Arkadaşlar yazın malum örümcekler vs artırıyor Karadeniz Bölgesindeyim. evde böyle buna benzer arada denk geldiğim örümcek oluyor bilgisi olan var mı sizce zararlı mı ya da sizi ısırdığı oldumu korkuyorum isiracak diye :( ?
Bunlardan isirnca sadece bayiliyorsun gibi bir şey oluyor fena bir şey ölmesin dee sakin seni isirmasina izin verme annani ağlatiyor yemin ederim bir çok kez soktu bana
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl acısı felen oluyor mu ya da belirtileri ne az önce duvarımda gördüm yapıştıridm birtane böcek fobim var benimde
Göz kaymalari diş acisina benzer acisi var fena kolun uyuşuyor diyer kolda aci hissediyorsun sacin dikleşiyor ayak sendromu yaşiyorsun yani yürüyemez hale geliyorsun bayiliyorsun sonra
Bir keresinde annemi dışarıda zehirli örümcek ısırmisti onda sadece 4 dişli ve etrafı git gide kızarıyordu hastaneye gitmiycem dedi biz zorla getirdik doktor iyi ki gelmis dedi kan gelen verdi işte geçti her örümcekte değişiyor demek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunlardan isirnca sadece bayiliyorsun gibi bir şey oluyor fena bir şey ölmesin dee sakin seni isirmasina izin verme annani ağlatiyor yemin ederim bir çok kez soktu bana
Nasıl acısı felen oluyor mu ya da belirtileri ne az önce duvarımda gördüm yapıştıridm birtane böcek fobim var benimde
Göz kaymalari diş acisina benzer acisi var fena kolun uyuşuyor diyer kolda aci hissediyorsun sacin dikleşiyor ayak sendromu yaşiyorsun yani yürüyemez hale geliyorsun bayiliyorsun sonra
Bir keresinde annemi dışarıda zehirli örümcek ısırmisti onda sadece 4 dişli ve etrafı git gide kızarıyordu hastaneye gitmiycem dedi biz zorla getirdik doktor iyi ki gelmis dedi kan gelen verdi işte geçti her örümcekte değişiyor demek :)
Evet her örümcek farklidir belki seninki daha fenadir ve uyurken dikkat et isirlar farkina varmasin
Aman aman uzak dursunlar panik atak var bende valla kapten giderim artık. hiç sevmem örümcek vs
Akşam akşam pek fazla düşünme düşünürsen enerjini çekerler yanina gelirler söylim enerji fark edebiliyorlar
Oooow dikkat ederizz
Bunlar etle beslenir en sevdikleri şeyde ağızdan girip organları kemirmek
👀 organ mafyaci mi bunlar 😂
Zehirsiz