Önceden kadınların gönlünü alırdım, sonraları öyle bir soğudum ki, artık hiçbir şey yapasım gelmiyor, kız ayrılalım dese tamam, giderken kapıyı da kapat öyle git diyesim geliyor. :D
İster inan ister inanma inan isyerinde sürekli evlilik niyeti ile konusmak icin haber gönderen kızlar var😀😀 kızını bana vermeye cal8şan ailelere denk geldim... evlilik cabasında olsam ya da kari kız yalakasi biri olsaydim simdiye kadar 40 kee evlenirdim😀
Düzgün değilsin demek ki benim karşıma düzgün erkekler çıkıyor kimiyle sevgili olduğumda oluyor başından sonuna kadar çok seviyeli düzgün bir iliskimiz oluyor ayrilirken bile düzgün ayrılıyoruz şu an bir tane mesaj atsam farklı şehirde olmasina rağmen yanıma gelir
Kendi. halimde biriyim memurum evcimen biriyim sadece sigaram var karıyla kızla isim olmaz aokaklarda sürtmem... nasıl kötü olabilirim ki...3 kisi çikti karsima mesela birinin gecmisi cok kötüydü.. digeri param oldugu icin benimle olmak istedi... en son ıraklıydı bak en iyisi oydu evlenecgiz dedim cidden ama ülkesine gitmek zorunda kaldı...
Belki davranış biçimin kötüdür mesela bende genelleme yapan birisi olsaydim senin attığın ilk mesajdan bundan bir halt olmaz damgasını yapıştırırdim ama genelleme yapan birisi degilim hic de sevmem
Sen beni çok yanlış anladın😀 ben reel hayatta kadın arayisına hic girmiyorum... birilerine ışik yakmam yani konusmak. icim veya evlenmek. icin... kısacası neysem oyum... pek evlilik. kadın kız umrumda degil..