6 Yıldır Olmadı?

İyi geceler herkese kızla 6yıldır tanışıyoruz ondan hoşlandığımı ve delice sevdiğimi 6 yıldır biliyor ve o da aynı şeyleri söylüyor benim yanımda rahat olduğunu bana çok değer verdiğini vs. Ve ben her zaman sonuna kadar gösterdim ona verdiğim değeri fakat 6 yıl boyunca ne arkadaş ne sevgili olduk sürekli saçma sebeplerden tartışıp aylarca konuşmadık ve 6 yıldır onun hayalini kuruyorum başka bir kızla 2 gün konuşmayı denedim ama aklımda ve hayalimde sadece o var kimseyi istemiyorum. kendisi başka bir şehiri kazandı bu sene ve orada okumaya başladı, biz bu süre içinde yine tartışıp fazla görüşmedik okul ara tatilinde geri döndü bu süreç içerisinde buluştuk görüştük ve birisi olduğundan bahsetti fakat kullandığını söyledi o şehirde işlerini kolaylaştırdığı için. bu sebepten ben doğal olarak kıskançlık yapıp tüm bağlarımı kopardım, kendisini sürekli sosyal medya platformlarından stalkladım ve bu kullanıyorum dediği çocuk ile güzel bir ilişkisi olduğunu gösteren ve yazan fotoğraflar paylaştı hep ve ben daha da soğudum. Ta ki bir kaç ay sonra arayana kadar çocuktan ayrıldığını iğrenç bir insan olduğunu benim tırnağım etmeyeceğini söyledi ve bana her zaman haksızlık yaptığından bahsetti ve sürekli bahsediyor da. Benim ne kadar sadık iyi kalpli ve saygılı olduğumdan her zaman bahsediyor, kendisinin şu an ciddi ailevi sorunları var ve benden 1 yıl daha süre istiyor kendini sürekli bana karşı kısıtlıyor, okulunun kapanıp şehre dönmesiyle neredeyse 2-3 gündür tamamen beraberiz yiyoruz içiyoruz geziyoruz fakat hep kısıtlıyor beni ben ona dokunmak sevgimi göstermek isterken. Bu konudan da bahsettiğimde beni çok sevdiğini söylüyor gözleri doluyor ama süre istiyor. Kafam o kadar karışık ki yazı da bir o kadar karışık oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü ve karmaşık durum içerisindeyim düşünceler birbirini yiyor kafamda. Teşekkürler okuyan okumayan herkese
6 Yıldır Olmadı?