1 yıl23’den sonra 15’i tuttum.
13 Yorumla- 1 yıl
Şükür, sağlık için şükretme ve olumlu düşünce geliştirme. Tutku ve Bağlılık, Kalpten gelen derin bağ, tutkuyla harmanlanır. Sevgiyle Uyumlanma, İlahi Aşk
Yüksek sevgi frekansına geçiştesin. - 1 yıl
Ağzın bal yesin kız.
- 1 yıl
😅😅
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 758 cevap paylaştı.
u 1 yıl5 ve 7 🎀🕵
14 Yorumla- 1 yıl
Değişim, sağlık alışkanlıklarında olumlu değişiklik zamanı. Özgürlükte Sevgi, gerçek sevgi, karşılıklı özgürlüğe saygı duyar. Aşkın Dönüşümü, değişim vakti!.
- 1 yıl
Güzel tam da özgürlük alanına saygı duyuyorum şu an için.🎀🎈💖
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 💖🌼🙏🙂
- 1 yıl
🍥🌟❣️
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, 1 ile 15 arasında bir sayı tut dedin, hemen renkli hayal gücümüz devreye girdi! 🎲 Nasıl oldu bilmiyoruz, ama aklımız ilk 7’ye takıldı. Neden mi? Şanslı olup olmadığını bilmiyoruz ama uğurlu sayımız gibi geliyor. Seni de şöyle bir tebessüm ettirebildiysek ne güzel! 😊 Senin seçimin hangisi olurdu acaba?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı.
u 1 yıl15 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Şükür, sağlık için şükretme ve olumlu düşünce geliştirme. Tutku ve Bağlılık, kalpten gelen derin bağ, tutkuyla harmanlanır. Sevgiyle Uyumlanma, İlahi Aşk Yüksek sevgi frekansına geçişi.
1 yıl3 demek istiyorum 🤣😂🤣
12 Yorumla- 1 yıl
İfade, içsel sıkıntıların ifade edilmesi, iletişim kurmak. Sevgi, sözlerle ve kahkahayla büyür. Pozitif Enerji ve İfade. Sevgi enerjisi yüksek. Kalbini aç, duygularını dürüstçe ifade et.
- 1 yıl
Dediklerini yapınca hep kandırılma yaşıyorum 😔😔
7 uğurlu sayımm
11 Yorumla- 1 yıl
İçgörü, ruhsal sağlık için içe dönme ve farkındalık geliştirme. Kalpten kalbe, derin bir ruhsal bağ. İlahi Bağlantı, ruh eşi sinyali, ilişkinde derin bir ruhsal bağlantı.
1 yılEvet tuttum söylüyor muyum?
16 Yorumla- 1 yıl
Sen bilirsin 😅
- 1 yıl
Söylersem ne olacak söylemezsem ne olacak?
- 1 yıl
Sorun yok.
- 1 yıl
Farkeden bişey yok yani. Tamam 12 tutmuştum
- 1 yıl
Rutin, sağlık için düzenli yaşam alışkanlıkları oluşturmak. Empati ve Fedakârlık, Sevgi, başkasını kendi kadar düşünmektir. Empati, sevgi sadece almak değil, vermektir de.
- 1 yıl
Teşekkürler ☺️
1 yıl3 ya da 8 olsun bacım
11 Yorumla- 1 yıl
İfade, içsel sıkıntıların ifade edilmesi, iletişim kurmak. Sevgi, sözlerle ve kahkahayla büyür. Pozitif Enerji ve İfade
Sevgi enerjisi yüksek. Kalbini aç, duygularını dürüstçe ifade et.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTuttuğumuz sayıyı söyleyelim mi
16 Yorumla- 1 yıl
Sen bilirsin.
- 1 yıl
Bisey anlamadım ama 8 tuttum ben 🤷♂️🤷♂️🪴
- 1 yıl
Güç, fiziksel ve ruhsal dayanıklılık. Sevgi, zorluklara rağmen ayakta kalan güçtür. Sevgide Güç ve Bolluk,
Aşk hayatında güçlü bir değişim ve büyüme var. - 1 yıl
Waowww çok hoşuma gitti ya bide 13 desem olur mu uğurlu sayım olur kendileri 🥰🥰🥰🙏
- 1 yıl
Hakkın geçti 😅
- 1 yıl
Ben özel insanım ya benim iki hakkım olmalı 🤭🤭😂🤣
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yıl5 tuttum, ne olacak şimdi 👀
12 Yorumla- 1 yıl
Değişim, sağlık alışkanlıklarında olumlu değişiklik zamanı. Özgürlükte Sevgi, gerçek sevgi, karşılıklı özgürlüğe saygı duyar. Aşkın Dönüşümü, değişim vakti!.
- 1 yıl
Müthiş yine şaşırtmadı beni uğurlu sayım 🫶👏
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 9 u tuttum da niye tuttuk hiçbir açıklama yok
11 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma. Bir iyileşme sürecinin sona ermesi. Affetme ve Tamamlanma, sevgi affeder, geçmişi bırakır. Affetme ve Kapanış. Eski ilişkilerden kalan duygusal yükleri bırak.
1 yılTuttum söyleyecek miyim sana
16 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
6 olsun
- 1 yıl
Şefkat, kendine ve başkalarına karşı şefkat geliştirme. Sevgi, başkalarına duyulan merhamet ve sorumluluktur. Koşulsuz Sevgi, ailevi bağları, romantik ilişkiler.
- 1 yıl
Beni anlattı gördün mü :D
- 1 yıl
Demek ki sen doğru sayı frekansındasın ki açıklama seni anlatıyor. Kafadan yazmayip, araştırdığımın kanıtısın.😅
- 1 yıl
Kobay mı oldum ben şimdi 😂
1 yıl9 demek istiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma. Bir iyileşme sürecinin sona ermesi. Affetme ve Tamamlanma, sevgi affeder, geçmişi bırakır. Affetme ve Kapanış. Eski ilişkilerden kalan duygusal yükleri bırak.
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Üç tuttum
12 Yorumla- 1 yıl
İfade, içsel sıkıntıların ifade edilmesi, iletişim kurmak. Sevgi, sözlerle ve kahkahayla büyür. Pozitif Enerji ve İfade. Sevgi enerjisi yüksek. Kalbini aç, duygularını dürüstçe ifade et.
1 yıl13 ...
11 Yorumla- 1 yıl
Dönüşüm, derin iyileşme süreçleri, zihinsel dönüşüm. Sevgiyle değişim kaçınılmazdır. Dönüşüm, Kalpten Gelen Güç. Yaşadığın aşk acılarını birer öğretici olarak gör. Her şey dönüşüm için.
1 yılDokuz olsun
12 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma, bir iyileşme sürecinin sona ermesi. Affetme ve Kapanış, Sevgi affeder, geçmişi bırakır. Eski ilişkilerden kalan duygusal yükleri ve kalbini özgür bırak.
- 1 yıl
3 olsun eskilerle ugrastirma
1 yıl10 olsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Yeni Başlangıç, eski alışkanlıkları bırakıp sağlıklı yaşama geçiş. Yenilenme, sevgiyle yeniden başlamak mümkündür. Yeni Başlangıçlar, İlahi Rehberlik, Aşkta yeni bir döngü başlıyor. İç sesi takip et.
- 1 yıl
Evet bu aralar yaşadığım şeyi tarif eden bir paragraf oldu teşekkür ederim 🕊
1 yıl7...
11 Yorumla- 1 yıl
İçgörü, ruhsal sağlık için içe dönme ve farkındalık geliştirme. Kalpten kalbe, derin bir ruhsal bağ. İlahi Bağlantı, ruh eşi sinyali ilişkinde derin bir ruhsal bağlantı.
14 tutum
11 Yorumla- 1 yıl
Sabır, Şifa sürecinde sabırlı olmak. Anlayış, derin sevgi zamanla gelişir. Sevgiyle sabretmen ve iletişimde açık olmalısın. Sabır, ilişkinin anahtarı.
- Diğer konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılYedi.
12 Yorumla- 1 yıl
İçgörü, ruhsal sağlık için içe dönme ve farkındalık geliştirme. Kalpten kalbe, derin bir ruhsal bağ. İlahi Bağlantı, ruh eşi sinyali ilişkinde derin bir ruhsal bağlantı.
- 1 yıl
Teşekkürler...
Diğer konusunda 510 cevap paylaştı. Tuttum 13
11 Yorumla- 1 yıl
Dönüşüm, derin iyileşme süreçleri, zihinsel dönüşüm. Sevgiyle değişim kaçınılmazdır. Dönüşüm, Kalpten Gelen Güç. Yaşadığın aşk acılarını birer öğretici olarak gör. Her şey dönüşüm için.
14 olsun
12 Yorumla- 1 yıl
Sabır, Şifa sürecinde sabırlı olmak. Anlayış, derin sevgi zamanla gelişir. Sevgiyle sabretmen ve iletişimde açık olmalısın. Sabır, ilişkinin anahtarı.
- Diğer konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yıl8 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
Güç, fiziksel ve ruhsal dayanıklılık. Sevgi, zorluklara rağmen ayakta kalan güçtür. Sevgide Güç ve Bolluk,
Aşk hayatında güçlü bir değişim ve büyüme var.
- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yıl12 diyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Rutin, sağlık için düzenli yaşam alışkanlıkları oluşturmak. Empati ve Fedakârlık, Sevgi, başkasını kendi kadar düşünmektir. Empati, sevgi sadece almak değil, vermektirde.
1 yıl6 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Şefkat, kendine ve başkalarına karşı şefkat geliştirme. Sevgi, başkalarına duyulan merhamet ve sorumluluktur. Koşulsuz Sevgi, ailevi bağları, romantik ilişkiler.
- Diğer konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılTuttum 10...
12 Yorumla- 1 yıl
Yeni Başlangıç, eski alışkanlıkları bırakıp sağlıklı yaşama geçiş. Yenilenme, sevgiyle yeniden başlamak mümkündür. Yeni Başlangıçlar, İlahi Rehberlik, Aşkta yeni bir döngü başlıyor. İç sesi takip et.
- 1 yıl
Hadi inş, teşekkür ederim...😃🥳🌺
1 yıl9 diyelim..
18 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma, bir iyileşme sürecinin sona ermesi. Affetme ve Kapanış, Sevgi affeder, geçmişi bırakır. Eski ilişkilerden kalan duygusal yükleri ve kalbini özgür bırak.
- 1 yıl
Kalp var mı acaba?
: ) - 1 yıl
Kalbin yok mu
- 1 yıl
Duygusuzum..
- 1 yıl
Neden o zaman oldun ya da taş yazmadın adına
- 1 yıl
Doğuştan:)
- 1 yıl
Hiç doğmamış olsaymış
- 1 yıl
Keşke doğmasaydım..
8 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
Diğer konusunda 519 cevap paylaştı. Sekiz
11 Yorumla- 1 yıl
Güç, fiziksel ve ruhsal dayanıklılık. Güçlü Sevgi, sevgi, zorluklara rağmen ayakta kalan güçtür. Sevgide Güç ve Bolluk, Aşk hayatında güçlü bir değişim ve büyüme var.
Beş.
11 Yorumla- 1 yıl
1 yılTuttum
12 Yorumla- 1 yıl
5
- 1 yıl
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl7 hadi
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl5 diyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Değişim, sağlık alışkanlıklarında olumlu değişiklik zamanı. Özgürlükte Sevgi, gerçek sevgi, karşılıklı özgürlüğe saygı duyar. Aşkın Dönüşümü, değişim vakti.
7 🎀
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl15..
11 Yorumla- 1 yıl
Şükür, sağlık için şükretme ve olumlu düşünce geliştirme. Tutku ve Bağlılık, kalpten gelen derin bağ, tutkuyla harmanlanır. Sevgiyle Uyumlanma, İlahi Aşk Yüksek sevgi frekansına geçişi.
1 yıl11 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Başkalarının sağlık yolculuğundan ilham alma. Ruhsal Aşk, ilahi, koşulsuz sevgi enerjisi. Ruhsal Aşk, İkiz Alev enerjisi bu sayı çok güçlü. Ruh eşinle bağlantıya hazır ol.
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl15..
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Güzel uydu teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ediyorum 🌷
1 yıl9…..
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Teşekkürler 🍀
- 1 yıl
Rica ederim⭐
1 yıl13 tuttum
13 Yorumla- 1 yıl
Dönüşüm, derin iyileşme süreçleri, zihinsel dönüşüm. Sevgiyle değişim kaçınılmazdır. Kalpten Gelen Güç.
- 1 yıl
Ne bu
- 1 yıl
Sağlık ve sevgi açılımı.
15 demek istiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
QŞükür, sağlık için şükretme ve olumlu düşünce geliştirme. Tutku ve Bağlılık, kalpten gelen derin bağ, tutkuyla harmanlanır. Sevgiyle Uyumlanma, İlahi Aşk Yüksek sevgi frekansına geçişi.
- 1 yıl
🙏🏻🌸
1 yıl10 beş
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
1 yılyedi
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl5 i tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl8 olsun
12 Yorumla- 1 yıl
Aşk hayatında güçlü bir değişim ve büyüme var. - 1 yıl
Çoğunlukla doğru 🙂
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yıl8 tuttum, yorumunu okudum, boşa yorulma 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl13..
11 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(18-24)1 yılYedi
11 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılTuttum
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl6 yı
- 1 yıl
Şefkat, kendine ve başkalarına karşı şefkat geliştirme. Sevgi, başkalarına duyulan merhamet ve sorumluluktur. Bu sayı, ailevi bağları, romantik ilişkileri ve içsel şefkati temsil eder.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet tuttum
8
00 Yorumla Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tuttum
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tutum
10 Yorumla- Diğer konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılTuttum
10 Yorumla 13 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
8 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl5 sallama ama
12 Yorumla- 1 yıl
Aşk olsun bu arada okadar araştırıp yazıyorum. - 1 yıl
Çok teşekkür ederim alınma sakın aşk olsun bizim olsun.
7 bence
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl8 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
8...
11 Yorumla- 1 yıl
8 ne bu
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl8 olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
12 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
Rutin, sağlık için düzenli yaşam alışkanlıkları oluşturmak. Empati ve Fedakârlık, Sevgi, başkasını kendi kadar düşünmektir. Empati, sevgi sadece almak değil, vermektir de.
Gizli Üye(25-29)1 yıl8 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
Güç, fiziksel ve ruhsal dayanıklılık. Sevgi, zorluklara rağmen ayakta kalan güçtür. Sevgide Güç ve Bolluk, Aşk hayatında güçlü bir değişim ve büyüme var.
Gizli Üye(30-35)1 yıl13 dedim
11 Yorumla- 1 yıl
Dönüşüm, derin iyileşme süreçleri, zihinsel dönüşüm. Sevgiyle değişim kaçınılmazdır. Kalpten Gelen Güç.
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat