Diğer Niye okulda doğal davraniyorum ben halbuki ama şov yaptığımı sanıyorlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her hareketimi şov zannediyorlar dogalim Üniversite okuyom bu arada 22 yaşındayım Niye okulda doğal davraniyorum ben halbuki ama şov yaptığımı sanıyorlar? Cevapla Üniversite Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. kendiniz olun yeterli bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben zaten doğal olduğumu söyledim.
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kafaya takma sen de 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Takmadım ama sebebini merak ettim Yorumla mertyedek1 1 yıl Kendilerine benzemeyeni cekemezler Yorumla Soran 1 yıl Himmmm💅💅💅💅💅 Yorumla mertyedek1 1 yıl Evet💅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dogallik ne alaka. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne ne alaka şimdi. Şov sanıyorlar ama rahat hareket ediyorum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gıybet çekemiyorlar seni 😆 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ahhaha kiskaniyolaar beniii🎶🎵🎶🎵 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😆 bence de başka açıklaması olamaz gündemden düşmüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Wuhuuuuuu💅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😆 daha ne istiyorsun kızım daha Yorumla Soran 1 yıl Çok negatif enerji veriyolar ama çoğu kişi yüzde doksan benle arkadaş olmuyor daha doğrusu zorba davranmaya cabaliyolar rjjdjdjdhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Negatif enerji veriyorlarsa uzak dur senin pozitif enerjin ve dişil enerjin dışarıdan bile onları kudurtacak hale gelsin KASPZMZPSMSPSPS bırak arkadaş olmak için çabalasınlar zorba davrananlardan uzak dur Yorumla Soran 1 yıl Jsjajshhdjdjen💖♥️🤍🤍♥️🤍♥️🌈🥰🥰🥰😀🥰🥰♥️ aşkkk sağol yaaaa canım benimmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl KLASLXMLZSMXLXMSSLS sen benden daha beter çıktın Yorumla Soran 1 yıl Ne manada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her insan hem eril hem pozitif enerjimden dolayı çok yakın temas kurmak istiyor 😆 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seksi sin ondan 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Uf yeaaa keşke bu kadar seksi olmasaydım sjjdbd Yorumla Sansliseleven 1 yıl İyide zeki degilmisin Yorumla Soran 1 yıl Zekiyim eminim senden Yorumla Sansliseleven 1 yıl Benle alakası yok kendini kullandirmak açısından sordum neden atarlaniyorsun regly misin Yorumla Soran 1 yıl Ne demek istediğini pek anlayamadım.. Özür atar için Yorumla Sansliseleven 1 yıl Bence bu durumu birak Yorumla Soran 1 yıl S... alak mısın sen ya. Ne durumu? Yorumla Sansliseleven 1 yıl Kizim iyimisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendiniz olun yeterli bence
Ben zaten doğal olduğumu söyledim.
Kafaya takma sen de
Takmadım ama sebebini merak ettim
Kendilerine benzemeyeni cekemezler
Himmmm💅💅💅💅💅
Evet💅
Dogallik ne alaka.
Ne ne alaka şimdi. Şov sanıyorlar ama rahat hareket ediyorum.
Gıybet çekemiyorlar seni 😆
Ahhaha kiskaniyolaar beniii🎶🎵🎶🎵
😆 bence de başka açıklaması olamaz gündemden düşmüyorsun
Wuhuuuuuu💅
😆 daha ne istiyorsun kızım daha
Çok negatif enerji veriyolar ama çoğu kişi yüzde doksan benle arkadaş olmuyor daha doğrusu zorba davranmaya cabaliyolar rjjdjdjdhd
Negatif enerji veriyorlarsa uzak dur senin pozitif enerjin ve dişil enerjin dışarıdan bile onları kudurtacak hale gelsin KASPZMZPSMSPSPS bırak arkadaş olmak için çabalasınlar zorba davrananlardan uzak dur
Jsjajshhdjdjen💖♥️🤍🤍♥️🤍♥️🌈🥰🥰🥰😀🥰🥰♥️ aşkkk sağol yaaaa canım benimmmm
KLASLXMLZSMXLXMSSLS sen benden daha beter çıktın
Ne manada
Her insan hem eril hem pozitif enerjimden dolayı çok yakın temas kurmak istiyor 😆
Seksi sin ondan
Uf yeaaa keşke bu kadar seksi olmasaydım sjjdbd
İyide zeki degilmisin
Zekiyim eminim senden
Benle alakası yok kendini kullandirmak açısından sordum neden atarlaniyorsun regly misin
Ne demek istediğini pek anlayamadım..
Özür atar için
Bence bu durumu birak
S... alak mısın sen ya. Ne durumu?
Kizim iyimisin