuva Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

sevmiyorum çünkü yalancı yapmacık bir yüz oluyor öpemiyorum bile makyajı akmasın diye. ayrıca çok tüylü oluyor yüzleri

0
    0 Yorumla
  • arsiz_belayim
    arsiz_belayim Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Makyaj çok seven birisi değilim sade olması tercih sebebidir :D

Ha badana gibi boyamak değil tabi ki (:

0
    0 Yorumla
  • patentsizim
    patentsizim Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Benim eşim makyazlı değil bende sevmem evet. Evde bir yığın makyaj malzemesi var hiç birini kullanmıyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne guzel.

Yorumla
    • patentsizim
      patentsizim
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • ögretmenhanım
    ögretmenhanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Onlar makyaj derken kalem, rimel parlaticidan bahsetmiyor sanirim istemedikleri tarz aysel gurel makyaji patlak belirgin renkler

0
    0 Yorumla
  • NickSize
    NickSize Takip Et
    Guru Yaş: 86 , eic 43%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Sevmemek değil..! Abartıya karşıyım. Doğal ve sade hoş oluyor. Ayrıca Öpüyorsam eğer dudağını his etmek isterim, Rujunun tadını değil...

0
    0 Yorumla
  • referee10
    referee10 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.

inan uzaktan hiç bı sıkıntı yok... ne oluyosa yakınlaşınca oluyo :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dogrudur

Yorumla
  • berkunabi
    berkunabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

yok öyle bişey ben makyajlı severim tabi düğünde gelinin kız kardeşi gibi değil sade ve doğal halini çok fazla gizlemeyecek şekilde

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin

Yorumla
  • leydisir
    leydisir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

İki kadın tipi olsa kesinlikle makyajlı seçicek olan erkek makyajsız seçicek erkekten çok daha fazla

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence de haklisin

Yorumla
  • macaas1
    macaas1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Açıkçası ben sevmiyorum. Ufak rütuşlar neyse de bir tık ötesi çok garip duruyor. Makyajı silince içinden ne çıkacak diye merak ediyor insan. O yüzden natural ya da natural yakın olması daha tatlı duruyor

0
    0 Yorumla
  • taş_fırın_erkek
    taş_fırın_erkek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

makyajım akacak diye akşama kadar yüzünü bile yıkamayan bayanlar var. açıkcası ben temiz bulmuyorum onları ve hijyen konusunda güvenim sarsılıyor. ama beğenen arkadaşlarada saygı duyuyorum.
    "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"

0
    0 Yorumla
  • SeconD_Spring
    SeconD_Spring Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Sevmiyorum doğal olsun ben her halini sevmişim ki sevgilim olmuş o kişi boyanıpta sağda solda milletin dik dik bakışlarına maruz kalmasına gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • umidimsensinsen
    umidimsensinsen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl

Tam tersi makyajlı seksi kadınlara bakarlar ama eşlerine engel olurlar.

1
    0 Yorumla
  • Vakko
    Vakko Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Kim demiş? Ben severim. Yalnız makyajın altındaki yüz de cilt de atnı şekilde güzel olmalı benim için, altında iş yoksa tabi ki sevmem.

0
    0 Yorumla
  • oceans_girl
    oceans_girl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 39%
    +1 yıl

Sevmiyorum derler nerde boya küpü kadın var içine düşerler. nasıl oluyo bende anlamadım :D

1
    0 Yorumla
  • brisingr0
    brisingr0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Makyaj genel olarak sahte geliyor hemde opunce bir boya tenekesi ile opusmek degi dogal olarak teme degsin isterim dudaklarim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (229)
Devamını Gör(274)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Erkekler neden makyaj sevmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden makyaj yapmıyor? 11 cevap verildi
Neden erkekler makyaj yapma diyorlar? 37 cevap verildi
Erkekler makyaja neden karşı? 104 cevap verildi
Erkeklerin makyajda sevmediği neler var? 67 cevap verildi
Erkekler çok makyaj sevmiyor mu? 29 cevap verildi
Makyaj yapmamak bakımsızlıksa erkekler neden makyaj yapmıyor? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨