Ben hiç baba sevgisi görmeyen bir kızım?

Ben gerçekten babam tarafından sevgi görmedim. Bana gelip bikere sarılmadı benim canım kızım demedi. tamam geçmişte hatalar yapmış olabilirim ama hatasız kul olmaz üstrlik benim hatalarım öyle büyük hatalar değildi. Ben çok hassas ve kırılgan bir kızım, belkide sebebi babamın bana sevgi göstermemesidir. Ben rastgele annemle konuşurlarken duydum anneme "bu mu üniversiteye gidecek, liseyi zar zor yapıyo üniversiteyi başaramaz" diyodu. Oysaki lisede gayet başarılı bir öğrenciyim. Şimdiye kadar yıl sonunda hiç kötü bir karne getirmedim. Yıl sonu ortalamam ya 5olur ya da 4. Bana güvenmiyor neden böyle yapıyor bilmiyorum. Neden bana böyle davranıyor anlamıyorum. hani derler ya kızlar ilk önce babalarına aşık olurlar, ben o duyguyu hiç yaşamadım babama hiç aşık olmadım. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum napabilirim ki bu konuda? İyice içime kapalı biri oldum insanların sevgilerine inanasım yok belkide suçlusu babamdır böyle hissetmemin. Tekrar bana güvenmesi için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, açıkçası artık uğraşmak içimden gelmiyor. Ben bu yüzden çok yıprandım moralim çok alt üst oluyor ve kimseye de bişey diyemiyorum.
Ben hiç baba sevgisi görmeyen bir kızım?