Yılanı dikkatlice tutar, aslana fırlatırım. Yılan beni zehirleyebilir ama ben öleceksem, alayını da yanımda götürürüm. Yılan aslanı muhtemelen ısırır ve zehirler. Aslan ve yılan birbirini öldürebilir ama diyelim ki birbirlerine karışmadılar...
Yılan ağaca tırmanabilir. Bu yüzden tişörtümü çıkarır yumruğuma sarar ve yılanı ezerim. Aslanlar ağaca çıkmayı pek sevmez ama çıkamayacağı anlamına da gelmez. Tek kusuru; çok hantaldırlar. Aslan bana ulaşana kadar sabırla beklerim. Sonra tüfeğe doğru ileriye atlar, alır ve vururum. Timsah sudan çıkarsa ağaca çıkar, onu da vururum.
Aslandan ve timsahdan kurtulma sansim olmazdi asagida aslan kuvvetli timsahda suya hakim ama yilanı basinda tutup hizli bir kuvvetle aslanın oldugu yere firlatmaya calsirdim denerdim en azindan aslan ile bogusurdu belki kurtulma sansim olurdu tabi bir ihtimal bu
Timsahi seçerim.. En azında o'eceksem suda olmuş olurum.. Çeneleri kuvvetli değil.. Tutabilirsem belki yirtma şansım da alabilir.. Zor ama denenebilir :))
Aslan geri kaçmaz ki, zayıf avları tercih ederler her zaman. Sen de zayıf bir avsin. Kaldı ki bu tabloda seni ilk yakalayan da aslan olur. Çünkü bir anda ağaca tirmana biliyor.