Diğer Kızlar, Askerlik Yapacak Olsanız Hangi Branşta Askerlik Yapmak İsterdiniz. Neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Topçu, komando, piyade, levazım, ordu donatım, maliye, bahriye, havacı, sıhhiye vb. Güncellemeler1 yıl Daha teknik askeri branşları da düşünün. Kızlar, Askerlik Yapacak Olsanız Hangi Branşta Askerlik Yapmak İsterdiniz. Neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Genelde personel şube ya da tugay karargaha uyarlar gibi. En rahat yer. Sağlıkçı da olur bak. d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En havalisi hangisi sence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Seçimi sen yap. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben bilmiyorum ki ahahahha🥹 Yorumla Soran 1 yıl Mutlaka birisi daha yakın geliyordur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Chatgpt’den baktim simdi sihhiye daha kolay olur benim icin ama yine de komando tabii Yorumla
Aylinhanım78 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Topçu 😜 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki? Yorumla Aylinhanım78 1 yıl Kendi toplarımı fırlatırım 😏 şaka Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Denizci 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gemiler rahat Yorumla Soran 1 yıl Bahriye grubu yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ewet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde personel şube ya da tugay karargaha uyarlar gibi. En rahat yer. Sağlıkçı da olur bak. d
En havalisi hangisi sence
Seçimi sen yap.
Ama ben bilmiyorum ki ahahahha🥹
Mutlaka birisi daha yakın geliyordur
Chatgpt’den baktim simdi sihhiye daha kolay olur benim icin ama yine de komando tabii
Topçu 😜
Neden peki?
Kendi toplarımı fırlatırım 😏 şaka
Denizci
Neden?
Gemiler rahat
Bahriye grubu yani
Ewet