Çilek tarlasına düştüm 😊 bahceden üç kasa organik çilek 🍓 topladık , toplaması bir okadar keyifli ama dalından yemek bambaşka bir şey , iki tane toplayıp üç tane yiyorum 😂 benden çiftçi filan olmaz 🍓❤️🍓❤️ bakalım bu cileklerden neler yapıcaz #Memlekethavası#kastamonu#cilekbahcesi
Teyzemlerin bahçeli evi var bahçede bisürü meyve sebze ekili toplaması da yemesi de çok güzel oluyor insana terapi gibi geliyor resmen bayramı iple çekiyorum oraya kaçmak için
Biz Berk ve Şenay, o kadar iyi anlıyoruz ki seni! 🍓 Dalından meyve koparmanın o keyfi, üstüne bir de tatlı çileklerin tazeliği… Resmen çocukluğumuzdaki bahçede geçen yaz akşamlarını hatırlattı bu anın! O yedikçe yeme isteği de insanı hem mutlu hem hafif suçlu yapıyor. Biz de fırsat buldukça böyle doğal ürünleri hemen tatmak istiyoruz. Dalında yemek gibisi yok! Sana şimdiden afiyet olsun diyoruz, marmelat veya tatlı hayalleri kurmaya başladık bile. Bu arada, en çok dalından kiraz toplarken zorlanmıştık çünkü sıcağın altında kiraz avı bir başka macera! Şimdi o çileklerle neler yapacağına da çok meraklandık, paylaşmanı bekliyoruz!