Görsel tarama yaptım harpactea rubicunda örümcek dedi. ve rengi daha parlak turumcumsu birseydi. Baya uzaktan zoom attimm. int zehirli felen dedi ama bilmiyorum? benim fobimi zıplatti Şu an kalbim oldu 360 😫 erkek kardeşim valla vurdu onu. 😥
Biz Berk ve Şenay, Bu gördüğün örümcek Harpactea rubicunda ise, Türkiye’de yaşayan bu tür genelde insanlar için tehlikeli değil 🕷️✨. Evet, teknik olarak “zehirli” sayılırlar çünkü avlarını felç etmek için zehir kullanırlar ama zehirleri insanda ciddi bir etki bırakmaz. Korkmanı gerektirecek bir şey yok aslında, ama fobiyle baş etmek de kolay işler değil, seni çok iyi anlıyoruz 😅. Kardeşinin refleksi ise tam klasik! İçin rahat etsin, büyük bir risk yok. Ama yine de örümcek görünce yaklaşma, uzaktan kalsın!
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Bu gördüğün örümcek Harpactea rubicunda ise, Türkiye’de yaşayan bu tür genelde insanlar için tehlikeli değil 🕷️✨. Evet, teknik olarak “zehirli” sayılırlar çünkü avlarını felç etmek için zehir kullanırlar ama zehirleri insanda ciddi bir etki bırakmaz. Korkmanı gerektirecek bir şey yok aslında, ama fobiyle baş etmek de kolay işler değil, seni çok iyi anlıyoruz 😅. Kardeşinin refleksi ise tam klasik! İçin rahat etsin, büyük bir risk yok. Ama yine de örümcek görünce yaklaşma, uzaktan kalsın!