dalınızı kıranın ağacını söker misiniz?
Evet
Hayır
Diğer [ Belirtiniz ]
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben dalımı kırana bir adım giderim gene halada dalımı kırıyorsa ağacını sökmeye lüzum yok..allaha havale eder yoluma bakarım.
ben allaha havale ederım her zaman cunku kötü hareketlerle ıntıkam oyunlarıyla kendı masumıyetımı kırletmem kımse ıcın
hiç bir zaman intikam peşinde olmadım ama başka bir şekilde halletmenin yolunu bulurdum
Hayır ona aynı şekilde bir tepki ile değil tam tersi bir etki ile yaklaşırdım.
Cevap
12Cevap
biraz daha üzerime gelirse,birdaha yeşertmemek üzere köklerinden söküp atacağım...
uğruna çok şey göze aldığınız sizi savcılıkla tehdit edince değeceğini düşünmeye başlıyorsunuz...
savcılıkla tehtit ediyordan kastınız nedir bilemicem ama dağ başında yaşanmıyor...hiçkimse için ugruna çok şey göze almıyacaksınız işte değmiyor...tehtit eden kişi zaten adam değil insan değil nasip almamış insanlıktan dersini vede tehtit eden insan aciz insandır...küçük basittir gözümde görüüm budur..
haklısın bu hayatta kimse için hiçbir şeyi göze almaya değmiyormuş...
üzerine mi gidiyorsun acaba hala bunalmış olabilir aman dikkat!
çok saçma sapan,benimde tanıdığım biriyle gördüm,sadece onu gerçekde tanıyamadığıma dair sitemli bir mesaj atmıştım,tehdit yada hakaret içermeyen,bunun neticesinde yaptı...
Psikopatlıkla alakası yok, senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin... Evet bunu yaparım!..
dalımı kıranın agacını sokmekle kalmam topragına kıreç dokerım
Bir sözü var Özdemir Asaf'ın, kendi bahçesinde dal olamayanın biri gelmiş bahçeme ağaçlık taslıyor. Duruma göre değişir.
her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada dalımı kıranın ağacını kökünden sökmesini iyi bilirim
hemde kökünden sökerim.! kimseye zararım olmaz ama damarıma basanıda etrafımda barındırmam..
yoo gel diğer dalımıda kır derimm.. acımadı kii.
agaclara zarar verilmemeli, tahta veriyor bize, odun kitap defter kalem veriyor.
benim şerrimden korusun!
Günaydın, hayır öyle birşey yapmam ben.
Duruma göre değişir. Affedebilirim bile belki..
Canımı yakanın canını yakarım. O kadar.
agacını söküp yeni tohum atarız :=)
sökebilirim belli olmaz o anki ruh halime bağlı
hayır sökmem daha işim olmaz onunla sadece
hayır bunu yapmam.
hayır ya o kadar da değil
Çogu kez her zaman yaparım dıye bırsey yok
Taş atana gül atma taraftarıyım.
cümleye bak, höykürerek geliyo.
tabikide evet
Hayır...
sökerim herzaman intikam alırım