Katiliyorum
Katilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk erkeklerinin sürekli Rus vs kızlarıyla karşılaştırıp yetmezmiş gibi terbiyesizce zorbalık yapmaları yüzünden çoğu kız Türkiye de özgüvensiz olabiliyor ama bunun başka sebepleri de olabilir Ailede sevgi görememesi , yaşadığı travmatik olaylar, etrafındaki insanların zorbalık yapması gibi. Zaten Psikolog ve psikiyatriye gitmek isteseler aileler hemen tepki veriyor anormal bir durummuş gibi
1- Turk erkekleri italyan erkeklerle karsilastiriliyor. 2- sosyal medyadan eli yuzu duzgun cocuklara abaza deniliyor hakaret ediliyor durduk yere. 3- 10/7lik kiza 10/7 lik erkek yaziyor 10/3 kiza 10/3 kiz yaziyor ama kizlar mesaja bile bakmiyor veya hakaret ediyor ya da engelliyor. Kendi ozguvensizliklerini bu sekilde tatmin edip yukseltmeye calisiyorlar
Türk erkekleri deseydiniz ona göre cevap verirdim zaten şu an kızları sorduğunuz için böyle yazdım. Cinsiyet farketmezsizin zorbalık yapan, insanları dış görünüşüyle karşılaştırma yapan insanların karakterinde sıkıntı vardır
Hayir alakasi yok. Turk erkeklerinin rus kizlariyla karsilastirmasini ozguvensizliklerine baglayip turk erkeklerini suçladın. Bende o yuzden turk erkegine asil sizin ne yaptiginizi anlattim. Ok
Çünkü başka milletin kızlariyla karşılaştırma yapıyorsunuz yalan değil ki bu
Cevap
1Cevap
Ne dusugu ya egolulari da ozguvenleri de yuksek
Egoları ozguvensizliklerinden kaynaklaniyor
Olsun ozguvenli gozluyorlar disarda
Gozukuyorlar*
Yanlış genelleme
YouTube Ege Yildirim.
YouTube Ege Yildirim. Kaynagim bu arkadas. Kasli yakisikli birisi ve cogu kizla yasamis. Yanlis soyluyor olamaz
Olabilir. Bizim ülke insanı neden hep karşı cinsi kötüler anlamış değilim. Kızlar Türk erkeğini kötüler, erkekler de Türk kızını. Kimse mükemmel değil ama böyle genellemeler çok saçma.
Bu genelde iki tarafinda bktan oldugunun isaretidir. Sonucta ruslar gibi super genlere sahip değiliz.
Siz zorbasiniz olm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?