Diğer Asker olsaydınız hangi rütbe ve görevde olmak isterdiniz? Songül56 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor GüncelKara Kuvvetleri KomutanlığıDeniz Kuvvetleri KomutanlığıHava Kuvvetleri Komutanlığı Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Asker olsaydınız hangi rütbe ve görevde olmak isterdiniz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. En aktif ve mutlu günlerimi üsteğmen rütbesinde yaşadım... En sıkıcı görevler albay rütbesinde oldu. 2 2 Yorumla Songül56 +1 yıl Nerede yaptınız üsteğmenliğinizi? Yorumla mehcab +1 yıl 3 Yılı Edirne Süleoğlu,3 yılı Diyarbakır.. Yorumla
Nick_Fukarasıı Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Mareşallik hayal ama bi genelkurmay başkanı neden olmasın 😌 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Gelen giden emir verip hayatımı çüklesin diye Düz er olurdum. 1 0 Yorumla
Dicletnd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ennnn büyüğü olmak isterdim Yarbay 2 23 Yorumla met96 +1 yıl Görsel de en büyük albay onun üzerinde generaller amiraller oluyor 😅 Yorumla Dicletnd +1 yıl @met96 :D malesef bilgim bu kadar yarbay hoşuma gitti :D Yorumla met96 +1 yıl Yarbay da yüksek tabi 😂😂 Yorumla Songül56 +1 yıl @met96 öyle gazinoda görebileceğin bir rütbe değil tabi ki😂🤣 Yorumla Dicletnd +1 yıl Ne gazinosu :D ya ben niye olayla bu kadar cahil kaldım Yorumla met96 +1 yıl Ben Ankara da yaptım 4 albay 1 amiral vardı görürdüm kantin de yarbay albay 😂 Yorumla Songül56 +1 yıl Sen bakma bana, bende sevgilim sayesinde biliyorum😂 Yorumla Dicletnd +1 yıl :D Yorumla met96 +1 yıl Bilmemen daha iyi boşver 😅 Yorumla Songül56 +1 yıl @met96 İlginç 😅 Albayın postası ne halt yiyor o sıra?😂 Yorumla Dicletnd +1 yıl Posta ne oluyor ya neyse ben aranızdan çekileyim :D Yorumla met96 +1 yıl Sadece 2 albayın postası vardı Yorumla met96 +1 yıl Komutanın yardımcı askeri ayak işleri yapıyor 😅 Yorumla Songül56 +1 yıl @met96 Posta yoksa yazıcı vardır illa ayak işini yapacak 😂 Yorumla met96 +1 yıl 600 rütbeli 400 sivil memur 40 askerdik komutanlara asker yetmiyordu 😂 Yorumla Songül56 +1 yıl @met96 O 40 tanesi zaten izmarit topluyordur, anca yeterler😄 Yorumla met96 +1 yıl Yok normal askeriye gibi değildi aşcı garson terzi berber çamaşır hane de yıkamacı ütücü 7 tane caycı falan vardı onun için sadece 2 albayın ve amiralin postası vardı Yorumla Songül56 +1 yıl @met96 Kadın komutan var mıydı? Yorumla met96 +1 yıl Evet bir sürü vardı Yorumla Songül56 +1 yıl @met96 Onlardan biri olmalıydım, harcadılar beni buralarda 😂 Yorumla Dicletnd +1 yıl Abla vaz geçtim mareşal olacağım :D Yorumla Songül56 +1 yıl Mirliva diye bir rütbe varmış, ilk defa duydum. O olalım biz🤗 Yorumla Dicletnd +1 yıl Oluuur :) Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Miralay ile Mirliva arasında gidip geliyom 😝 1 5 Yorumla Songül56 +1 yıl Mirlivayı ilk defa duyuyorum 🧐 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ferik-i sani'yi duydun mu peki hiç😅 Yorumla Songül56 +1 yıl Vikipediden kapya çekmem lazım. Yorumla Songül56 +1 yıl *kopya Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Astegmen Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Benim Hayalim Emniyet Müdürü Olmaktı... 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl O olmadı ama yine de devletimiz için hizmet veriyoruz...🙂 Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Çavuşa tokatı basan komutan olurdum herhalde 😡 1 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Meti timinden olmak isterdim 1 1 Yorumla EldrithcArrow__ +1 yıl Rutbe yüzbaşı iyi Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Orgeneral hangisi 😂 1 1 Yorumla Songül56 +1 yıl Orgeneral az
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İmm teğmen 😅🥰 1 18 Yorumla Mercy0 +1 yıl Ben olmasam da esim olsun dgfhfhg var mi teğmen Yorumla Songül56 +1 yıl Yeni mezun teğmen kaynıyor ortalık 😄 Yorumla Mercy0 +1 yıl Hani nerede ben niye göremiyorum Yorumla Mercy0 +1 yıl Ya birini benle tanistir Yorumla Mercy0 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Songül56 +1 yıl Daha geçen Antalya'da sahilde tanıştım iki tanesiyle. 😂 Yorumla Mercy0 +1 yıl Valla mı bee ben ankaradayım anam Ankara’nın kara toprağımda beni kimse görmez Yorumla Songül56 +1 yıl Askeriyede hiç tanıdığın yok mu 😄 Yorumla Mercy0 +1 yıl Yok pek çevrem de yoktur Yorumla Songül56 +1 yıl Benim, sevgilim sayesinde tanıdıklarımın hepsi ya evli ya nişanlı. 😂 Bekarlar olanlar tehlikeli, onlarla takılmasına izin vermiyorum Yorumla Mercy0 +1 yıl Öyle mi kapmışlar Kızlar hemen fırlamaları ortalıkta Yorumla Songül56 +1 yıl Yeni moda baya tutuluyor 😄 Yorumla Mercy0 +1 yıl Kızlar da az çakal değil ben safım anam bana iyisi denk gelmez Yorumla Songül56 +1 yıl Ooo hanımcık rolü oynamayacaksın, reste rest dobra olacaksın 😂 Yorumla Mercy0 +1 yıl Yok ben böyleyim zaten Yorumla Songül56 +1 yıl Sonuç: Bekarlık sultanlıktır😂 Yorumla Mercy0 +1 yıl Yok ben evlenmek istiyoreee Yorumla Songül56 +1 yıl O zaman radar açık devamke🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En aktif ve mutlu günlerimi üsteğmen rütbesinde yaşadım... En sıkıcı görevler albay rütbesinde oldu.
Nerede yaptınız üsteğmenliğinizi?
3 Yılı Edirne Süleoğlu,3 yılı Diyarbakır..
Mareşallik hayal ama bi genelkurmay başkanı neden olmasın 😌
Gelen giden emir verip hayatımı çüklesin diye Düz er olurdum.
Ennnn büyüğü olmak isterdim Yarbay
Görsel de en büyük albay onun üzerinde generaller amiraller oluyor 😅
@met96 :D malesef bilgim bu kadar yarbay hoşuma gitti :D
Yarbay da yüksek tabi 😂😂
@met96 öyle gazinoda görebileceğin bir rütbe değil tabi ki😂🤣
Ne gazinosu :D ya ben niye olayla bu kadar cahil kaldım
Ben Ankara da yaptım 4 albay 1 amiral vardı görürdüm kantin de yarbay albay 😂
Sen bakma bana, bende sevgilim sayesinde biliyorum😂
:D
Bilmemen daha iyi boşver 😅
@met96 İlginç 😅 Albayın postası ne halt yiyor o sıra?😂
Posta ne oluyor ya neyse ben aranızdan çekileyim :D
Sadece 2 albayın postası vardı
Komutanın yardımcı askeri ayak işleri yapıyor 😅
@met96 Posta yoksa yazıcı vardır illa ayak işini yapacak 😂
600 rütbeli 400 sivil memur 40 askerdik komutanlara asker yetmiyordu 😂
@met96 O 40 tanesi zaten izmarit topluyordur, anca yeterler😄
Yok normal askeriye gibi değildi aşcı garson terzi berber çamaşır hane de yıkamacı ütücü 7 tane caycı falan vardı onun için sadece 2 albayın ve amiralin postası vardı
@met96 Kadın komutan var mıydı?
Evet bir sürü vardı
@met96 Onlardan biri olmalıydım, harcadılar beni buralarda 😂
Abla vaz geçtim mareşal olacağım :D
Mirliva diye bir rütbe varmış, ilk defa duydum. O olalım biz🤗
Oluuur :)
Miralay ile Mirliva arasında gidip geliyom 😝
Mirlivayı ilk defa duyuyorum 🧐
Ferik-i sani'yi duydun mu peki hiç😅
Vikipediden kapya çekmem lazım.
*kopya
Astegmen
Benim Hayalim Emniyet Müdürü Olmaktı...
O olmadı ama yine de devletimiz için hizmet veriyoruz...🙂
kücükken hayalim binbaşı olmaktı 😍😂😂
Çavuşa tokatı basan komutan olurdum herhalde 😡
Sahil güvenlik yüzbaşı
Topçu Teğmendim. Hey gidi günler.
Meti timinden olmak isterdim
Rutbe yüzbaşı iyi
Orgeneral hangisi 😂
Orgeneral az
İmm teğmen 😅🥰
Ben olmasam da esim olsun dgfhfhg var mi teğmen
Yeni mezun teğmen kaynıyor ortalık 😄
Hani nerede ben niye göremiyorum
Ya birini benle tanistir
🤣🤣
Daha geçen Antalya'da sahilde tanıştım iki tanesiyle. 😂
Valla mı bee ben ankaradayım anam Ankara’nın kara toprağımda beni kimse görmez
Askeriyede hiç tanıdığın yok mu 😄
Yok pek çevrem de yoktur
Benim, sevgilim sayesinde tanıdıklarımın hepsi ya evli ya nişanlı. 😂 Bekarlar olanlar tehlikeli, onlarla takılmasına izin vermiyorum
Öyle mi kapmışlar Kızlar hemen fırlamaları ortalıkta
Yeni moda baya tutuluyor 😄
Kızlar da az çakal değil ben safım anam bana iyisi denk gelmez
Ooo hanımcık rolü oynamayacaksın, reste rest dobra olacaksın 😂
Yok ben böyleyim zaten
Sonuç: Bekarlık sultanlıktır😂
Yok ben evlenmek istiyoreee
O zaman radar açık devamke🤣
Strateji planlama ve teknoloji
General