Diğer Sizde fotoğrafınızı karikatür haline getirdiniz mi? Kupid Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bende akıma katıldım 🥹🥹Sixpack abartı oldu sayın chatgpt diyemedim fhdhdhd Sizde fotoğrafınızı karikatür haline getirdiniz mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır ben daha yapmadım vallah sjskksAma her an yapabilirim ihihihi😁 1 8 Yorumla Kupid 1 yıl E yap bari Yorumla Selinaorselin 1 yıl Yapayım barii Yorumla Kupid 1 yıl Hadi koooş Yorumla Selinaorselin 1 yıl Şimdi yapıyorum djksks Yorumla Kupid 1 yıl Oleeeybdhdhddi Yorumla Selinaorselin 1 yıl Sjksks Yorumla Selinaorselin 1 yıl Ohaaa bu chatgbt çok iyiymiş ya len sjskAynısını yaptııı Yorumla Kupid 1 yıl Bakim Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Akıma uyduk 😂 benzemiş ama sana güzel olmuş djdjd 1 5 Yorumla Kupid 1 yıl Son Instagram storysinden yapıştırdıkkk hemennn Işıkhızında 1 yıl Storye atmadım djdj Kupid 1 yıl Yok ben story için foto çektim sporda onu direkt dedim atayım Işıkhızında 1 yıl Kapiiişş Kupid 1 yıl Ahahahaagahaha
yourlabanana Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl 1 haftadır chatgpt ile kavga ediyorum yanıma yakışan erkek çiz diye anime gibi çiziyor serefsiz. bunu reminiyle mi yaptın 1 19 Yorumla Kupid 1 yıl Yok bende chatgpt ile yaptım Yorumla Kupid 1 yıl Pat diye yaptı bana Yorumla yourlabanana 1 yıl ya ne yazılıyor promt mu yapılıyor anlamadım yapmıyor bana Yorumla yourlabanana 1 yıl etik değil falan diyor Yorumla Kupid 1 yıl Ghibli şeklinde yap dedim yaptı Yorumla Kupid 1 yıl Bana at deneyeyim Yorumla yourlabanana 1 yıl ben şu çift fotolarından yaptırmak istiyorum Yorumla Kupid 1 yıl He onu bilmiyorum Yorumla Kupid 1 yıl Çiftin varsa o yapsın haah Yorumla yourlabanana 1 yıl yok işte akım olan şu yanıma yakısan sevgili ciz diye Yorumla Kupid 1 yıl Heeeeeeee öyle desene onu bilmiyorum ya kaos çıkar diye yapmıyorum bfhfdhdhd Yorumla yourlabanana 1 yıl ben de merakımdann ölücem herkese aynı çocuğu yapmış ama Yorumla Kupid 1 yıl Valla bunu yeni öğrendim chatgpt mi yapıyormuş Yorumla yourlabanana 1 yıl evet twitterda falan çok gördüm Yorumla Kupid 1 yıl Neyse gel sana da bundan yapalım Yorumla yourlabanana 1 yıl ne yazdın bunu yapmak içinn Yorumla Kupid 1 yıl fotoğrafı ghibli tarzda tekrar yap dedim verdiiii Yorumla yourlabanana 1 yıl ay çok çirkin oldu Yorumla Kupid 1 yıl çok merak ettimmm Yorumla
valeriella Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Senin kaslar tshirtini yırtacak aman dikkat 2 1 Yorumla Kupid 1 yıl Teşekkürler 🖤 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Getirdim evet galeride duruyo 1 11 Yorumla Kupid 1 yıl Bakimmm Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Olmass Yorumla Kupid 1 yıl Niyeeeeee Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kimse görmemeli galerinin karanlık arşivlerinde yok olmalı Yorumla Kupid 1 yıl Çok mu iyi çok mu kötü dhddhdid Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Çok iyii insanlık henüz buna hazır değil ajskdkdl Yorumla Kupid 1 yıl İmdat ama çok merak ettim dhfhffuf Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ehehehhe merak et Yorumla Kupid 1 yıl İmdaaattt ya bir yerlerim şişerse Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Bişey olmaz ödemdir o Yorumla Kupid 1 yıl yoooooooooook Yorumla
aytenlikaadın Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 99% 1 yıl Bir tane var evet benimki farkli 1 4 Yorumla Kupid 1 yıl Merak ettim yolla bana Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Bakariz Yorumla Kupid 1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 😒.. Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır getirmedim 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Koş getir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hay maşallah kıskandık ne yalan söyleyim 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Bende kendimi kıskandım ne yalan söyleyeyim tam idealimi ( sixpack yok ) yapmış... Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Popüler kültürün kölesi değilim 1 5 Yorumla Kupid 1 yıl Ulan ne alaka dhdhdhdd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddiyim Yorumla Kupid 1 yıl Saçma bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çok saçma kimse kendine özgün değil Yorumla Kupid 1 yıl Peeeki. 🤷🤷 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Henüz değil 😃😃 1 1 Yorumla Kupid 1 yıl Başarabilirsinnnn💪💪 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. hiç bir fotoğrafımı akımlarla güncellemedim 1 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Nasıl yapılıyor 0 1 Yorumla Kupid 1 yıl Chatgpt ye fotonu atip ghibliye çevir diyorsun oluyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Getirdk 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok uğraşmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ben daha yapmadım vallah sjskks
Ama her an yapabilirim ihihihi😁
E yap bari
Yapayım barii
Hadi koooş
Şimdi yapıyorum djksks
Oleeeybdhdhddi
Sjksks
Ohaaa bu chatgbt çok iyiymiş ya len sjsk
Aynısını yaptııı
Bakim
Akıma uyduk 😂 benzemiş ama sana güzel olmuş djdjd
Son Instagram storysinden yapıştırdıkkk hemennn
Storye atmadım djdj
Yok ben story için foto çektim sporda onu direkt dedim atayım
Kapiiişş
Ahahahaagahaha
1 haftadır chatgpt ile kavga ediyorum yanıma yakışan erkek çiz diye anime gibi çiziyor serefsiz. bunu reminiyle mi yaptın
Yok bende chatgpt ile yaptım
Pat diye yaptı bana
ya ne yazılıyor promt mu yapılıyor anlamadım yapmıyor bana
etik değil falan diyor
Ghibli şeklinde yap dedim yaptı
Bana at deneyeyim
ben şu çift fotolarından yaptırmak istiyorum
He onu bilmiyorum
Çiftin varsa o yapsın haah
yok işte akım olan şu yanıma yakısan sevgili ciz diye
Heeeeeeee öyle desene onu bilmiyorum ya kaos çıkar diye yapmıyorum bfhfdhdhd
ben de merakımdann ölücem herkese aynı çocuğu yapmış ama
Valla bunu yeni öğrendim chatgpt mi yapıyormuş
evet twitterda falan çok gördüm
Neyse gel sana da bundan yapalım
ne yazdın bunu yapmak içinn
fotoğrafı ghibli tarzda tekrar yap dedim verdiiii
ay çok çirkin oldu
çok merak ettimmm
Senin kaslar tshirtini yırtacak aman dikkat
Teşekkürler 🖤
Getirdim evet galeride duruyo
Bakimmm
Olmass
Niyeeeeee
Kimse görmemeli galerinin karanlık arşivlerinde yok olmalı
Çok mu iyi çok mu kötü dhddhdid
Çok iyii insanlık henüz buna hazır değil ajskdkdl
İmdat ama çok merak ettim dhfhffuf
Ehehehhe merak et
İmdaaattt ya bir yerlerim şişerse
Bişey olmaz ödemdir o
yoooooooooook
Bir tane var evet benimki farkli
Merak ettim yolla bana
Bakariz
😒😒😒😒
😒..
Hayır getirmedim
Koş getir
Hay maşallah kıskandık ne yalan söyleyim
Bende kendimi kıskandım ne yalan söyleyeyim tam idealimi ( sixpack yok ) yapmış...
Popüler kültürün kölesi değilim
Ulan ne alaka dhdhdhdd
Ciddiyim
Saçma bence
Evet çok saçma kimse kendine özgün değil
Peeeki. 🤷🤷
Henüz değil 😃😃
Başarabilirsinnnn💪💪
hiç bir fotoğrafımı akımlarla güncellemedim
Nasıl yapılıyor
Chatgpt ye fotonu atip ghibliye çevir diyorsun oluyor
Sana torpil gecmiş