İlki benden olsun dün atmıştım silindi.
"İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları görmezler. "
"İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken, ayakları altında ezilen papatyaları görmezler. "
- Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
- You drown not by falling into a river, but by staying submerged in it.
- Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni. Çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri...
Cevap
4Cevap
nicedir düşünüyorum, yine aynı mesele, özgürlük, ah gerçek özgürlük… sen ne kadar uzun, acılı ve imkansız bir yolsun
🌹
"Her aydınlığı yangın sanıp söndürmeye koşan zavallı insanlarım: karanlığa o kadar alışmışsınız ki yıldızlar bile rahatsız ediyor sizi!"
Yazarı kimdir?
Cemil Meriç
Ne güzel demiş cemil Meriç 😊
Bence de çok anlamlı
Tabi anlayana 👎
Dünya ya hapsolmuş et yığınları hapsoldukları dünya yı sahiplenmeye çalışıyorlar yazık.
Tuttum bunu twitter'a atarım
At kardeşim bana ait ama senin olabilir 😉
Hem gündüzüm hem gecem her saniyem, her bir hecem her cevabım sensin hemde her bilmecem.
Güzel şarkı
Herkese güvenme yolda kalırsın. Her halini anlatma değersizleşirsin.
Bunuda tuttum doğru söz👌🏻
Lâkin, tüm PAPATYALAR güzeldi tüm çiçeklerden..
Güzel tamamladı👌🏻
Geceyi güneş siler beni senin aşkın
Hasretin?
Kör sağıra demişki çok güzelsin
Kısa basit gibi ama derinine inince fazlasıyla anlamlı, güzelmiş. 👌🏻
Öyle

...
üşendim.
1 söz
Beynimizin 100%100ünü kullanırsak ne olur oynat bakalım
Senin anlayamayacağın şeyler olur hsjjeje
Güzel güzel mutlu oldun mu peki bu söylediğinden
🙄😆
Bokumu yiyin
Buraya yakışmadı o yorum.
Üstüne alindiysan demek ki
Jskxkkskckfks ağzımı bozmadan düzgün bir uslupla burayı terk etmeni rica ediyorum 🙂
S q
Some ergen ergen problems
Şu ergen twittercılarin sözünü kullanan söylüyor bunu. Hade kardeşim yeteri kadar dalga geçtim senle uza
Biraz büyü yaşının insanı ol, bu velet haller bir katkı sağlamaz sana. mesele çirkefleşmekse şayet kralı karşında ama beni o raddeye getirme canım tamam öpüyorum hadi by
Bak işine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?