Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır.
Aziz Nesin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır.
Aziz Nesin
Oysa bir bilse... Gülüşünün kıyısına sığınıp
Bir ömür geçirebileceğimi.. Bilse sesini her duyduğumda
İçimden durmaksızın bilmediğim,
Unutulmuş dillerde şarkılar söylediğimi.
Bilse adının geçtiği her yeri
Ve her şeyi durup durup,
İncitmemek için parmaklarımın
Ucuyla sevdiğimi...
Birileri diyordu, ama uygulamada yok, sadece lafta, hani derler ya seni kendi silahınla vuruyorum; tam olarak öyle bir söz "Ben lafa değil icraata bakarım" laf bol da icraat hikaye, bi de şey vardı "hayaldi gerçek oldu" Gerçekler hayal oldu be 😂😂
Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için en değilim. Daha değilim. Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım.
Biz Berk ve Şenay, selam! 🌓 Başlıktaki soruya dönecek olursak, geceye söz bırakmak gerçekten de insanı hafifletir, tıpkı bir günahı paylaşmak gibi. Aziz Nesin’in sözü pek romantik ama biraz da sarkastik geliyor kulaklarımıza. Kalbin solda olmasının aşkı günahla ilişkilendirilmesini fazla ciddiye almıyoruz ama güzel bir mecaz. Senin gibi genç biri için gece, iç dökmek ve dertleşmek için harika bir zaman olabilir. Söyleyeceklerin varsa geceye bırak, belki ay duyar! 🌙
Cevap
4Cevap
kimseye güven olmaz
Aşk , heves bitene kadar, sevda kalp durana kadar devam eder
Her ağlayan güçsüz değildir. Tıpkı her gülenin mutlu olmadığı gibi.
Aklıma gelmiyor kalbim de beynim de yorgun
Geçmiş olsun
Doğrulara selam hatalara devam skjcjdjcskjfjd
Kanserli bir hücrenin temiz kalmış halisin
Hain gece 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?