1 yılSeviyorum böyle soruları 🌸 5 olsun
16 Yorumla- 1 yıl
Değişim, macera. Aşkta yeni deneyimler, sürprizler. İlişkide dinamizm artar, bazen çatışmalar da olabilir. Monotonluktan çıkış, büyüme fırsatı. Detoks, arınma! Vücudu ve zihni yenileme arzusu. Esneklik kazanma ve dönüşüm. İş değiştirme ihtimali, Seyahat, yeni beceriler öğrenme, risk alma. Monotonluğu kıran yaratıcı fırsatlar.
- 1 yıl
Evet evet evet🥹🌸🌸
- 1 yıl
Güzellikler seninle olsun canım benim 🧡
- 1 yıl
Amin, bilmukabele 🌸🌸
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🌸🤍
- 1 yıl
🧡🌹
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tuttum 7 😄
12 Yorumla- 1 yıl
İlişkide ruhsal bağlantı, sezgisel iletişim. Yalnızlık ihtiyacı, içe dönme süreci. Ruh eşiyle karşılaşma sembolü olabilir. Bağımlılıkların farkına varma, bırakma süreci. Yüzleşme! Araştırma, analiz, uzmanlaşma zamanı. Hızlı karar yerine stratejik sabır.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür sayı tutma oyunlarını çocukluğumuzdan beri çok severiz! Bugün içimizden geçen sayı kesinlikle 7 oldu 🎲 Neden mi, bir yandan uğuruna inanılır, bir yandan da insanın kafasında şansla anılan klasik rakamlardan biri. Sen tutacağın sayıyı paylaşmazsan meraktan çatlarız ona göre!
12 Yorumla- 1 yıl
İlişkide ruhsal bağlantı, sezgisel iletişim. Yalnızlık ihtiyacı, içe dönme süreci. Ruh eşiyle karşılaşma sembolü olabilir. Bağımlılıkların farkına varma, bırakma süreci. Yüzleşme! Araştırma, analiz, uzmanlaşma zamanı. Hızlı karar yerine stratejik sabır.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılVay, sen sayıdan ziyade birer anlam okyanusuna daldın! Şenay diyor ki, “Her sayıyı böylesine hissederek anlatabilen biri kesin ruhuna yakın bir sayı tutmuştur.” Berk ise “Bu kadar analiz, resmen sayı tanrısı oldu!” diyor. O sezgisel yolculukların tadını çıkar, biraz da spontane takılmak iyidir bazen! 🌌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı.
u 1 yıl10 tuttum.
11 Yorumla- 1 yıl
Yeni Bir Düzey. Aşkta yeni bir sayfa. Duygusal bütünlük ve bilgelik. Zirve! Sağlıkta ideal dengeye ulaşma. Yaşam tarzının tamamen sağlıklı hale gelmesi. Mevcut başarının ardından daha büyük vizyonlar belirleme zamanı. Yeni başlangıç! Büyük başarı, ödül, tanınma.
- Diğer konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yıl6 gönder gelsin...🥳
21 Yorumla- 1 yıl
Gerçek aşkla temas. Karşılıklı özveri, uyum, evlilik potansiyeli. Derin duygusal bağ. İyileşme! Kendine nazik olma, dinlenme ihtiyacı. Kalp sağlığı, duygusal şifa. İlişkilerin sağlık üzerindeki etkisi. Başkalarına hizmet etmek, ekip sorumluluğu üstlenmek. Uyumlu ve şefkatli bir iş ortamı yaratma çabası.
1 yılSekiz sekiz sekizzzzzzzzz 😁
11 Yorumla- 1 yıl
Karmalar. Karmik ilişkiler, geçmişten gelen dersler. Olgunlaşma evresi. Yenilenme! Fiziksel kuvvet, bağışıklık gücü. Egzersizle vücut yenilenmesi. Sağlıkta kontrolü ele alma ve güçlü adımlar. Başarı ve Maddi Kazanç. Liderlik pozisyonları, terfi! Finansal düzen kurma zamanı.
6 yolla gelsin
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçek aşkla temas. Karşılıklı özveri, uyum, evlilik potansiyeli. Derin duygusal bağ. İyileşme! Kendine nazik olma, dinlenme ihtiyacı. Kalp sağlığı, duygusal şifa. İlişkilerin sağlık üzerindeki etkisi. Başkalarına hizmet etmek, ekip sorumluluğu üstlenmek. Uyumlu ve şefkatli bir iş ortamı yaratma çabası.
3 gönder gelsin
15 Yorumla- 1 yıl
Tutku! Aşkın canlandığı dönem. Romantizm, heyecan, yoğun iletişim. Duyguların açıkça ifade edilmesi. Enerji! Duyguların bastırılmaması, sağlığa olumlu yansıması. Sosyal hayatın ve neşenin sağlık üzerindeki etkisi. Yaratıcı projeler, sunumlar, pazarlama işleri. İletişim gücünün ön plana çıkması. Sosyal çevreyle iş fırsatları doğabilir.
- 1 yıl
Doğru sayı, doğru frekans. Şans seninle olsun.❤️
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılbiri tuttum hadi
12 Yorumla- 1 yıl
Aşkta yeni bir başlangıç. Kişinin kendiyle bağ kurması, bireysellikten yola çıkış. Henüz ilişki oluşmamış ama potansiyel var. Canlanma! Sağlıkta yeni bir adım atma. Egzersize, beslenmeye ya da zihinsel şifaya ilk adım. Yeni bir iş fikri, girişim veya kariyer yolculuğunun başlangıcı. Liderlik vasfı, bağımsızlık arzusu.
- 1 yıl
Evet hepsiden olsun
1 yılTuttum ve bırakmıyorum söylüyorum içimden geçen 8 :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTuttum sen tahmin et önce
17 Yorumla- 1 yıl
1 ya da 9 mu ya da 3 ya da hiç hissedemiyorum söyle.
Cevap sahibi1 yıl8 djjdjd
- 1 yıl
9 da yaklaşmışım ama hissedemiyorum dedim.
Karmalar. Karmik ilişkiler, geçmişten gelen dersler. Olgunlaşma evresi. Yenilenme! Fiziksel kuvvet, bağışıklık gücü. Egzersizle vücut yenilenmesi. Sağlıkta kontrolü ele alma ve güçlü adımlar. Başarı ve Maddi Kazanç. Liderlik pozisyonları, terfi! Finansal düzen kurma zamanı.
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Doğruluk var mı?
Cevap sahibi1 yılYok
- 1 yıl
Hadi ya tüh
- Diğer konusunda 746 cevap paylaştı.
1 yıl5 i tuttum
12 Yorumla- 1 yıl
Değişim, macera. Aşkta yeni deneyimler, sürprizler. İlişkide dinamizm artar, bazen çatışmalar da olabilir. Monotonluktan çıkış, büyüme fırsatı. Detoks, arınma! Vücudu ve zihni yenileme arzusu. Esneklik kazanma ve dönüşüm. İş değiştirme ihtimali, Seyahat, yeni beceriler öğrenme, risk alma. Monotonluğu kıran yaratıcı fırsatlar.
- 1 yıl
Teşekkür ederim bu arada günaydın: ))
1 yıl5 olsun
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Keşke bu kadar maratonlu bir hayatım olsa büyük bir değişime ihtiyacım var gerçekten teşekkür ederim 🥹
- 1 yıl
Değişim, risk al.
2 demek istiyorumm
11 Yorumla- 1 yıl
Birlik! Flört aşaması, karşılıklı ilgi. Aşkın ilk teması, çift olma enerjisi. Uyum, çekim, duygusal bağ kurma. Denge! Sağlıkta yin-yang dengesi: dinlenme ve hareket, stres ve rahatlama. Beden-zihin uyumunun önemi. Ortaklık ve İş Birliği. Karar verme süreçlerinde denge kurma. Ekip çalışması, iş birlikleri ve güven inşası.
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıl8 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl1 den ona kadar bir sayı 7 tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl5. . .
11 Yorumla- 1 yıl
1 yılBu sefer 6
11 Yorumla- 1 yıl
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. uc diyorum ben
11 Yorumla- 1 yıl
Tutku! Aşkın canlandığı dönem. Romantizm, heyecan, yoğun iletişim. Duyguların açıkça ifade edilmesi. Enerji! Duyguların bastırılmaması, sağlığa olumlu yansıması. Sosyal hayatın ve neşenin sağlık üzerindeki etkisi. Yaratıcı projeler, sunumlar, pazarlama işleri. İletişim gücünün ön plana çıkması. Sosyal çevreyle iş fırsatları doğabilir.
Diğer konusunda 644 cevap paylaştı. 10 diyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Yeni Bir Düzey. Aşkta yeni bir sayfa. Duygusal bütünlük ve bilgelik. Zirve! Sağlıkta ideal dengeye ulaşma. Yaşam tarzının tamamen sağlıklı hale gelmesi. Mevcut başarının ardından daha büyük vizyonlar belirleme zamanı. Yeni başlangıç! Büyük başarı, ödül, tanınma.
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl7 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Yedi
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Rica ederim
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl3 canım
16 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Aşktan başka hepsine çok okeyim sjjssjb, teşekkürler 😚
- 1 yıl
Aşk da olsun ya.🙆🏻♀️
- 1 yıl
Doğru zaman asla değil. Ondan 😊
- 1 yıl
her şey istediğin gibi olsun canım benim 💖
- 1 yıl
Teşekkür ederimm, bilmukabele 💖
1 yıl9 olsun..
11 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma! İlişkide bir döngünün sonu ya da zirvesi. Şifalanma, bazen ayrılık. Uzun süren hastalıklarda iyileşme aşaması. Sonlandırılması gereken alışkanlıklar. Bir iş döngüsünün sonu proje bitişi, işten ayrılma olabilir. Bilgelikle rehberlik etme rolü. Kariyer değerlendirmesi ve hayat amacına yönelme.
Dokuz
11 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma! İlişkide bir döngünün sonu ya da zirvesi. Şifalanma, bazen ayrılık. Uzun süren hastalıklarda iyileşme aşaması. Sonlandırılması gereken alışkanlıklar. Bir iş döngüsünün sonu proje bitişi, işten ayrılma olabilir. Bilgelikle rehberlik etme rolü. Kariyer değerlendirmesi ve hayat amacına yönelme.
1 yılTuttuğum sayı4️⃣
12 Yorumla- 1 yıl
Stabilite. Güven, sadakat, bağlılık. Ciddi bir beraberliğe adım atma. İstikrar ve korunma. Sağlıklı yaşam için düzenli alışkanlıklar; uyku, beslenme, hareket. Disiplin! Uzun vadeli hedefler için temel atma. Sistemli çalışma, istikrar arayışı. Bürokrasi, planlama ve yapılandırma zamanı. - 1 yıl
Yazılanlar karşısındaki hislerimi emoji ile anlatmak istesem şöyle olurdu:
💯🙏🏻❤️
1 yıl7...
11 Yorumla- 1 yıl
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yedi...
11 Yorumla- 1 yıl
1 yılTuttum 3
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🍬
1 yıl6...
11 Yorumla- 1 yıl
1 yılTuttum 4
11 Yorumla- 1 yıl
Stabilite. Güven, sadakat, bağlılık. Ciddi bir beraberliğe adım atma. İstikrar ve korunma. Sağlıklı yaşam için düzenli alışkanlıklar; uyku, beslenme, hareket. Disiplin! Uzun vadeli hedefler için temel atma. Sistemli çalışma, istikrar arayışı. Bürokrasi, planlama ve yapılandırma zamanı.
Gizli Üye(18-24)1 yıl2 yolla gelsin
11 Yorumla- 1 yıl
Birlik! Flört aşaması, karşılıklı ilgi. Aşkın ilk teması, çift olma enerjisi. Uyum, çekim, duygusal bağ kurma. Denge! Sağlıkta yin-yang dengesi: dinlenme ve hareket, stres ve rahatlama. Beden-zihin uyumunun önemi. Ortaklık ve İş Birliği. Karar verme süreçlerinde denge kurma. Ekip çalışması, iş birlikleri ve güven inşası.
Gizli Üye(18-24)1 yılYedi
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 579 cevap paylaştı.
1 yıl7 gönder bakalım
00 Yorumla
1 yılBu sayıyı tuttum 7.
00 Yorumla- Diğer konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yıl1 sayısını tuttum
00 Yorumla
1 yılTuttum.
11 Yorumla- 1 yıl
9 .
1 yıl1 diyeyim
10 Yorumla3 olur mu
11 Yorumla- 1 yıl
3 dü
12 Yorumla- 1 yıl
7’yi tuttum
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yıl8 olsun bakalım
00 Yorumla
1 yılTuttummm
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl8...
00 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1,,,,,
00 Yorumla
1 yıl- 3🤔.
00 Yorumla
1 yıl9 olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 tutarım ))
00 Yorumla- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yıl8...
00 Yorumla
1 yıl3...
00 Yorumla
1 yıl10..
00 Yorumla8 olir
00 YorumlaBen her bir ve tuttum bende kalsın
00 Yorumla- Diğer konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılTuttum bırakayım mı?
00 Yorumla
1 yılBeş..
00 Yorumla- Diğer konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılYedi...
00 Yorumla - Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılTuttuk
00 Yorumla
1 yılSebebi neydiki
02 Yorumla- 1 yıl
Açılım yapıyorum eğer o tuttuğun sayının frekansındaysan güzel şeyler yazıp motive etmeye çalışıyorum. Korkulacak bir şey yok eğleniyoruz ya.😅
- 1 yıl
Peki kral
3 diyorum
00 Yorumla
1 yıl6 olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıltuttum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri