Tesadüf mü sizce?

cocuklugumdan beri hayalini kurdugum (kariyer, zeka ve hobiler anlaminda) kisiyle karsilastim var olduguna inanmiyordum tanisana kadar seneler önce bir kitap girdi rüyama adini bile duymamistim sonra kitabi bulup aldim hayatimi degistiren bir kitap oldu bu rüyadan bir sene sonra su an tanistigim kisinin meslegine sahip birini gördüm rüyamda yakindik yol göstermisti bana bu kisiyle 4-5 ay önce tanistim rüyamdaki kisi hayalimdeki kisi ayni zaman da ve rüyamda gördügüm kitap en sevdigi kitapmis bas ucunda hep tuttugu kitap üstüne siirler yazdigi kitap ve bir iki aydir flört gibiyiz benim de uzun bir iliskim var (iliskime asiri önem veren biriydim senelerce bir dedigini iki etmedim son zamanlarda bir iki yalanini yakaladim ve acikcasi sogudum ona da dile getirdim düzenlene kadar normal sohbet edelim dedi) sonuç olarak hala sevgiliyiz iletisimimiz temasimiz yok asiri azaldi ama ben onu dost olarak sevdigim icin veya aliskanlik oldugu icin hayatimdan cikaramiyorum sizce ne yapmaliyim olanlar tesadüf mü

yanlis yaptigimin farkindayim ama ne yapacagimi bilemedim icin düzeltmek icin adim atamiyorum

Tesadüf mü sizce?