Diğer Ekmek parası için annem yatalak bitine bakıyor ve erkek diye millet yanlışa çekiyor bu doğru davranış mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sonuçta ekmek parası için bakiyor büyük bir şehirde kira geçim zor yani mecbur bende çalışıyorum anca yetiyor Güncellemeler1 yıl Guncel Güncellemeler1 yıl livaxy neden engel anlamadim knk Ekmek parası için annem yatalak bitine bakıyor ve erkek diye millet yanlışa çekiyor bu doğru davranış mi? Cevapla Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EsraXzq1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl boş ver milletin ne dediğine kötü bir şey yapmıyor ya hem sevap da kazanıyordur 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Erkek ama o durumdan diyor belkide millet Yorumla Soran 1 yıl Sevap mi değil mi bilemem para icin sonuçta ama Yorumla EsraXzq1 1 yıl Evet çalışıyor hastanedeki hemşireler hasta bakıcılara kimse niye kötü demiyor onlar erkek kadin herkeze bakiyor Yorumla Soran 1 yıl Bos yorum csnjm Yorumla EsraXzq1 1 yıl Sil boşsa Yorumla
livaxy Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Ya ne kadar üzülüyordur duyunca acaba canım benim sakın üzme anneni el alemi boşversin😌♥️ 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Sagol Allah razı olsun cidden bunaldım ya artık bende millet hep kötü bakıyor vs yok anneme asla üzücü şey demem ben de 💜⚘️ Yorumla livaxy 1 yıl Bunalmaa el alem hep konusur agzi torba degilki. buzesin kimseyi memnun edemezsinn saglikla kal görüşürüz 🫶🏻🫶🏻 Yorumla Soran 1 yıl Öyle valla ya milleti mutlu etmek zor aç kalsak mutlu olurlar sende sağlıkla kal ama erkenden nereye ya müsaitsen yazabilir miyim sana özelden rahatsız etmezse Yorumla livaxy 1 yıl Olur istek attın mı Yorumla Soran 1 yıl Evet attım kimsesiz... Yorumla Soran 1 yıl Neden engel durduk yere anlamadim ki? Yorumla Soran 1 yıl Birsey sordum durduk yere neden engel se ref. Süz evladi Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yatalak insanin kadini erkegi mi olur gurur duy annen ile 0 0 Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Millet bi sussun artık boş yapmasın 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hic sorma ağızlarına vurmak lazım Yorumla
Karaşovalye134 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Doğru millete bakma sen 0 2 Yorumla Karaşovalye134 1 yıl Baban kızıyormu Karaşovalye134 1 yıl Geçim zor
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Boş ver takma 0 1 Yorumla hayletdayi 1 yıl Kaç yaşında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
boş ver milletin ne dediğine kötü bir şey yapmıyor ya hem sevap da kazanıyordur
Erkek ama o durumdan diyor belkide millet
Sevap mi değil mi bilemem para icin sonuçta ama
Evet çalışıyor hastanedeki hemşireler hasta bakıcılara kimse niye kötü demiyor onlar erkek kadin herkeze bakiyor
Bos yorum csnjm
Sil boşsa
Ya ne kadar üzülüyordur duyunca acaba canım benim sakın üzme anneni el alemi boşversin😌♥️
Sagol Allah razı olsun cidden bunaldım ya artık bende millet hep kötü bakıyor vs yok anneme asla üzücü şey demem ben de 💜⚘️
Bunalmaa el alem hep konusur agzi torba degilki. buzesin kimseyi memnun edemezsinn saglikla kal görüşürüz 🫶🏻🫶🏻
Öyle valla ya milleti mutlu etmek zor aç kalsak mutlu olurlar sende sağlıkla kal ama erkenden nereye ya müsaitsen yazabilir miyim sana özelden rahatsız etmezse
Olur istek attın mı
Evet attım kimsesiz...
Neden engel durduk yere anlamadim ki?
Birsey sordum durduk yere neden engel se ref. Süz evladi
Yatalak insanin kadini erkegi mi olur gurur duy annen ile
Millet bi sussun artık boş yapmasın
Hic sorma ağızlarına vurmak lazım
Doğru millete bakma sen
Baban kızıyormu
Geçim zor
Boş ver takma
Kaç yaşında