Dehb tanisi 6 yil önce konmus?

sorunuma yardim edebilirseniz mutlu olurum 9 yasimdayken dehb (dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu) tanisi konmus ve ilaca baslamamisiz annemle birkac olay yasadik ben anneme hakaret falan ettim annem aglamaya basladi ama haraketleri cok itici geliyordu aglamasi acitasyon gibiydi ve telefonuna girdim birsekil sifreyi bulup galeriye girdigimde annemin benim icin psikolog randevusu aldigini gordum ilk basta takmadim ama dun gece stresten ve anneme olan sinirimden uyuyamadim zaten normaldede gec uyuyan biriydim neyse gittik birsekilde anneme ben sinirliyim bayabi ama cunku abartti yani hemde o randevuyu gördügum an bitti annem gozumde her hareketi batiyordu sanki benimle dalga geçiyor gibi geliyodu ve doktora girdiğimde bana bazi sorular sordu bende cevap verdim ve 9 yasindayken dehb tanisi aldigimi soyledi doktor ben belli etmedim ama odadan ciktim lavaboda agladim ve hala daha da agliyorum ama annemler bu hastaligimi önemsememisler cunku dikkat dağınıklığı herkesde oluyor diye dusunup ciddiye almıyorlar doktor antidepresan verdi icmek istemiyorum ne yapmalıyım annemler zorla icirtmeye calisiyorlar annemden nefret ediyorum artik
Dehb tanisi 6 yil önce konmus?