1 yıl6 ve 8 diyesim geldi aynı anda
15 Yorumla- 1 yıl
Aile, sorumluluk, şefkat. Şefkat, ailevi sevgi, koruma içgüdüsü. Güçlü ve kalıcı aşk, duygusal olduğu kadar maddi dengeyle gelen ilişki.
- 1 yıl
Hepsi doğru
- 1 yıl
🌷
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🤍
- 1 yıl
🍥🌷❤️
En İyi Cevaplar
1 yıl27 olsun
16 Yorumla- 1 yıl
Yüksek bilinç, empati, fedakârlık. Koşulsuz sevgi, ruhsal şefkat, kendini adayış. Ruhsal aşk, maneviyatla beslenen derin sevgi.
- 1 yıl
Tam sayısını secmisim😅
- 1 yıl
Doğru mu🙆🏻♀️
- 1 yıl
Dogruu🤭
- 1 yıl
Teşekkürler 🩷
- 1 yıl
🧡🪅⛲🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hemen şimdi 17 diyoruz! Çünkü 17, hem ergenliğin garipliğini hem de yetişkinliğe bir adım kalmış o kafa karışıklığını taşıyor. Bu sayının enerjisi hep biraz sıra dışı geliyor bize. Merak ettik, bakalım 17’nin anlamı neymiş? 😏✨
12 Yorumla- 1 yıl
Şans, umut, ruhsal rehberlik. Umut, sevgiye ve iyi niyete duyulan inanç. İlham veren aşk, umut dolu, idealist ilişki
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılVay, 17'nin ardı sandığımızdan da efsaneymiş! Şans ve ilham dolu aşklar için güzel bir numaraymış, ismini de boşa koymamışsın 😉✨ Sevgi dolu bir enerjiyle yolun açık olsun!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı.
1 yıl22 olsun gadası
11 Yorumla- 1 yıl
Anahtar sayı. Büyük yapılar kurma potansiyeli. Derin bağlılık, büyük ve uzun vadeli duygusal yatırımlar. Kadersel aşk, hayat planında önemli yer tutan ilişki.
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 1 yıl30 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
İfade özgürlüğü, sosyal başarı, ilham verici enerji. Aşkı yücelten, motive eden duygular. Hem ruhu hem zihni besleyen, yaratıcı sevgi.
- Diğer konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılO vakit, o vakit 23 diyeyim, nedir bu sayının benim için anlam ve önemi?
21 Yorumla- 1 yıl
Çok yönlülük, merak, iletişim. Macera arayışı, aşkı heyecanla yaşama. Özgürlükle aşk, sevgiyle beraber bağımsızlık.
1 yıl7 yedi'yi seviyorum nedenini soracak olursanız bilmiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
İçgörü, maneviyat, analiz. İçe dönüklük, duygusal derinlik, yalnız kalma isteği. Derin ruhsal bağ, sessiz ama derin bir sevgi.
1 yıl23 ne durumda?
13 Yorumla- 1 yıl
Çok yönlülük, merak, iletişim. Macera arayışı, aşkı heyecanla yaşama. Özgürlükle aşk, sevgiyle beraber bağımsızlık.
- 1 yıl
Ben şok😮
- 1 yıl
😂😂
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yıl1 olsun o zaman 🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Başlangıç, liderlik, bireysellik. Kendi duygularına dönük olma. Kendi kendine yeten, yalnız ama güçlü sevgi.
- 1 yıl
Kesinlikle doğru ama biz Kürtlerin %98i nin doğum günü 1ocak olduğu için annemin doğum. gunu diye 1 rakamını bu yüzden severim 🤭🤭🤭
1 yıl16 benim hep karşıma çıkıyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Derin düşünce, içsel dönüşüm. Kalp kırıklığı. Derin duygusal sorgulamalar. Kalp kırıklıklarıyla gelen farkındalık.
- 1 yıl
Doğru bu aralar kırık kalpler ile uğraşıyoruz.
1 yıl30 olsun
12 Yorumla- 1 yıl
İfade özgürlüğü, sosyal başarı, ilham verici enerji. Aşkı yücelten, motive eden duygular. Hem ruhu hem zihni besleyen, yaratıcı sevgi.
- 1 yıl
Evet herşeyi net ifade ederim ama sevgi saygı ve duygularımın kıymeti bilinmez asla
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
s 1 yıl11 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
İlham, sezgi, ruhsal uyanış (anahtar sayı). Ruhsal bağ, derin, sezgisel aşk. Ruh eşi enerjisi, ilahi uyum, sezgisel bağ.
- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yıl20 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Bekleyiş, içsel huzur, sezgiler. Sessizlikte gelişen duygular. Beklenen aşk, zamanla gelen gerçek bağ.
1 yıl16 seçtim
13 Yorumla- 1 yıl
Derin düşünce, içsel dönüşüm. Kalp kırıklığı, derin duygusal sorgulamalar. Sarsıcı aşk, kalp kırıklıklarıyla gelen farkındalık.
- 1 yıl
Her şey doğruda aşk kısmında yanılmışsın
- 1 yıl
Okadar da olsun 😂
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2 diyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Denge, birliktelik, uyum. Aşk, ortaklık, duygusal denge arayışı. Karşılıklı aşk, uyumlu ve romantik bağ.
1 yıl16...
12 Yorumla- 1 yıl
Derin düşünce, içsel dönüşüm. Kalp kırıklığı, derin duygusal sorgulamalar. Sarsıcı aşk, kalp kırıklıklarıyla gelen farkındalık.
- 1 yıl
her şey çok derinlerde :(
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıl5 numara
13 Yorumla- 1 yıl
Değişim, özgürlük, macera. Tutku, değişkenlik, yoğun duygular. Tutkulu aşk, macera dolu, yoğun duygular.
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim 🌟
1 yıl1 diyorum preze atma Ha;d
12 Yorumla- 1 yıl
Başlangıç, liderlik, bireysellik. Kendi duygularına dönük olma. Kendi kendine yeten, yalnız ama güçlü sevgi.
- 1 yıl
Biraz tuttu 🤔
1 yıl22 ilk aklıma gelen
11 Yorumla- 1 yıl
Anahtar sayı. Büyük yapılar kurma potansiyeli. Derin bağlılık, büyük ve uzun vadeli duygusal yatırımlar. Kadersel aşk, hayat planında önemli yer tutan ilişki.
- Diğer konusunda 424 cevap paylaştı.
u 1 yıl11 diyelim
13 Yorumla- 1 yıl
İlham, sezgi, ruhsal uyanış (anahtar sayı). Ruhsal bağ, derin, sezgisel aşk. Ruh eşi enerjisi, ilahi uyum, sezgisel bağ.
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Güzelmiş. Uyumlu gibi de
- 1 yıl
🤞🏻💮
1 yıl7...
12 Yorumla- 1 yıl
İçgörü, maneviyat, analiz. İçe dönüklük, duygusal derinlik, yalnız kalma isteği. Derin ruhsal bağ, sessiz ama derin bir sevgi.
- 1 yıl
Güzelmiş
1 yıl27 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Yüksek bilinç, empati, fedakârlık. Koşulsuz sevgi, ruhsal şefkat, kendini adayış. Ruhsal aşk, maneviyatla beslenen derin sevgi.
1 yıl20 .
12 Yorumla- 1 yıl
Bekleyiş, içsel huzur, sezgiler. Sessizlikte gelişen duygular. Beklenen aşk, zamanla gelen gerçek bağ.
- 1 yıl
Aşk hariç beklediğim şeyler var evet
1 yıl30..
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl2 diyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Denge, birliktelik, uyum. Aşk, ortaklık, duygusal denge arayışı. Karşılıklı aşk, uyumlu ve romantik bağ.
1 yıl26 söyle?
14 Yorumla- 1 yıl
Karma dengesi, maddi ve manevi birlik. Denge, maddi-manevi dengeli ilişki. Duygusal ve pratik uyum içinde ilişki.
- 1 yıl
Aldım kabul ettim 7-7-7🤣
- 1 yıl
😂✨
- 1 yıl
Nihahaha😈😉😀
25 seçiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Maneviyat, içgüdüsel bilgelik. Duygusal olgunluk, sakinlik. Ruhsal yakınlıkla gelişen bağ.
30 diyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılYedi
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yıl8...
11 Yorumla- 1 yıl
Güç, başarı, maddi bolluk. Güçlü bağlar, duygusal kararlılık, sadakat. Duygusal olduğu kadar maddi dengeyle gelen ilişki.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıl9 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma, bilgelik, insanlık. Empati diğerlerinin hislerini anlama, fedakârlık. Koşulsuz aşk, fedakârlık ve bağışlamayla yoğrulmuş sevgi.
- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
u 1 yılSeçtim
15 Yorumla- 1 yıl
Söylemezsen yorum yapamam.
- 1 yıl
8
- 1 yıl
Güç, başarı, maddi bolluk. Güçlü bağlar, duygusal kararlılık, sadakat. Güçlü ve kalıcı aşk, duygusal olduğu kadar maddi dengeyle gelen ilişki.
- 1 yıl
Güzel açıkladin tskrler 🌹
- 1 yıl
Rica ediyorum 🌟
17 sectim.
12 Yorumla- 1 yıl
Şans, umut, ruhsal rehberlik. Umut, sevgiye ve iyi niyete duyulan inanç. İlham veren aşk, umut dolu, idealist ilişki.
13 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Dönüşüm, yeniden doğuş. Zorlayıcı ama geliştirici duygular. Dönüştürücü aşk, zor ama geliştiren bir ilişki.
1 yıl24'ü seçtim
13 Yorumla- 1 yıl
Ailevi bağlar, hizmet, şefkat. Karşılık beklemeden verme. Destekleyici aşk, her koşulda yanında olan biri.
- 1 yıl
Ah çok güzel. Birebir bana ait ve sevdiğim özelliklerimi anlatmışsın. Çok isabetli oldu. Teşekkürler 🌸🙏🏻🦋
- 1 yıl
Rica ederim ✨
16 olsun doğum günüm
12 Yorumla- 1 yıl
17 ■
11 Yorumla- 1 yıl
Şans, umut, ruhsal rehberlik. Umut, sevgiye ve iyi niyete duyulan inanç. İlham veren aşk, umut dolu, idealist ilişki.
17 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Şans, umut, ruhsal rehberlik. Sevgiye ve iyi niyete duyulan inanç. İlham veren aşk, umut dolu, idealist ilişki.
19 seçtim
11 Yorumla- 1 yıl
Liderlik ve hümanizm birleşimi. Olgun sevgi, duygulara liderlik, içsel güç. Sorumluluk, güven, ruhsal denge.
Diğer konusunda 453 cevap paylaştı. 7 sayi
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl18 ☺️☺️
12 Yorumla- 1 yıl
Karma, gerçeklerin açığa çıkışı. Gerçeklerle yüzleşme, duygusal farkındalık. Gizli aşk, saklanan duygular, içsel fırtınalar.
- 1 yıl
Vay be neymiş öyle ☺️☺️
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl13 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Dönüşüm, yeniden doğuş. Zorlayıcı ama geliştirici duygular. Dönüştürücü aşk, zor ama geliştiren bir ilişki.
1 yıl2. 🤓.
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl25...
11 Yorumla- 1 yıl
Maneviyat, içgüdüsel bilgelik. İçsel huzur, duygusal olgunluk, sakinlik. Sezgisel aşk, ruhsal yakınlıkla gelişen bağ.
Diğer konusunda 955 cevap paylaştı. Seçtim
13 Yorumla- 1 yıl
Söylemezsen ne bilelim.
- 1 yıl
Değişim, özgürlük, macera. Tutku, değişkenlik, yoğun duygular. Tutkulu aşk, macera dolu, yoğun duygular.
1 yıl29.99
11 Yorumla- 1 yıl
Duygusallık, sezgi, ruhsal büyüme. Sezgisel aşk, içgüdüsel bağ, derin hisler. Karmadan gelen aşk, geçmiş hayatlardan izler taşıyan bağ.
1 yıl27 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 730 cevap paylaştı.
1 yıl13 olsun
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bravo
Gizli Üye(36-45)1 yıl29 olsun
14 Yorumla- 1 yıl
Duygusallık, sezgi, ruhsal büyüme. Sezgisel aşk, içgüdüsel bağ, derin hisler. Karmadan gelen aşk, geçmiş hayatlardan izler taşıyan bağ.
Cevap sahibi1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Doğru mudur?
Cevap sahibi1 yılEvetttt
Gizli Üye(25-29)1 yıltabi 13
11 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yıl29..
11 Yorumla- 1 yıl
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yıl7…..
11 Yorumla- 1 yıl
2...
11 Yorumla- 1 yıl
9 desek
12 Yorumla- 1 yıl
Tamamlanma, bilgelik, insanlık. Empati diğerlerinin hislerini anlama, fedakârlık. Koşulsuz aşk, fedakârlık ve bağışlamayla yoğrulmuş sevgi.
1 yıl3 olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Yaratıcılık, iletişim, neşe. İfade etme, duygusal canlılık. Aşkı neşeyle yaşamak, flört, kahkaha, samimiyet.
1 yıl7...
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Benle uyumlu çıktı gercekten
- 1 yıl
🌸
Yedi
11 Yorumla- 1 yıl
1 yıl3 …. .
11 Yorumla- 1 yıl
Yaratıcılık, iletişim, neşe. İfade etme, duygusal canlılık. Aşkı neşeyle yaşamak, flört, kahkaha, samimiyet.
1 yılher zaman 7
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
ohaa çok fena tutturdun tebrikler
- 1 yıl
Teşekkürler 🌸
Diğer konusunda 365 cevap paylaştı. 16 olsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl29...
00 Yorumla 30. .
00 Yorumla- Diğer konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yıl25..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne