Bir kızla instagramdan konuşuyordum, flörtleşiyorduk. Ben telefonumda internet kullanmıyorum. Bende bağımlılık yapıyor. Sürekli sosyal medya vs girdiğim için çok zaman kaybediyorum. Neyse kıza instagramdan ses kaydı attım. Saat de 21.00 gibi falandı. Yarın yazıcam dedim ve gerekçelerimi söyledim kısaca işte internet kullanmadığımı vs. Kız da öğrenci benim gibi. Kütüphanede buluşabiliriz bu arada ders çalışmak için hem tanışmışız oluruz dedim. Kız yazmayı bıraktı sonrasında. Sebebi onu ektiğimi düşünmesi, ona ilgi göstermediğimi düşünmesi. Yani yalan söylediğimi, onunla her an konuşmam gerektiğini falan düşünüyor ve ona zaman ayırmadığımı ima eden bir şey söylediğimi düşünüp yazmayı bırakıyor. Bunu neye göre anlıyorum. Çünkü başka Türk kızlarında da başıma benzer şeyler geldi.
Arkadaşlar ben şunu farkettim. Siz ne kadar özgüvenli olursanız olun, yine de özgüvensiz bir kızla birlikte olamazsınız. Çünkü özgüvensiz bir kız her zaman kendini sabote edecek. Aynısı kızlar için de geçerli. Dolayısıyla toplumdaki özgüvensiz insanlar ne kadar fazlaysa romantik birliktelikler düşecek. Tam da bu sebeple feminizmin erkekleri aşağılaması ve özgüvenini düşünmeye çalışması iki cinsiyete de zarar veren bir şey.
Bir kız şey diyordu mesela. Yönelimi hetero olup da erkeklerle duygusal bağ kurmak zorunda kalan bütün kadınların Allah yardımcısı olsun diyordu. İşte erkeklerin özgüven ve öz saygısını düşüren de feminizmin sürekli erkekleri aşağılaması ve değersiz hissettirmesi. Kadına karşı şiddet demek bile erkekleri aşağılayan bir şey aslında. Çünkü bu şu anlama geliyor bir kadına şiddet uygulayamayız ama erkeklere uygulayabiliriz. Erkeklerin bilinçaltında değersizlik duygusu oluşturuyor hepsi. İşin garip yanı ise kadınların kendini üstün zannetmesi de kadınların öz saygısını ve özgüvenini düşürüyor. Sonuç romantik ilişkiler çok kötü bir hale geliyor.
Yani kendime bakıyorum. Bu kadar yakışıklıyım, disiplinliyim, maddi durumun ortalamanın üzerinde, düzenli spor yapıyorum ve iyi bir fiziğim var. Ben bile Türk kızlarıyla sorun yaşıyorsam bu ülkede, tam olarak istediğim günübirlik ilişki ve romantik deneyimleri yeterince istediğim miktarda yaşayamıyorsam diğer Türk erkeklerini zaten düşünemiyorum bile. Onlar çok çok daha kötü durumdalar.
Türk kızlarının feminizmi bırakması ve flört anlamında kendini geliştirmesi lazım.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer