Diğer Bu örümcek zehirli mi sizce? ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne dersiniz arkadaşlar ben bunu bulamadım. Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu örümcek zehirli mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Argiope lobata örümceği zehirli olur yalnız agresif bir örümcek değildir sakın öldürme Tarım Orman Bakanlığı ara gelip alırlar sakin bir örümcektir 1 16 Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Dışarda görmüştüm Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Hemen yanımdaydı yanlışlıkla dokunabilirdim bı baktım koca örümcek geri çekildim ürktüm biraz Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Ama bunun arkası yuvarlak gibi ona benziyor mu Yorumla u KasiKesh +1 yıl İnsanlara karşı zararlı değil istersen elinde gezdirirsin o kadar sakin bir örümcek Afrika'dan gemilerle gelirler buraya kuş yılan bile avladıkları bile olur Yorumla u KasiKesh +1 yıl O türden dişiler tombul cötlü olur :) Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Anladım kuş yılan nasıl yerler Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Çok küçük bu Yorumla u KasiKesh +1 yıl Afrikadakiler ele yakın büyüklükte dev ağ örüyor bunlar kuvvetli ağları netten bak görürsün Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl İlginç bakarım teşekkür ederim Yorumla u KasiKesh +1 yıl Türleri var bunların seninkisi bruennichi cinsi güzel dişi bir örümcek Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Bakayım şimdi Yorumla u KasiKesh +1 yıl Bak bakalım Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Buna da çok benzemiyor Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Bununda çok uzun arkası Yorumla u KasiKesh +1 yıl Cinsleri bu Argiope Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Anladım Yorumla
ɑƒɾօժíԵ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yine mi 😮 1 8 Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Evet 😅 Yorumla ɑƒɾօժíԵ +1 yıl Cok ürkütücü, nasil kaliyorsun o yurtta 😰 Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl 🤣yurt değil Karadeniz de gerçi yurtta da gördüm koca siyah bitane 😅 alıştım artık örümcek resmi çekmeyi seviyorum Yorumla ɑƒɾօժíԵ +1 yıl Gece gece çok huylandım Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Niye yaw Yorumla ɑƒɾօժíԵ +1 yıl Korkunç Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Öyle ama alıştım seviyorum 😅 Yorumla ibrahim__barannn +1 yıl Sen uzak dur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Argiope lobata örümceği zehirli olur yalnız agresif bir örümcek değildir sakın öldürme Tarım Orman Bakanlığı ara gelip alırlar sakin bir örümcektir
Dışarda görmüştüm
Hemen yanımdaydı yanlışlıkla dokunabilirdim bı baktım koca örümcek geri çekildim ürktüm biraz
Ama bunun arkası yuvarlak gibi ona benziyor mu
İnsanlara karşı zararlı değil istersen elinde gezdirirsin o kadar sakin bir örümcek Afrika'dan gemilerle gelirler buraya kuş yılan bile avladıkları bile olur
O türden dişiler tombul cötlü olur :)
Anladım kuş yılan nasıl yerler
Çok küçük bu
Afrikadakiler ele yakın büyüklükte dev ağ örüyor bunlar kuvvetli ağları netten bak görürsün
İlginç bakarım teşekkür ederim
Türleri var bunların seninkisi bruennichi cinsi güzel dişi bir örümcek
Bakayım şimdi
Bak bakalım
Buna da çok benzemiyor
Bununda çok uzun arkası
Cinsleri bu Argiope
Anladım
Yine mi 😮
Evet 😅
Cok ürkütücü, nasil kaliyorsun o yurtta 😰
🤣yurt değil Karadeniz de gerçi yurtta da gördüm koca siyah bitane 😅 alıştım artık örümcek resmi çekmeyi seviyorum
Gece gece çok huylandım
Niye yaw
Korkunç
Öyle ama alıştım seviyorum 😅
Sen uzak dur