Kocanın etrafında çok kız olması?

Kocam işi gereği çok fazla kişiyle muhattap oluyor. Ben de haliyle aşırı kıskanç bir kişiliğe sahibim. İlk tanıştığımız zamanlarda bile farkındaydı bunun çünkü kız kardeş adı altında etrafında bir sürü kız vardı. Sonra yavaş yavaş azalttı. Bir ara tekrar arttı ama ben artık tartışma çıkarınca bu sefer de abi diyorlar diyerek korumaya başladı ama samimiyeti azalttı. Bu süreçte işe başladı ama çalışan kişilerden ona karşı hissi olan kızlar olmuş ve çıkarmış. Bunu da biz öylesine konuşurken söyledi. O söyleyene kadar hiç düşünmemiştim ama artık sürekli takmaya başladım. Bir şeyler oluyor mu diye. Normalde ben rahatsız olurum diye çok kız takip etmezdi ama artık çalışan kızları da etmeye başladı. Tamam hepsi beni tanıyor saygılılar da ama ben onları düzgünce tanımıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Bugün hiç tanımadığım bi kız çıktı geldi hatta uzaktan baktı gülümseyerek biraz rahatsız oldum ama belli etmedim o an. Sonra geldi samimice konuştu eşim de aynı şekilde konuştu beni bırakıp kendi aralarında konuştular sonra kız nasıl olsa akşam geleceğiz rahat rahat konuşuruz dedi. Eşim de tamam dedi ayrıldık yanından ama sonra artık kıskanmıyorsun yenmişsin kendini diyerek açtı konuyu. Halbuki rahatsız da olmuştum. Bende o rahatsızlığı dile getirdim ama beni geçiştirdi. Şakaya vurdu sonra uğraştı benimle sinirim geçsin diye... Ben çoktan gemileri yakmıştım içimde. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Rahatsız oluyorum o an kıza ayıp olmasın diye sustum ama söyleyince de ne alaka oluyor. Abartıyorum oluyor. Ben aynı şekilde samimi olsam rahatsız olur kendisi kardeşim abi diyor diyerek sıyrılıyor hep. Ne yapmalıyım? Tam da düğün olacak o süreçte tartışma olsun da istemiyorum ama içimde tutarsam büyüyecek biliyorum da...
Kocanın etrafında çok kız olması?