Eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık ayrıldığımızdan beri numaramı silmedi bende onu silmedim tabi ama Instagramda takipleşmiyoruz 2 gün önce attığım storylere baktı hesabımı açmıştım bende. Dün gene kendi resmimi paylaştım hem wpde hem instada gözlüklü resmim vardı. Wpden bakmış Instagram profil resmine gözlüklü fotoğrafını koymuş gerçekten tesadüf mü ya ben öyle düşünmüyorum ayrıldığımızdan beri sürekli resim değişiyor ama benim resmimi gördükten Sonra onunda gözlüklü resmini koymasını tesadüf düşünmüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim resmi gördükten 2 3 saat sonra koydu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni farklı hesaptan takip ediyor olabilir 1 defalığa mahsus olan şeyler tesadüf değildir ardarda olan hadise tesadüftür
Yani benimleyken hiç resmini değişmemişti ayrıldığımızdan beri ben değişiyorum oda değişiyor sürekli ama bir kaç defa konusmaya çalıştık o bana birşeyler soylucekti ben soylucektim yine trip vs oldu konuşamadık sinirlendim felan kaldı gitti öyle yaşıda küçük çocuk değil yani
Kaç yaşındasınız?
Dediğim gibi seni sahte hesaptan takip ediyordur veya başka kişinin aracılığıyla öğrenip değiştiriyordur
22 27. Ne kal diyor ne net sekilde ben istemiyorum diyo ikilemde kalıyorum ona karşı duygularımın oldugunu biliyor. Ama Instagramda kizlarla takipleşiyor 😔
Numaram var zaten watsaptada paylaştım whatsapta gördü instada bakmadı daha
Nasıl birisin yumuşak biri mi duygusal mı
Duygusal inatçı sinirli aslında ona karşı yumuşak bir tarafımda var bilmesede o 3 aylık bir iliskiydi
Senin bağırıp kızıp hesap sormanı istiyordur belki dobra ol
Ayrılan benim zaten onun bir anda değişmesinden dolayı bedelli askere gidip geldi geldiginde bambaska birine dönüştü. Birde benim öyle ani çıkışlarıma vs kızıyordu dicek belkide hala değişmedi ikimizde aynı burcuz sinirliyiz biraz
Sakin bir şekilde olayınızı tatlı dilde söyleyin çözüm arayın sorunları değil
1 ay sonra 5 gün önce içimdeki bütün herşeyi yazdım en sonundada birdaha yoluna çıkmıcam dedim telefonu kullanılmayan numaraya yönlendirip kapattım uyanınca görmüş şaşırdım kaldım ne yazacağımı bilmiyorum ama seni asla üzmek istemem demiş ulaşamayınca akşam Instagramdan yazmış gece telefonu açınca gördüm cevap vermedim iki yerdende ağladım yazdıklarına. Telefonunu mu değiştin görüldü atma bişi dicem dedi bende kullanmicam bi süre dedim neden baska bir durummu var neyin var dedi hayir dedim. Yazmamdan mi rahatsız oldun dedi rahatsız olmadım senden bir beklentim yok umarım gönlünce olsun her şey dedim seninde gönlünce olsun ama beni neden dinlemek istemiyorsun onu anlamadım dedi dinliyorum dedim arayıp telefonda konuşmak istiyorum seninle dedi bende ağladığım için şu an iyi değilim burdan konuşalım dedim arasam daha sağlıklı olurdu dedi bende haklısın dedim sabah gördü cevap vermedi. 2 gün sonra musaitmisin yazdım akşam vakti. Görünce aradı telefonu çekmiyordu ses kaydı gönderdi Şu an şehirden biraz uzağım telefon ondan cekmiyor olabilir dedi bende telefon çekince ararsan konuşuruz dedim tekrar ses kaydı attı ararimda şu an arayamam yarın arayım ya da burdan konuşalım dedi sonra tekrar ses kaydı gönderdi arkadan bi kız sesi geliyordu dışarda duyunca kötü oldum dedim seslerden belli müsait olmadığın keyfine bak yazdım telefon elimde ama dedi bende oraya buraya kaçıp yazmaya uğraşma canım bende uğraşıyorum insaflık bekliyorum hala yazık kendime geceniz güzel olsun yazdım. Ya rabbim ya Resulullah ya yazdı cevap vermedim engelledim sonra tekrar kaldırdım engeli öyle kaldı konuşma
İsteyip istemediğini anlayamıyorum emin olamıyorum istese gayreti olur istemese istemiyorum der çözemiyorum adım attıkça pişman ettiriyor beni
O ses kaydında birde sahura kadar burdayım dedi yani
Seni yedek olarak tutuyor olabilir
Deme ya 😔😔
Bir erkek arkadaşında rica ederek netlik arayabilirsin
Nasıl
Tanımıyorum ki kimsesini arkadaşlarını vs
Hayır kendi erkek arkadaşından diyorum rica edip arkadaş gibi takılsın onunla o şekilde öğrenebilir veya farklı kız hesap yazarakta olabilir bu biraz şüpheci olabilir
Hiç erkek arkadaşım yokki. Farklı bir hesaptan yazmayada cesaretim yok çünkü gerçekten değer veriyorum. Artık olacağına bıraktım herşeyi beklentilerimi yikmaya başladı iyice 😔
Çok fazlada değer kaybettirir anladığım kadarıyla hep sen düşünüyorsun ondan hiç bir adım yok?
İlk zamanlar o kadar çok deger veriyordu ki karşıma çıkan hayatıma girmeye çalışan kendisiydi. İşim olsada olmasada ben seninle konuşmak iletişim halinde olmak istiyorum diyen bir adamdı tartıştıgımızda haklıda olsa haksızda olsa gecenin 3 unde gönlümü almadan aramizi duzelmetmeden uyumazdı asla. Sabahtan aksama kadar konuşurduk geceleri uyumadan arar 1 saatte öyle konuşur uyurduk her gün. Yazmadığımda aramadığımda niye aramıyosun yazmıyorsun diye kızar trip atardı. Askerdede aramız iyiydi orada bir kere ayrıldık 2 gün sonra barıştık gelmesine 5 gün kala aramız iyi değildi ama konusuyorduk sonra gelince komple değişti iste
Olayımız tam tersine dondu o beni kovalarken simdi ben onu kovalıyorum
Ayrıldıktan 3 hafta sonra ayrılık şarkısı paylaşmıştı gece 3de manzarayı çekerek oda ilk defa öyle bir şey paylaştı bunca zaman watsapta hic bir şey paylaştığını görmemiştim
Sanırım kafasında bitirmeye başlıyor
Senin için zor bir süreç
Niye numaramı silmiyor onu anlamıyorum ya konuşmak isteyince arayıp konuşmak istiyor oda. Benim onu sevdigimi bile bile beni neden böyle ikilemde bırakıyor ki silsin atsın istemiyorum artık desin eyw ama böyle ikilemde kalmak yoruyor insani ya
Öyle yapmaz hep bi yönden devam etmeye çalışır sürekli ben ben falan yani bencilliğe başlar bir zaman sonra sanırım birileri var bu kişiye benzer bir arkadaşım olmuştu