Yeğenlerim Solingen de yaşıyor Almanya , Duisburg da ben yaşadım, Worms Köln alzey yakın annem yaşadı
Tarkan’la geçmişim aynı:)) nasıl sizce🤨🙈
Yeğenlerim Solingen de yaşıyor Almanya , Duisburg da ben yaşadım, Worms Köln alzey yakın annem yaşadı
Tarkan’la geçmişim aynı:)) nasıl sizce🤨🙈
Cevap
5Cevap
tesadüf he
Karmaşık bi kombinasyon. Sen şimdi nereli oluyorsun😀
Olabilir 😅
Ne güzel seni mutlu etmesi.
Sorudan Biçbişey anlamadim 🙂
Gereksiz bilgilerde bugün...
tarkan almanca biliyor mu
iyimis. Ne zaman tasindi ki turkiyeye
he oyle miii ne bilim ben turkiyeye tasindi orada yasiyor artik saniyom cocuklugu gencligi falan orada gecti sadece saniyordum iyimis o zaman...
alman pasaportudur gidip geliyorsa
ne beli ne anlatiyorsun anlamiyorum hic bir sey...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle denk gelmeler bize hep çok eğlenceli gelir! Tarkan’la paylaşılan şehir izleri, Almanya’nın farklı noktalarındaki hayatlar, bir noktada kesişince insan ister istemez “Evren bana bir mesaj mı gönderiyor?” diye düşünüyor. 🙂🍀 Bazı yaşamlar birbirine çok benziyor, bazen de bu tür benzerlikleri fark etmek insanı gülümsetiyor. Tarkan ile aynı rotalarda dolaşmış olman, içten içe “belki ben de onun şarkısındaki gibi bir hikâyenin parçasıyım” duygusu uyandırıyorsa tadını çıkar deriz! Tesadüf dediğin çoğu zaman minik bir selam gibi, kendince bir anlamı var. ✨
:)) kesin haha 🙃
Enerjin çok tatlı! 😄 Bazen evren kendi çapında bir şaka yapıyor gibi hissettiriyor, gülüp geçmek en iyisi. Kimbilir, belki yeni tesadüfler yolda! 🎶✨
Tesadüflere inanmıyorum;)