Mesela wpta soru bahanesiyle tanışmaya çalışıyon hemen admine ve diğerlerine söylüyorlar rezil etmeye çalışıyorlar abza sapık yapmaya çalışıyorlar insan ilk rahatsız oluyorum yazma der yine de rahatsız etmeye çalışıyorsa o zaman tacize giriyor başkalarına der yardım ister bunlar tam tersi hemen yayıyorlar ya da sevgilim var konuşmak istemiyorum vb diyorlar Instagram wp vb her yerde öyleler neden öyleler ya nasıl tanışcaz o zaman? Güzelce tanışmaya çalışıyoruz insan yemiyoruz hemen abza durumuna düşürüyorlar ama evli ya da sevgilisi olan erkekler her gün bir kızla oluyor onlar abza durumuna düşmüyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimseye yüz verme ki g tleri kalkmasın.
Knk sadece tanışmak istiyoruz neden öyle yapıyorlar ki
Ego kasmak için. ”Bakın, peşimde bir tane k pek var.” diyerek diğerlerine hava atıyor. Aynı şeyi admin yazsa, aynı tepkiyi verir mi? Vermez. Çünkü iki yüzlü o rspu çocukları.
Sen cidden kız mısın kız olduğuna inanmıyorum böyle kız olamaz Türkiye'de
Ayn dediğin gibi adminler yazsa 50 kıza bir şey demezler hatta onlar bizzat admine yazıyor
benim anlamadığım zoruma giden knk WhatsApp'tan birine yazıyorsun ya ya rahatsız olduysan söylersin rahatsız olduğum o kişi zaten yazmaz rahatsız oldum deyip yine de rahatsız etmeye çalışırsa o zaman admin'e söylersin millete söylersin rezil edersin onlar direkt rezil etmeye çalışıyorlar herkese
Tam olarak Türk değilim zaten. Ayrıca yalan konuşmayı gerektirecek bir durum yok; insanların ne m l oldukları belli.
Ya ne gerek var konuşmak istemiyorsan konuşmak istemiyorum de niye millete rezil etmeye çalışıyorsun ki
Sen sen ol, kimsenin g tünü kaldıracak durumlara sokma kendini.
E nasıl tanışcaz knk o zaman
Sen kendi değerini bil, kendince takıl; onlar sana gelir zaten. Birine sevdiğini söylersen, baskı altında hissedip hemen reddeder baskından kurtulmak için. O yüzden kimseye teklifte bulunma.
Çalıştığım yerde pek kız yok o yüzden biraz sosyal medyadan yürümem lazım herkes 200 kız içinde çalışmıyor maalesef
O zaman profilin ilgi çekici olsun; boş selfieler atmak yerine, güzel çekilmiş fotoğraflar at. Biyografiye saçma sözler yazma. Ve biraz uzak dur insanlardan; tek başına da mutlu olduğunu göster; muhtaç gibi durma.
Haklısın uzun zamandır öyleyim reklam olmadan bişey olmaz maalesef
Çok mantıklı bir isyan
Bir kız olarak bile hak verdin ya benim anlamadığım zoruma giden knk WhatsApp'tan birine yazıyorsun ya ya rahatsız olduysan söylersin rahatsız olduğum o kişi zaten yazmaz rahatsız oldum deyip yine de rahatsız etmeye çalışırsa o zaman admin'e söylersin millete söylersin rezil edersin onlar direkt rezil etmeye çalışıyorlar herkese
Haksız mıyım
Ya saçmalık işte kendini bir şeyler sanıyor
Nasıl yapcaz grupta da rezil olduk
Yazma bir daha kimseye bu zamanda
Oradaki erkekler de hemen kız kahramanı olup yazıyorlar üstüne
Yalakalar şu erkeler varya
orada kızları savunanlar gerçekte 50 kızla yatmıştır konuştuğu aynı anda yürüttü 15-20 kız vardır bilirim ben öyle erkekleri ama kızlara göre onlar kahraman biz insan gibi tanışmaya çalışırken abza sapık oluyoruz
Öyle vala abi bu zamanda deveye diken insana bilmem ne yaraşıyor
Nasıl tanışcaz knk belki kızlar inanmaz ama hiçbir kızla svişmedim bile ama abza duruma düştük
Güzelce tanışmaya çalışıyoruz nasıl tanışcaz o zaman ya onu anlamıyorum
Tahmin ediyorum az buçuk boş ver kızları git kendini geliştir
Hangi konuda knk
Gruplta da rezil olduk konuşmayan tanımayan kızlar da engelledi erkekler zaten kahraman olmaya çalışıyor zırt pırt arıyorlar mesaj atıp sövüyorlar sonra ülke niye gelişmiyor
Her konuda
Bilmiyorum artık ya