Diğer 😴😴Uyudunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nie uyumadınız saat geö oldu herkes uyusun Güncellemeler1 yıl Oglumv yatın uyuyun la işiniz gücünüz yok mu 😴😴Uyudunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. hayırr 0 0 Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% 1 yıl Yoo uyumayacam 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yooo uyuma 😀 Yorumla byvol 1 yıl Sana mesaj atılmıyor Yorumla Soran 1 yıl Bana kimse mesaj atamaz , ben istemedigim sürece Yorumla
temas15 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hayır seni bekliyorduk 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Daha çok beklersin 😀 Yorumla temas15 1 yıl Yoo yazdın işte artık bitti beklemek Yorumla Soran 1 yıl 😀yoo sana yazmadım ki sonuç olarak shk xjajjajd Yorumla temas15 1 yıl KS ahalisiyle bekliyorduk işte ne zaman soru sorar die Yorumla
IF34RL3SSI Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Gel uyut beni 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Uyutur muyum yoksa adksnakamzls Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Uyucam şimdi 1 6 Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler😃 Yorumla egoadamm 1 yıl Sanada iyi geceler tatlı rüyalar sanat ve bilim senin ile olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim hayatım thanks öptüm byy sanada çiçegim Yorumla egoadamm 1 yıl 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Benim bebegim sensin, kolay gelsin 😀😀😀 Yorumla egoadamm 1 yıl Huuuu Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yıkılmadım ayaktayım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😀😀 Yorumla
Gizlimsi123 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Uykudan bağlandım siteye 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Rüyadan olcaktı o dizeyi bozma la Yorumla Gizlimsi123 1 yıl Burası benim dünyam kardeş istersem kabus ta bağlanırım Yorumla Soran 1 yıl 😀😀 yat uyu kafa yaptı sende Yorumla Gizlimsi123 1 yıl Yoo yatmıycam Yorumla Soran 1 yıl Yoo yat 😀 Yorumla Gizlimsi123 1 yıl Yoooooo Yorumla
mrtbey38 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır uzanıyorum ya sen? 0 1 Yorumla mrtbey38 1 yıl Konuşmak istersen beklerim.🙂 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyumadim 1 0 Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 749 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
SokratesBerke Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Ninni mi okucan reis uyumadiysak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aynen knki Yorumla SokratesBerke 1 yıl Kalsin knks hic uyuyamam oyle Yorumla Soran 1 yıl De valla Yorumla
Efespilseennn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yoooo 1 1 Yorumla Mert_Ankara 1 yıl @Efespilseennn Bira iciyormusun şu anda? Yorumla
Basınsözcüsü Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Yok gel ninni söyle 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. Nope 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Gece mesaisi 0 6 Yorumla NabuunBeaa 1 yıl Karaambarcilar ne ediyor la :) Yorumla ahhbukizlar 1 yıl @NabuunBeaa arciyi soruyorlar jsjs Yorumla NabuunBeaa 1 yıl Arçi de seni soruyor :) Yorumla ahhbukizlar 1 yıl @NabuunBeaa duvardaki kediler misali. Tayyar da hepimizi soracak hahahah Yorumla NabuunBeaa 1 yıl Hahahahha fdfd byeeee Yorumla ahhbukizlar 1 yıl @NabuunBeaa jsjsjs bye Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. uyandık 0 0 Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyumadım 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alakasi- soru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
hayırr
Yoo uyumayacam
Yooo uyuma 😀
Sana mesaj atılmıyor
Bana kimse mesaj atamaz , ben istemedigim sürece
Hayır seni bekliyorduk
Daha çok beklersin 😀
Yoo yazdın işte artık bitti beklemek
😀yoo sana yazmadım ki sonuç olarak shk xjajjajd
KS ahalisiyle bekliyorduk işte ne zaman soru sorar die
Gel uyut beni
Uyutur muyum yoksa adksnakamzls
Uyucam şimdi
İyi geceler😃
Sanada iyi geceler tatlı rüyalar sanat ve bilim senin ile olsun
Teşekkür ederim hayatım thanks öptüm byy sanada çiçegim
😅😅
Benim bebegim sensin, kolay gelsin 😀😀😀
Huuuu
Hayır yıkılmadım ayaktayım
😀😀
Uykudan bağlandım siteye
Rüyadan olcaktı o dizeyi bozma la
Burası benim dünyam kardeş istersem kabus ta bağlanırım
😀😀 yat uyu kafa yaptı sende
Yoo yatmıycam
Yoo yat 😀
Yoooooo
Evet ama vakitsiz uyandim
Seni görmeden uyuyamıyoruz Neriman
Hayır uzanıyorum ya sen?
Konuşmak istersen beklerim.🙂
Uyumadim
Uyudum uyandım..
Uyku mu o da ne
Yok be sen niye uyumadın lo
Hayir
Kızlar kaldı 😆 bence
Ninni mi okucan reis uyumadiysak
Aynen knki
Kalsin knks hic uyuyamam oyle
De valla
Yoooo
@Efespilseennn Bira iciyormusun şu anda?
Yooo
maçı bekliyom
Yok gel ninni söyle
Evet
Nope
Gece mesaisi
Karaambarcilar ne ediyor la :)
@NabuunBeaa arciyi soruyorlar jsjs
Arçi de seni soruyor :)
@NabuunBeaa duvardaki kediler misali. Tayyar da hepimizi soracak hahahah
Hahahahha fdfd byeeee
@NabuunBeaa jsjsjs bye