Yeme & İçme Sahur yaptınız mı 🤗 ? Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Herkese hayırlı sahurlar arkadaşlar bu soru 2 gün önce sormuştum süper soru seçilmiş 🤗🌹, Yorumlarınız için teşekkürler Sahur yaptınız mı 🤗 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. yemek yedim afiyet olsun 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Eyvallah sana da 😇
sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl aynı soruyu kızlar sorunca cevaplar kafada ucusmus sana gelene bak 😅 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Neden 😅 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 1 yıl Merhaba Evet 1 7 Yorumla Smihasli 1 yıl Merhaba, afiyet olsun 🤗🌹 Yorumla TeomanŞarkısı 1 yıl Sizede Yorumla Smihasli 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla TeomanŞarkısı 1 yıl 🙃 Yorumla Smihasli 1 yıl Sanırım ilk defa benim sorulardan birine fonemen biri cevap verdi 😅 Yorumla TeomanŞarkısı 1 yıl 🌼. Yorumla Smihasli 1 yıl 🌹🥰 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Maalesef bugün sahura uyanamamışız O yüzden sahur yapamadık 1 5 Yorumla Smihasli 1 yıl Üzdü Allah kolaylık versin 🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin 🤲teşekkür ederim😊 Yorumla Smihasli 1 yıl Rica ederim biraz sabır edin bu sene kolay bir sene 🤗🥰 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorun yok Rabbime şükürler olsun her zaman bir kolaylık veriyor 😊😊tekrar teşekkürler Yorumla Smihasli 1 yıl Evet haklısın rica ederim 😇 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet sahurumu yaptım ve sabah namazını bekliyorum 😊 0 3 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun Allah kabul etsin inşallah 🤗🌹 Yorumla Toval 1 yıl Amin..Teşekkürler 😊 Yorumla Smihasli 1 yıl Rica ederim 🥰 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Yapacağız inşallah 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun şimdiden Yorumla
mutlubirisiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Yapmadım hastaydım direk uyudum 1 6 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl orucmusun? Yorumla Smihasli 1 yıl @mutlubirisiiiii geçmiş olsun neyin var Yorumla mutlubirisiiiii 1 yıl @Smihasli biraz boğazım ağrıyodu ama iyiyim düzeldim Yorumla Smihasli 1 yıl @mutlubirisiiiii daha iyi olursun umarım 🌹🙏 Yorumla mutlubirisiiiii 1 yıl @Smihasli inşallah teşekkür ederim 🙂 Yorumla Smihasli 1 yıl @mutlubirisiiiii rica ederim 🌹🥰 Yorumla
Assassinn Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Evet sahur yaptım dün gece bugün de yaparım 0 3 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🥰🤗 Assassinn 1 yıl Teşekkür ederim Smihasli 1 yıl Rica ederim
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapıyorum. 2 3 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun münüde ne var 😄 Rüyayenidengeldi 1 yıl Gözleme Smihasli 1 yıl Çok güzel şifa olsun gözleme candır 😇
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 75% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Yaptım şukur 1 5 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🤗 Yorumla zeki38 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Smihasli 1 yıl Rica ederim 🤗🌹 Yorumla zeki38 1 yıl Rica ederim gardaşım Yorumla Smihasli 1 yıl 🙏🤗🌹 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🌹 Yorumla
wq192use Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Yaptım namaz kıldım simdi 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun Allah kabul etsin 🤗🌹 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yaptık 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun kral , 🌹 Yorumla
HatunAbla Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 90% 1 yıl Yapildi 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🌹 Yorumla
otisabi34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 31% 1 yıl Daha değil 1 1 Yorumla Smihasli 1 yıl İmsak ne zaman sizin orada Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl yaptım 1 3 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🥰🌹 Yorumla yürüyenyıkıkkk 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Smihasli 1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet şimdi 1 3 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🌹 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Teşekkürler size de Yorumla Smihasli 1 yıl Teşekkürler 🤗 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Yeme & İçme konusunda 698 cevap paylaştı. Yapıyorum şu an 1 7 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun, munü de ne var🫣 Yorumla GezegenAdam 1 yıl Eyvallah kaşarlı menemen zeytin filan kahvaltı türü anlican Yorumla Smihasli 1 yıl Eyvallah şifa olsun 🌹🥰 Yorumla GezegenAdam 1 yıl Allah razı olsun sizede Yorumla Smihasli 1 yıl Eyvallah teşekkür ederim Yorumla GezegenAdam 1 yıl Rica ederim Yorumla Smihasli 1 yıl 🙏❤️ Yorumla
kadınımkolesi843 Takip Et Yoda Yaş: 25 1 yıl Wvet 1 4 Yorumla Smihasli 1 yıl Afiyet olsun 🥰🌹 Yorumla kadınımkolesi843 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla kadınımkolesi843 1 yıl Snada Yorumla Smihasli 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
edaaaaaa20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Kalktım şimdi yeni yapiyorum 0 3 Yorumla Smihasli 1 yıl Sahur olmuyor ama 🤗 Yorumla edaaaaaa20 1 yıl Benim için sahur Yorumla Smihasli 1 yıl Saygı duyarım senin için öyle ise ama öğle yemeği oluyor ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yemek yedim afiyet olsun
Eyvallah sana da 😇
aynı soruyu kızlar sorunca cevaplar kafada ucusmus sana gelene bak 😅
Neden 😅
Merhaba
Evet
Merhaba, afiyet olsun 🤗🌹
Sizede
Teşekkür ederim 🥰
🙃
Sanırım ilk defa benim sorulardan birine fonemen biri cevap verdi 😅
🌼.
🌹🥰
Maalesef bugün sahura uyanamamışız O yüzden sahur yapamadık
Üzdü Allah kolaylık versin 🥲
Amin 🤲teşekkür ederim😊
Rica ederim biraz sabır edin bu sene kolay bir sene 🤗🥰
Sorun yok Rabbime şükürler olsun her zaman bir kolaylık veriyor 😊😊tekrar teşekkürler
Evet haklısın rica ederim 😇
Evet sahurumu yaptım ve sabah namazını bekliyorum 😊
Afiyet olsun Allah kabul etsin inşallah 🤗🌹
Amin..
Teşekkürler 😊
Rica ederim 🥰
Yapacağız inşallah
Afiyet olsun şimdiden
Yapmadım hastaydım direk uyudum
orucmusun?
@mutlubirisiiiii geçmiş olsun neyin var
@Smihasli biraz boğazım ağrıyodu ama iyiyim düzeldim