Kimler evlenemez?

Ya çevremdekiler sürekli bana evlenemez diyorlar ya benim evlenilmeyecek neyim var ki dünyaya çocuk getirmemek için o kadar sebepler varken deprem sel yangın hastalıklar vs. evlenilmeyecek insan mantıksız dünyaya insan geliyorsa zaten evlenir evlenmesi de zaten şart neslin devamı için namusunu koruması için hem dinimiz islamda bile evleniniz diye hadis dini bilgiler var evlenmek sünnettir diyor Peygamber Efendimiz s. a. v tamam benim evlenilmeyecek yönüm varsa bir yemek yapmasını bilmiyorum yoksa dört dörtlük insanım güzelim özgüvenliyim evlenmek için yüzde yüz özgüven gerek özgüven şart erkek arkadaşınla yani evlenileceğin adamla nasıl iletişim kuracaksın evlenmek için özgüven gerek özgüvenliyim de konuşkanım yerine göre kızla evlenilmemesi için yemek yapmasını bilmiyor olması çünkü ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer hemde yemek bilmek herşeyden önemli yüz güzelliği zaten geçicidir hz Fatıma sözü var yüz güzelliği geçicidir Allah iman güzelliği versin yüz güzelliği kalıcı değil ki geçicidir en önemli olan kalp güzelliği iyi insan olmak neyse benim evlenilmeyecek neyim var ya herkes bana evlenemez ki diyorlar neden evlenilmeyecek neyim varki hangi kızla evlenilmez?

Kimler evlenemez?