Ağaç mısın yaprakmi?

Bir güzel bir konu buldum

Buyrun bakalim begenecekmisiniz alinti degildir kendim yazdim hicbir yerden almadim

Yaprak ağaca sımsıkı sarılır ve düşmemek için caba gösterir. Ama birgün düşeceğini bilir. Hep korkuyla tutunur ağaca, ağaç ise hiç umursamaz. Nasıl olsa yeni yapraklar açacağını bilir. Yapraksa ağaçtan düştüğü zaman ölür. Sevmekte budur işte bir taraf çok sever öbür tarafsa umursamaz. Bir taraf kaybetmekten hep korkar sarılır sımsıkı sevdiğine. Ama karşı taraf sevmeyi bilmez. Şimdi söyle bakalım YAPRAK MISIN? AĞAÇ MI ne kadar ugrasjrsak ugrasalim hep yaprak olunmuyormu kiymet bilinmiyor malesef hep kaybeden taraf oluyoruz birlesmek gerekirken önümüze engel cikariliyor engelleniyoruz hep böyle olmuyormu sizce hersey hic oluyor onca caba mücadele bir anda yitip gidiyor bir yaprak gibi dökülüyoruz bir agac gibi dallanip budaklanip büyümek gerekirken kücüldükce kücüyoruz birlik yok hep kalleslik var sebeb ne yapraklar gibi kuruyup düsmeyelim yeserelim kocaman bir sevgi yumagi olalim agaclar gibi birlikten güc doğar hersey aşılır bence
Ağaç mısın yaprakmi?
Ağaç mısın yaprakmi?
Ağaç mısın yaprakmi?
Ağaç mısın yaprakmi?
Ağaç mısın yaprakmi?
Ağaç mısın yaprakmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yaprak olmaktan korkun nede ağac bir şekilde var olmaya calisiyoruz öyle degilmi sizcede
Güncellemeler
+1 yıl
Yaprak agacin süsü agac her zaman sahip cıkıyor cicek aciyor meyve veriyor envayi cesit hep olacak yaprakta meyvede agaca is düsüyor o ugurda yaprak yere düsüyor yerde tutunacak ilerde belkide oda agac olacak ben şahit oldum düsen yaprak agac oldu o yapraga sans vermek gerek
Ağaç mısın yaprakmi?